Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Παιδιά εμένα μου έχει δημιουργηθεί ένα εύλογο ερώτημα... Δεδομένου ότι το 92% των επιτυχόντων είναι απόφοιτοι ΑΕΙ... Δεν υπάρχει το ενδεχόμενο η συντριπτική πλειοψηφία εξ αυτών να χαίρει αξιώσεων ανέλιξης;'Η λέτε για τους Ο. Π. Π. Ι να αφαιρέσουν αυτό το δικαίωμα για να μην ''προσπεράσουν'' τους υπολοίπους αστυνομικούς συνδικαλιστές και μη που διαμαρτυρόντουσαν όπως ανέφερε και ένας φίλος παραπάνω;
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 29
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Φίλε Grap95 επειδή βλέπω τα ξέρεις όλα, θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι δε γίνεται να πάνε οι 600 επιλαχοντες απευθείας στα τμήματα διότι το προεδρικό διάταγμα της οππι λέει ότι η συγκεκριμένη μοριοδοτηση είναι για τη συγκεκριμένη ομάδα που συστήνεται για τα ΑΕΙ. Θα πρέπει πρώτα να περάσουν από την οππι όλοι αυτοί και μετά ΑΝ ΔΙΑΛΥΘΕΊ η οππι, τότε θα πάνε σε άλλη υπηρεσία.
Δε γίνεται απευθείας να πάνε αλλού εφόσον η προκηρυξη αφορά την στελέχωση της συγκεκριμένης νέας υπηρεσίας.
Δε γίνεται απευθείας να πάνε αλλού εφόσον η προκηρυξη αφορά την στελέχωση της συγκεκριμένης νέας υπηρεσίας.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Δεν πρόκειται να πάρει κανέναν από τους επιλαχόντες αν η οππι διαλυθεί. Η επιτυχόντες που θα μπουν μετά την διάλυση της οππι όταν διαλυθεί θα έρθουν να μας ενισχύσουν στην ΔΙΑΣ που έχουμε κενά. Αν ονειρεύεστε σκοπιές σε πρεσβείες και τμήματα πρέπει να περιμένετε πολλά χρόνια.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Wolf 94 έγραψε:Δεν πρόκειται να πάρει κανέναν από τους επιλαχόντες αν η οππι διαλυθεί. Η επιτυχόντες που θα μπουν μετά την διάλυση της οππι όταν διαλυθεί θα έρθουν να μας ενισχύσουν στην ΔΙΑΣ που έχουμε κενά. Αν ονειρεύεστε σκοπιές σε πρεσβείες και τμήματα πρέπει να περιμένετε πολλά χρόνια.
Καλυτερα 6ωρο φρεντο στα εβερεστ !
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Εδώ δεν περνάμε ούτε απ' έξω οι 600 εσύ έφθασες στα Έβερεστ κι ούτε πρόκειται να μάθουμε μέχρι 15αυγουστο3kR έγραψε:
Καλυτερα 6ωρο φρεντο στα εβερεστ !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Δευ Αύγ 02, 2021 9:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 142
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Κάποιο τσακάλι να μάθει λεπτομέρειες από κανέναν δικό του μέσα στο υπουργείο υπάρχει περίπτωση;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
αν Πάει καλά και προχωρήσει ο θεσμός των Οππι μέσα στον Φεβρουάριο του 2022 θα ζητήσουν να εκπαιδευτούν και οι υπόλοιποι 600 για τους Οππι ! Εγώ είμαι στους πρώτους 400 μέσα και ρώτησα υφυπουργό και μου είπε έτσι θα πάει η κατάσταση ! Και όσοι λέτε για εκλογές και εκλογές να γίνουν πάλι ο Μητσοτάκης θα βγει όποτε τους υπόλοιπους θα τους πάρει τους Οππι 600 άτομα όπως σας είπα Φεβρουάριο η Μάρτιο του 2022 για αθλήματα πρώτα και μετά εκπαίδευση ! Καλή συνέχεια σε όλουςKostasdim έγραψε:Κάποιο τσακάλι να μάθει λεπτομέρειες από κανέναν δικό του μέσα στο υπουργείο υπάρχει περίπτωση;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Koszis έγραψε:αν Πάει καλά και προχωρήσει ο θεσμός των Οππι μέσα στον Φεβρουάριο του 2022 θα ζητήσουν να εκπαιδευτούν και οι υπόλοιποι 600 για τους Οππι ! Εγώ είμαι στους πρώτους 400 μέσα και ρώτησα υφυπουργό και μου είπε έτσι θα πάει η κατάσταση ! Και όσοι λέτε για εκλογές και εκλογές να γίνουν πάλι ο Μητσοτάκης θα βγει όποτε τους υπόλοιπους θα τους πάρει τους Οππι 600 άτομα όπως σας είπα Φεβρουάριο η Μάρτιο του 2022 για αθλήματα πρώτα και μετά εκπαίδευση ! Καλή συνέχεια σε όλουςKostasdim έγραψε:Κάποιο τσακάλι να μάθει λεπτομέρειες από κανέναν δικό του μέσα στο υπουργείο υπάρχει περίπτωση;
Kozsis φιλε συμφωνω απολυτα. Τερμα λογικο αυτο που λες. Και επισης γελαω με καποιους που πιστεουν Οτι ισως δεν βγει στις εκλογες και παλι η νδ. κλαιω απλα. Εμενα μου ειπαν απο γραφειο τερματικου κεφαλιου οτι ειναι ανοιχτο. Με οτι αυτο σημαινει.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
3kR έγραψε:Kozsis φιλε συμφωνω απολυτα. Τερμα λογικο αυτο που λες. Και επισης γελαω με καποιους που πιστεουν Οτι ισως δεν βγει στις εκλογες και παλι η νδ. κλαιω απλα. Εμενα μου ειπαν απο γραφειο τερματικου κεφαλιου οτι ειναι ανοιχτο. Με οτι αυτο σημαινει.
Όπως στα είπα έχει η κατάσταση, δεν λέω πολλά θα φανεί στην πορεία συγχαρητηρια και στους πρώτους 400 που πέρασαν και πάμε δυνατά για τα αθλήματα και οι υπόλοιποι λίγο υπομονή !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Αύγ 03, 2021 9:25 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Το ερωτημα '' αν θα παει καλα η οππι θα απορροφησει και τους υπολοιπους 600'' Εγω θεωρω δεν εχει βαση! Ακομη και αν δεν παει καλα θα χρειαστει ενισχυση με περισσοτερα ατομα λεει η λογικη...
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ε αφού την ξέρεις την απάντηση και γνωρίζεις το πλάνο της κύβερνησης εντάξει μην ρωτάω ούτε χρειάζεται να γράφεις. Επειδή δηλαδή δεν είσαι επιτυχών στους πρώτους 400 πρέπει με το ζορι επειδή το λες εσυ να τους πάρει όλους ; Αυτή είναι καλύτερη λογική !Kostasdim έγραψε:Το ερωτημα '' αν θα παει καλα η οππι θα απορροφησει και τους υπολοιπους 600'' Εγω θεωρω δεν εχει βαση! Ακομη και αν δεν παει καλα θα χρειαστει ενισχυση με περισσοτερα ατομα λεει η λογικη...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Koszis έγραψε:Ε αφού την ξέρεις την απάντηση και γνωρίζεις το πλάνο της κύβερνησης εντάξει μην ρωτάω ούτε χρειάζεται να γράφεις. Επειδή δηλαδή δεν είσαι επιτυχών στους πρώτους 400 πρέπει με το ζορι επειδή το λες εσυ να τους πάρει όλους ; Αυτή είναι καλύτερη λογική !
μιλαω καθαρα με την δικη μου προσωπικη λογικη... Σιγουρα ο καθενας εχει αλλη αποψη και πρεπει να την σεβομαστε! Δεν σε αμφισβητω απλα λεω την αποψη μου ξεκαθαρα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Αύγ 03, 2021 9:26 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Για οσους ανησυχουν αν θα διαλυθει η ΟΠΠΙ ας ηρεμησουν, οι θεσεις των 400 δεν κινδυνευουν οτι και να γινει. Υπαρχουν πρυτανεις που εχουν φαει πολυ ξυλο και αφου εγινε η αρχη δεν θα σταματησει αν δεν παρθουν μετρα. Ειναι θεμα χρονου να ζητησουν και οι σχολες που δεν θα εχουν σε πρωτη φαση Πανεπιστημιακους αστυνομους να αποκτησουν. Οσες σχολες δεν δεχτουν σε δευτερη φαση φρουρους, θα κληθουν να αποκαταστησουν ζημιες απο τα στανταρ κονδυλια που τους εγκρινονται καθε χρονο και οχι απο εκτακτα που ζητανε καθε λιγο.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Χαμός από προσλήψεις 1000 οβα σωφρονιστικοί αβερτα και εμείς οι 600φουκαραδες δεν ξέρουμε τίποτα ερε που μπλέξαμε
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Οι 400 δε κινδυνεύουν θα μπουν σίγουρα. Για τους 600 λέγονται πολλά και υπάρχουν σχέδια αλλά δε θα τα πω τι μου είπαν γιατί θα λέτε τα δικά σας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες