Για την επαρχία δυστυχώς το πρόβλημα υπάρχει ούτως ή άλλως για όλες τις διαδικασίες. Αλλά κακά τα ψέματα καθημερινή γίνονται αυτά. Πάντως τα ψυχοτεχνικά αν πάνε με ρυθμούς υγειονομικών τότε θα κρατήσουν κανένα μήνα. Παρόλα αυτά ο χρόνος θα δείξει. Άρα αυτό με την τοιχοκόλληση δεν υφίσταται ή είναι σε κάποιο σημείο στην αίθουσα που εξετάζουν και δε μπορεί να τα δει κάποιος...
Δεν έχω ρωτησει. Νομίζω προκύπτει καθαρά από την προκήρυξη. Αν κάνω τόσο λάθος τι να πω... Επίσης σε προηγούμενο μήνυμα έχει αναρτήσει κάποιος παλαιότερα θέματα από κατατακτήριες εξετάσεις και ήταν συνολικά 60 πολλαπλής για 3 μαθήματα,20 στο καθένα.
Ioanna123 έγραψε:Δεν έχω ρωτησει. Νομίζω προκύπτει καθαρά από την προκήρυξη. Αν κάνω τόσο λάθος τι να πω... Επίσης σε προηγούμενο μήνυμα έχει αναρτήσει κάποιος παλαιότερα θέματα από κατατακτήριες εξετάσεις και ήταν συνολικά 60 πολλαπλής για 3 μαθήματα,20 στο καθένα.
Τελείως διαφορετική διαδικασία κατά την άποψη μου.
Παιδια, τα γραπτα για Δεκεμβριο πανε ετσι; Αν υπολογισουμε πως τα ψυχομετρικα για 1600 ατομα θα διαρκεσουν τουλαχιστον 3 βδομαδες κ αλλη μια μεχρι να κοινοποιηθει ο πινακας ικανων, φτανουμε Δεκεμβη.
Πραγματικά αυτές τις προκηρύξεις ποιος σαινι τις φτιάχνει; Γιατί σας πηγαίνοφέρνουνε για υγειονομικά και ψυχολογικά ενώ θα μπορούσαν να σας φέρουνε μόνο για τα γραπτά, να φτιάξουν ένα πίνακα και να καλέσουν αυτά τα λίγα άτομα για υγειονομικά και ψυχιατρικά. Και οποίοι κοπούν εκεί να φέρουν τους επόμενους από τη λίστα. Δεν είναι πυρηνική φυσική, απλή λογική είναι.
2021 και οι διαδικασίες είναι πιο δύσκολες από ότι 20 χρόνια πριν. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Σοβαρός έγραψε:Πραγματικά αυτές τις προκηρύξεις ποιος σαινι τις φτιάχνει; Γιατί σας πηγαίνοφέρνουνε για υγειονομικά και ψυχολογικά ενώ θα μπορούσαν να σας φέρουνε μόνο για τα γραπτά, να φτιάξουν ένα πίνακα και να καλέσουν αυτά τα λίγα άτομα για υγειονομικά και ψυχιατρικά. Και οποίοι κοπούν εκεί να φέρουν τους επόμενους από τη λίστα. Δεν είναι πυρηνική φυσική, απλή λογική είναι.
2021 και οι διαδικασίες είναι πιο δύσκολες από ότι 20 χρόνια πριν. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Πρώτα κρίνεσαι αν έχεις τις κοινές ικανότητες και μετά στις ειδικές. Όλες οι προκηρύξεις έτσι λειτουργούν. Απλά θα μπορούσαν να κάνουμε τα χαρτιά μας ηλεκτρονικά και να στείλουμε τις υγειονομικές καρτέλες με courier. Αυτά θα ήταν αρκετά για να μη ταλαιπωρηθεί ο κόσμος. Όπως και να χει πάντως έγινε τώρα. Όσον αφορά τα γραπτά παιδιά εγώ το βλέπω από Γενάρη. Ποιος θα κάτσει μέσα στις γιορτές να στήσει επιτροπή; Καλό '22. Δε παραπονιέμαι. Σχετικά γρήγορα τρέχει η δουλειά. Σε άλλες προκηρύξεις περιμένουν χρόνια. Χαχα
Σοβαρός έγραψε:Πραγματικά αυτές τις προκηρύξεις ποιος σαινι τις φτιάχνει; Γιατί σας πηγαίνοφέρνουνε για υγειονομικά και ψυχολογικά ενώ θα μπορούσαν να σας φέρουνε μόνο για τα γραπτά, να φτιάξουν ένα πίνακα και να καλέσουν αυτά τα λίγα άτομα για υγειονομικά και ψυχιατρικά. Και οποίοι κοπούν εκεί να φέρουν τους επόμενους από τη λίστα. Δεν είναι πυρηνική φυσική, απλή λογική είναι.
Θα μπορούσαν κάλλιστα να βάλουν υγειονομικές και ψυχοτεχνικές μαζί σε 2 ημέρες σερί για να προχωρήσει η διαδικασία. Οι νομικοί και οι οικονομολόγοι είναι που τους βγάζουν off, γιατί ο μεγάλος αριθμός τους είναι δύσκολα διαχειρίσιμος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Flash την Τετ Οκτ 20, 2021 2:12 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σωστός taksidioti. Ακόμα καλύτερη λύση θα ήταν να δηλώνουν τα δικαιολογητικά τους ηλεκτρονικά όπως κάνανε στους ΕΠΟΠ. Και να τους κάλουν μία μέρα για εξετάσεις.
Αλλά δεν σκέφτονται τον κοσμάκη που πρέπει να έρθει από την επαρχία στην Αθήνα τρεις φορές ενώ δουλεύει...
Ξέρουμε καθόλου τή μορφή καί τό επίπεδο τών ερωτήσεων; Έχω μια ιδέα από των κατατακτηρίων αλλά θα διαφέρουν λογικά φαντάζομαι. Πρώτη φορά βγήκε η προκήρυξη με αυτή τη μορφή;
Theodora 92 έγραψε:Ξέρουμε καθόλου τή μορφή καί τό επίπεδο τών ερωτήσεων; Έχω μια ιδέα από των κατατακτηρίων αλλά θα διαφέρουν λογικά φαντάζομαι. Πρώτη φορά βγήκε η προκήρυξη με αυτή τη μορφή;
Πολλαπλής επιλογής θα είναι σίγουρα οι ερωτήσεων όσον αφορά τις ειδικότητες. Τώρα το κατά πόσο θα είναι μοιρασμένες όσον αφορά τους κλάδους της κάθε ειδικότητας θα σε γελάσω. Δε ξέρω αν καλά καλά αυτοί γνωρίζουν. Μπορεί να έχει 10 από κάθε κεφάλαιο ειδικότητας ή να επικεντρωθούν περισσότερο στο επιστημονικό κομμάτι που θα απασχολεί τον κάθε να μας την επόμενη μέρα στην εργασιακή πραγματικότητα. Αλλά κανείς δε ξέρει. Ελπίζω τουλάχιστον να μην είναι πολύ εξειδικευμένες πάνω στον κάθε τομέα διότι τόσες κατηγορίες μαθημάτων που βάλανε μόνο επιφανειακά μπορεί να κάνει κάποιος ένα φρασκάρισμα.
firefighter92 έγραψε:Μηπως εδωσε κανεις σας για ΕΠΟΠ να μας πει τι περιειχαν τα ψυχομετρικα;
ΕΠΟΠ δεν έδωσα αλλά οι ψυχοτεχνικές εξετάσεις έχουν τη γνωστή ροζ καρτέλα με τα πολλαπλής επιλογής η οποία παίζει να είναι και σχεδόν ίδια σε όλες τις διαδικασίες γενικότερα. Αυτές τις απαντήσεις τις περνάς σε μια καρτέλα τύπου τζόκερ η οποία περνάει από μηχανογράφηση και οι εξεταστές βλέπουν το αποτέλεσμα το οποίο είναι κάτι σαν μοτίβο, δε γνωρίζω κάτι παραπάνω σε αυτό για να σου πω. Στη συνέχεια, στην ίδια διαδικασία και στο ίδιο χρονικό πλαίσιο φαντάζομαι, πρέπει να γράψεις με λίγα λόγια τι πιστεύεις εσύ για τον εαυτό σου αλλά και τι πιστεύεις πως πιστεύουν οι άλλοι για σένα. Επίσης θα έχει και ένα "Draw a person test" στο οποίο θα πρέπει να κάνουμε μια προσωπογραφία ανάλογα με το πως τη φανταζόμαστε εμείς. Όσον αφορά αυτό το τελευταίο δεν έχω ούτε εμπειρία ούτε άποψη σχετικά να σας πω την αλήθεια.