Εκτιμήσεις βάσεων (9Κ/2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από PetG »

Fulakas έγραψε:μπορει και 1 και 2 και 3 και 4 μηνες αναλογα τις ενστασεις που εχουν γινει, πχ στην 6κ τα αποτελεσματα μετα την προσθεσμια Των ενστασεων κανανε να βγουν περιπου 4 μηνες μετα. Σε αυτη επειδη ειναι πιο λιγα τα ατομα πιστευω να βγουν στους 2 περιπου

Άρα εφόσον κάποιοι λένε Ιανουάριο για προσωρινά θα πάει μετά Μαρτιο-Απριλιο ή 6μηνο όπως λένε καλό Σεπτέμβρη τα προσωρινά

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Δεκ 17, 2021 8:50 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 89

Δημοσίευση από Fulakas »

PetG έγραψε:Άρα εφόσον κάποιοι λένε Ιανουάριο για προσωρινά θα πάει μετά Μαρτιο-Απριλιο ή 6μηνο όπως λένε καλό Σεπτέμβρη τα προσωρινά
γιατι ρε φιλε, πες το αργοτερο 6μηνες για προσωρινα δηλαδη μαη και 2 μηνες ενστασεις ιουλιο. Αυγουστο αθληματα, σεπτεμβρη οκτωβρη οριστικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Δεκ 17, 2021 8:50 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Fulakas έγραψε:γιατι ρε φιλε, πες το αργοτερο 6μηνες για προσωρινα δηλαδη μαη και 2 μηνες ενστασεις ιουλιο. Αυγουστο αθληματα, σεπτεμβρη οκτωβρη οριστικα.

Άντε τόσο

Άβαταρ μέλους
Anavatis
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Anavatis »

Sam_Wise κάνεις λάθος αδερφέ! Μην απαξιώνεις το ΙΕΚ. Μπορεί στην αστυνομία στρατού να έμαθες πράγματα πάνω στον έλεγχο στα του στρατού δεν αμφιβάλλω, όμως τα ΙΕΚ κάνουν ίδια εκπαίδευση με την αστυφυλάκων. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Σέβομαι ότι μπορεί να έχεις εμπειρία 10 χρόνια στον κλάδο πράγμα που θα σε βοηθήσει και στις φυλακές αλλά την εξειδίκευση του ΙΕΚ δεν την έχεις. Και το λέω καλοπροαίρετα. Οι ειδικές δυνάμεις δεν μετράνε γιατί δεν θεωρούνται σώμα ασφαλείας οι σωφρονιστικοί αλλιώς θα μετρούσαν. Δεν μου αρέσει επίσης που απαξιώνεις τις ειδικές δυνάμεις. Υπηρέτησα στην Νάουσα και σε πληροφορώ ότι τα πράγματα δεν ήταν εύκολα, είχε καθημερινή εκπαίδευση. Εν μέρει συμφωνώ ότι μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι ακατάλληλοι που κατάφεραν με κάποια τηλέφωνα και τελείωσαν ειδικές δυνάμεις σε θέσεις βυσματικές αλλά για το ΙΕΚ είμαι κάθετος και απόλυτος! Κανένας φύλακας ακόμα και 20 χρόνια να έχει στον χώρο, δεν έχει τις γνώσεις που έχει ένας απόφοιτος πιστοποιημένος από ΙΕΚ στέλεχος ασφαλείας! Μίλα με παιδί που έχει τελειώσει το ΙΕΚ να σου πει τι ακριβώς έκανε σε αυτά τα 2 χρόνια και μετά θα με θυμηθείς.
Άβαταρ μέλους
Sam_wise
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Sam_wise »

Anavatis έγραψε:Sam_Wise κάνεις λάθος αδερφέ! Μην απαξιώνεις το ΙΕΚ. Μπορεί στην αστυνομία στρατού να έμαθες πράγματα πάνω στον έλεγχο στα του στρατού δεν αμφιβάλλω, όμως τα ΙΕΚ κάνουν ίδια εκπαίδευση με την αστυφυλάκων. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Σέβομαι ότι μπορεί να έχεις εμπειρία 10 χρόνια στον κλάδο πράγμα που θα σε βοηθήσει και στις φυλακές αλλά την εξειδίκευση του ΙΕΚ δεν την έχεις. Και το λέω καλοπροαίρετα. Οι ειδικές δυνάμεις δεν μετράνε γιατί δεν θεωρούνται σώμα ασφαλείας οι σωφρονιστικοί αλλιώς θα μετρούσαν. Δεν μου αρέσει επίσης που απαξιώνεις τις ειδικές δυνάμεις. Υπηρέτησα στην Νάουσα και σε πληροφορώ ότι τα πράγματα δεν ήταν εύκολα, είχε καθημερινή εκπαίδευση. Εν μέρει συμφωνώ ότι μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι ακατάλληλοι που κατάφεραν με κάποια τηλέφωνα και τελείωσαν ειδικές δυνάμεις σε θέσεις βυσματικές αλλά για το ΙΕΚ είμαι κάθετος και απόλυτος! Κανένας φύλακας ακόμα και 20 χρόνια να έχει στον χώρο, δεν έχει τις γνώσεις που έχει ένας απόφοιτος πιστοποιημένος από ΙΕΚ στέλεχος ασφαλείας! Μίλα με παιδί που έχει τελειώσει το ΙΕΚ να σου πει τι ακριβώς έκανε σε αυτά τα 2 χρόνια και μετά θα με θυμηθείς.

Κάνεις λάθος. Δε θέλω να μειώσω ούτε τα ΙΕΚ, ούτε τις ειδ. Δυνάμεις. Έχω φίλο ο οποίος απο ΙΕΚ πέρασε στη 6κ και ξέρω τι εκπαίδευση και εξειδίκευση έχουν. Απλά γράφω να μην είμαστε απόλυτοι ανάλογα με το τίτλο που φέρει ο καθένας. Εάν με το καλό μπούμε στη προκύρηξη θα είμαστε όλοι ίσοι και ο πρωταρχικός μας στόχος θα είναι η ασφάλεια των συναδέλφων μας και η τήρηση της τάξης. Απλά έγραψα ότι έγραψα γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχω δει παιδιά με τσαγανό εκεί που δε το περιμένεις. Και άλλους μόνο λόγια και στη πρώτη στραβή το έβαζαν στα πόδια.

ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ydneas »

Προς τα παιδιά που έκαναν την αίτηση τους σε γραφεία. Σας είπανε από εκεί που θα παίξουν οι βάσεις περίπου σύμφωνα με την εμπειρία τους;
Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Mak Marine »

ydneas έγραψε:Προς τα παιδιά που έκαναν την αίτηση τους σε γραφεία. Σας είπανε από εκεί που θα παίξουν οι βάσεις περίπου σύμφωνα με την εμπειρία τους;

Ούτε ο ΑΣΕΠ Δεν γνωρίζει που θα παίξουν τα μόρια αν δεν δει όλες τις αιτήσεις. Στα γραφεια που κάνουν αίτησης πρέπει να τα ψάξεις πολύ (και πως να τα ψάξεις) και δεν εισαι σίγουρος ότι θα σου κάνουν και σωστή δουλεια. Στην 6κ εγώ θα ήμουν απο την αρχή μέσα και απο λάθος του γραφείου Δεν μου αναγνώρισαν επιπλέον 42 μήνες (τώρα ειμαι επιλαχών) Μου έκανε ένσταση το (κάλο) γραφείο χωρίς αποτέλεσμα και μου ζήταγε επιπλέον 80 ? (ακόμα τα περιμένει... )

Διοριστέος Εξωτερικός 9K/2021
FILAKES_KASSANDRAS
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από FILAKES_KASSANDRAS »

Anavatis έγραψε:Sam_Wise κάνεις λάθος αδερφέ! Μην απαξιώνεις το ΙΕΚ. Μπορεί στην αστυνομία στρατού να έμαθες πράγματα πάνω στον έλεγχο στα του στρατού δεν αμφιβάλλω, όμως τα ΙΕΚ κάνουν ίδια εκπαίδευση με την αστυφυλάκων. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Σέβομαι ότι μπορεί να έχεις εμπειρία 10 χρόνια στον κλάδο πράγμα που θα σε βοηθήσει και στις φυλακές αλλά την εξειδίκευση του ΙΕΚ δεν την έχεις. Και το λέω καλοπροαίρετα. Οι ειδικές δυνάμεις δεν μετράνε γιατί δεν θεωρούνται σώμα ασφαλείας οι σωφρονιστικοί αλλιώς θα μετρούσαν. Δεν μου αρέσει επίσης που απαξιώνεις τις ειδικές δυνάμεις. Υπηρέτησα στην Νάουσα και σε πληροφορώ ότι τα πράγματα δεν ήταν εύκολα, είχε καθημερινή εκπαίδευση. Εν μέρει συμφωνώ ότι μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι ακατάλληλοι που κατάφεραν με κάποια τηλέφωνα και τελείωσαν ειδικές δυνάμεις σε θέσεις βυσματικές αλλά για το ΙΕΚ είμαι κάθετος και απόλυτος! Κανένας φύλακας ακόμα και 20 χρόνια να έχει στον χώρο, δεν έχει τις γνώσεις που έχει ένας απόφοιτος πιστοποιημένος από ΙΕΚ στέλεχος ασφαλείας! Μίλα με παιδί που έχει τελειώσει το ΙΕΚ να σου πει τι ακριβώς έκανε σε αυτά τα 2 χρόνια και μετά θα με θυμηθείς.
Φίλε μην τα λες έτσι ωραία και ρόδινα όλα Γιατί δεν είναι.

Εγώ όταν πήγαινα ΙΕΚ δεν είχανε χαρτιά να βγάλουν φωτοτυπίες καν. Η εκπαίδευση στην Ελλάδα Είναι υποβαθμισμένη αρκετά...

Δεν λέω ότι δεν μαθαίνεις τπτ και βγαίνεις ντουβαρι, αλλά όχι ότι και μαθαίνεις Ποιος ξέρει τι.

Όπως υπάρχουν και πολλά μαθήματα θεωρίας που συνήθως στην δουλειά μας δεν χρησιμεύουν...

Ότι είναι δύσκολο να σηκωθεί κάποιος και να πηγαίνει 2 χρόνια Ιεκ και μετά να δώσει και πιστοποίηση, ειδικά αν έχει περάσει τα 25... Ειναι απαιτητικό ναι.

FILAKES_KASSANDRAS
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από FILAKES_KASSANDRAS »

Mak Marine έγραψε:
ydneas έγραψε:Προς τα παιδιά που έκαναν την αίτηση τους σε γραφεία. Σας είπανε από εκεί που θα παίξουν οι βάσεις περίπου σύμφωνα με την εμπειρία τους;

Ούτε ο ΑΣΕΠ Δεν γνωρίζει που θα παίξουν τα μόρια αν δεν δει όλες τις αιτήσεις. Στα γραφεια που κάνουν αίτησης πρέπει να τα ψάξεις πολύ (και πως να τα ψάξεις) και δεν εισαι σίγουρος ότι θα σου κάνουν και σωστή δουλεια. Στην 6κ εγώ θα ήμουν απο την αρχή μέσα και απο λάθος του γραφείου Δεν μου αναγνώρισαν επιπλέον 42 μήνες (τώρα ειμαι επιλαχών) Μου έκανε ένσταση το (κάλο) γραφείο χωρίς αποτέλεσμα και μου ζήταγε επιπλέον 80 ? (ακόμα τα περιμένει... )

Είναι αναλόγως σε ποιο γραφείο θα πέσεις...

Εγώ προσωπικά στην 6κ είχα δώσει 40?και μου τα έκανε όλα κομπλέ.

Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 89

Δημοσίευση από Fulakas »

Mak Marine έγραψε:

αρε κλωτσιες που θελουν
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Mak Marine έγραψε:

Ούτε ο ΑΣΕΠ Δεν γνωρίζει που θα παίξουν τα μόρια αν δεν δει όλες τις αιτήσεις. Στα γραφεια που κάνουν αίτησης πρέπει να τα ψάξεις πολύ (και πως να τα ψάξεις) και δεν εισαι σίγουρος ότι θα σου κάνουν και σωστή δουλεια. Στην 6κ εγώ θα ήμουν απο την αρχή μέσα και απο λάθος του γραφείου Δεν μου αναγνώρισαν επιπλέον 42 μήνες (τώρα ειμαι επιλαχών) Μου έκανε ένσταση το (κάλο) γραφείο χωρίς αποτέλεσμα και μου ζήταγε επιπλέον 80 ? (ακόμα τα περιμένει...

Τι εννοείς δεν σου αναγνώρισαν επιπλέον 42 μήνες; Δεν σου έβαλε την προϋπηρεσία η και σου έβαλε πχ 1 μήνα;

IN COLD BLOOD
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από IN COLD BLOOD »

Είμαι της άποψης ότι πριν την οριστική υποβολή μιας αίτησης θα πρέπει και εμείς οι ίδιοι να ρίχνουμε μια ματιά για να δούμε μπας και λείπει κάτι. Κάποια γραφεία δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από Player7 »

Για πολλες κλωτσιες τα γραφεια, σε ατομα με ιεκ κυριο προσον τους εβαλαν το κωδικο 101 και απο κατω τους εβαλαν ως 2ο τιτλο το 103 λυκειο. Και τους λενε μετρανε και τα 2!
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Player7 έγραψε:Για πολλες κλωτσιες τα γραφεια, σε ατομα με ιεκ κυριο προσον τους εβαλαν το κωδικο 101 και απο κατω τους εβαλαν ως 2ο τιτλο το 103 λυκειο. Και τους λενε μετρανε και τα 2!

Μόνο το 101 μετράει

Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Mak Marine »

PetG έγραψε:

Τι εννοείς δεν σου αναγνώρισαν επιπλέον 42 μήνες; Δεν σου έβαλε την προϋπηρεσία η και σου έβαλε πχ 1 μήνα;

Είχα συνολικά 32 μήνες ΙΚΑ (που τις αναγνώρισαν) + 42 μήνες με τιμολόγια παροχής υπηρεσιών τα οποία έπρεπε να θεωρηθούν για το γνήσιο απο δικηγόρο (κάτι που δεν έκανε και τα απόρριψαν) Τώρα στην 9Κ έβαλα 116 μήνες και ολα θεωρημένα (πιάνονται νομιζω μέχρι 84) αλλά ειμαι και επιλαχών της 6Κ ΥΓ: Ξέρω θέλετε ... Να περάσω στην 6Κ για να αδειάσει μια θέση στην 9Κ...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Παρ Δεκ 17, 2021 12:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης