Ενταξει μην σου φενεται περιεργο παντως, δεν γνωριζουν ολοι που παιζουν οι βασεις καποιοι ρωτανε σοβαρα. Σαυτη την προκ θα μπουνε Πολλοι ακυροι. Βεβαια πολλα παιδια αν κα ακυροι θα Ανταπεξελθουν μια χαρα, οπως πιστευω θα παραιτηθουν και πολλοι οπως και το 2019EcoMike έγραψε:Αρχικα δε το λεω για σενα, λεω γι αυτους που εχουν πανω απο 3000 μορια και ρωτανε αν εχουν ελπιδες!Ειναι καταχαζοι και ασχετοι οσοι ρωτανε τετοια πραγματα!
Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 18
Eco mice μην το δενεις οτι οποιος εχει 3000 μπαινει. Εγω επιφυλάσσομαι μπορει να κανω και λαθος βεβαια. ΕΦ21 αρχηγε ολο το army περιμενει νεα απο εσενα εγω ουτε μεσημεριανο δεν θα φαω αν δεν γραψεις.
Μερικοί εδώ μέσα δεν ξέρετε καν τι έλεγε η προκυρηξη ακόμα. Και σκέφτεστε τα μόρια. Δεν έχει καφεδάκι και στορυ. Θα κοπούν αυτά, για να μην πηγαίνετε σπιτάκι σας μετά σαν βρεγμένες γατούλες και δεν σας κολλάει ύπνος.
Πραγματικά έχετε κουράσει μερικοί
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 116
Kwstas253 έγραψε:Μερικοί εδώ μέσα δεν ξέρετε καν τι έλεγε η προκυρηξη ακόμα. Και σκέφτεστε τα μόρια. Δεν έχει καφεδάκι και στορυ. Θα κοπούν αυτά, για να μην πηγαίνετε σπιτάκι σας μετά σαν βρεγμένες γατούλες και δεν σας κολλάει ύπνος.
πολυ σωστος
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 52
Τώρα τι γράφεται μερικοί εδώ μέσα αλήθεια δεν ξέρω προσπαθείτε να αποθαρρύνεται άτομα που έχουν μόρια αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Μακαρι να μπούμε όλοι όσοι θέλουμε, μακάρι να μην γίνει τίποτα στα πανεπιστήμια και αυτοί που δεν θα μπουν η ζωή δεν σταματάει εδώ τι να κάνουμε
+1GUNS ROSES έγραψε:Τώρα τι γράφεται μερικοί εδώ μέσα αλήθεια δεν ξέρω προσπαθείτε να αποθαρρύνεται άτομα που έχουν μόρια αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Μακαρι να μπούμε όλοι όσοι θέλουμε, μακάρι να μην γίνει τίποτα στα πανεπιστήμια και αυτοί που δεν θα μπουν η ζωή δεν σταματάει εδώ τι να κάνουμε
Ακριβώς όπως τα λέει ο guns...Respect!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 21
Με αυτά και με εκείνα πέρασε μια μέρα κάντε υπομονή είπαμε όλοι έχουμε την καθημερινότητά μας δεν σας καταβάλει αυτό πάμε βρείτε πράγματα να ξεφευγει για λίγο το μυαλό
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 21
Αυτό ελπίζουμε όλοι μας
BilD έγραψε:Αυτήν την εβδομάδα πιστεύω θα βγούνε.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 11
Καλησπέρα παιδιά, Συγκεντρώνω 3300 και δεν κάνω πλάκα με πτυχίο,proficiency,ecdl κτλ. Διάβαζα για κάτι τρολ με αυτα τα μόρια αλλά σίγουρα είναι πραγματικότητα για να έχετε μια ιδέα. Δεν έχω ιδέα αν θα μπω ακόμα και με αυτά τα μόρια πάντως.
Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε ολους! Ηθελα να ρωτήσω, κατά την γνώμη σας πιστεύετε πως με 2100 εχω ελπίδες μέσα στους 520 επιλαχόντες, δεδομένου του ότι θα υπάρχουν και ατομα τα οποία δεν θα είναι απόφοιτοι πανεπιστήμιου?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostask31 την Δευ Ιούλ 05, 2021 9:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kostask31 έγραψε:Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε ολους! Ηθελα να ρωτήσω, κατά την γνώμη σας πιστεύετε πως με 2100 εχω ελπίδες μέσα στους 520 επιλαχόντες, δεδομένου του ότι θα υπάρχουν και ατομα τα οποία δεν θα είναι απόφοιτοι πανεπιστήμιου;
Οχι φιλε μου δεν εχεις απολυτως καμια ελπιδα με 2100 μορια.. ουτε για επιλαχών!Lifedrop εισαι σιγουρα μεσα δεν χρειάζεται να το σκέφτεσαι καν.
Είσαι πολύ καλά.LifeDrop8 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά,Συγκεντρώνω 3300 και δεν κάνω πλάκα με πτυχίο,proficiency,ecdl κτλ. Διάβαζα για κάτι τρολ με αυτα τα μόρια αλλά σίγουρα είναι πραγματικότητα για να έχετε μια ιδέα. Δεν έχω ιδέα αν θα μπω ακόμα και με αυτά τα μόρια πάντως.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες