Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)
Μόλις πήρα τηλέφωνο στο Β4 και μου είπαν ότι τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τέλη Νοέμβρη και Ο-Σ και ΕΔ μαζί και θα υπάρξει ειδοποίηση και στο email το σημείωμα κατάταξης
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 101
και εγω ετσι πιστευω οτι θα βγουν μετα τις 20 του μηνοςDanezos20 έγραψε:Μόλις πήρα τηλέφωνο στο Β4 και μου είπαν ότι τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τέλη Νοέμβρη και Ο-Σ και ΕΔ μαζί και θα υπάρξει ειδοποίηση και στο email το σημείωμα κατάταξης
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Αν απορριφθείς από ειδικές δυνάμεις υπάρχει περίπτωση να σε πάρουν στο πεζικό;
Gsp
Το άλλο παιδί είπε Κατάταξη γύρω στς 22 και αποτελέσματα 10 με 15
Αυτό που τους παίρνετε τηλ με ξεπερνάει δεν πρόκειται να σας πουν ποτέ θα βγουν και θα γίνουν κατατάξεις αυτή σας λένε ημερομηνίες πχ τέλη Νοεμβρίου και για να είναι καλυμμένη αλλά και για να μην τους τα ζαλίζετε συνέχεια στα τηλέφωνα αυτή είναι η νοοτροπία στο δημόσιο γενικά τα αποτελέσματα θα βγουν μετά τα αθλήματα ΕΔ μέχρι της 10-15 Νοεμβρίου θα βγουν
ΑΚ-11 έγραψε:Αυτό που τους παίρνετε τηλ με ξεπερνάει δεν πρόκειται να σας πουν ποτέ θα βγουν και θα γίνουν κατατάξεις αυτή σας λένε ημερομηνίες πχ τέλη Νοεμβρίου και για να είναι καλυμμένη αλλά και για να μην τους τα ζαλίζετε συνέχεια στα τηλέφωνα αυτή είναι η νοοτροπία στο δημόσιο γενικά τα αποτελέσματα θα βγουν μετά τα αθλήματα ΕΔ μέχρι της 10-15 Νοεμβρίου θα βγουν
Αυτό ακριβώς πιστεύω καί εγώ καί ο άνθρωπος που έχω αυτό μ είπε
Μα έτσι είναι ρε φιλε ελδυκ
Τι να σας πω παιδιά ας βγουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και ας είμαστε όλοι μέσα!
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 69
Καλησπέρα στην ομάδα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, αν δεν περάσεις επιτυχής τα αθλήματα των ειδικών δυνάμεων, υπάρχει περίπτωση να πας σε άλλο όπλο; Στην υπάρχουσα προκήρυξη;
Άκυρο τώρα μάγκες αλλά όταν περάσατε υγειονομικες εξετάσεις υπάρχει κάποιος ή ξέρετε κανέναν να κόπηκε από κρεατινη, πρωτεΐνη. Γενικά κόβουν για τέτοιο λόγο;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 101
Αφου δεν μας εκαναν εξετσεις αιματος για να δουν τους δεικτες μονο αν μας κανουν στο κεντρο που δεν νομιζω
Είστε έτοιμοι για αθλητικά;
Εμάς στα Χανιά που πήγαμε για εξετάσεις μας κάνανε αίματος
Πως γίνεται να μην σας έκαναν εμάς μας έκαναν εξετάσεις αίματος αλλά δεν σας κόβουν για κρεατινη και πρωτεΐνη μόνο για ναρκωτικά για αυτό κάνουν της τοξολογικες
Αύξηση θα γίνει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες