ΟΠΠΙ - Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακού Ιδρύματος
Πάντως αν η αμοιβή τους όπως λέει βαραίνει τα πανεπιστήμια, δύσκολο να πας αλλού μετά...
Σε εξοπλισμό τα βαραίνει Όχι στη μισθοδοσία νομίζω
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 44
ακριβωςBilD έγραψε:Σε εξοπλισμό τα βαραίνει Όχι στη μισθοδοσία νομίζω
Κάτω κάτω το αναφέρει αλλά ας περιμένουμε ούτως ή άλλως
Η εκπαίδευση, ο εξοπλισμός και η αμοιβή τους σύμφωνα με την υπουργική απόφαση θα βαρύνει τα Πανεπιστήμια.
Η εκπαίδευση, ο εξοπλισμός και η αμοιβή τους σύμφωνα με την υπουργική απόφαση θα βαρύνει τα Πανεπιστήμια.
Μπα δεν το ξέρω θα δείξει σήμερα!
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 7
καλά και αυτοί ότι θέλουν λένε δεν ξέρουν ακόμα Με σιγουριάJonasGR έγραψε:Κάτω κάτω το αναφέρει αλλά ας περιμένουμε ούτως ή άλλως
Ναι δεν γίνονται αυτά, αν προτείνει κάτι τέτοιο ο Χρυσο θα γίνει σόου στη συνεδρίαση
Αυτό που ανέβασε ο gouleas λέει παραπάνω πράγματα... Θα είναι αποσπασμένοι λέει σε αυτήν την υπηρεσία
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 7
τί εννοεί αποσπασμενοιBilD έγραψε:Αυτό που ανέβασε ο gouleas λέει παραπάνω πράγματα... Θα είναι αποσπασμένοι λέει σε αυτήν την υπηρεσία
Οτι θα ανηκουν στην αστυνομια αλλα θα αποσπαστουν στη φυλαξη των ΑΕΙ!
Άρα κομπλέ...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Εγώ φίλε μου στο σώμα μπήκα από καυλα δεν έχω θέμα επιβίωσης και αν θες το πιστεύεις. Οπότε κάτσε εκεί να ξεροσταλιασεις με τον Ελ τσαπο παρέα και δείτε αν θα γίνουμε μόνιμοι... Εγώ όταν σας μιλάω ευγενικά θα μιλάτε ευγενικά οι βλαχομαγκιες εκεί που μπορείτε.Guardian έγραψε:Συνοριοφυλακα93 οι ΣΦ ειναι εξ αρχης με συμβαση ενω οι πανεπιστημιακοι θα ειναι μονιμοι εξ αρχης.Κατσε με τη συμβαση σου τωρα εκει και ασε τα υπολοιπα, ξερετε τι υπογραψατε!
Οι νεοι ΣΦ που θα παρει θα ειναι με 1+1 και οχι με συνεχως ανανεουμενη οπως εσεις, διαφορετικη συμβαση δηλαδη!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 44
και ανάλογα τις ανάγκες η θα αποσπούντεεε και άλλη θα μειώνονται πχ καλοκαίρι δν θα χρειάζονται όσοι χρειάζονται το χειμώνα για να δούμε ωμός και στην πράξει τη θα γινειGuardian έγραψε:Οτι θα ανηκουν στην αστυνομια αλλα θα αποσπαστουν στη φυλαξη των ΑΕΙ!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
Gouleas94 έγραψε:και ανάλογα τις ανάγκες η θα αποσπούντεεε και άλλη θα μειώνονται πχ καλοκαίρι δν θα χρειάζονται όσοι χρειάζονται το χειμώνα για να δούμε ωμός και στην πράξει τη θα γινειGuardian έγραψε:Οτι θα ανηκουν στην αστυνομια αλλα θα αποσπαστουν στη φυλαξη των ΑΕΙ!
και που θα τους πηγαινουν. Εγω εχω απορια με αυτο.Η στολή που θα φορούν οι αστυνομικοί του νέου σώματος θα έχει χαρακτηριστικά που θα τη διαφοροποιούν από τις αντίστοιχες άλλων υπηρεσιών. ...
θελω μα δω τι θα φορανε
Μπορεί να φοράνε σαν αυτή που έχει η οδός φουτερ φάση κάπως έτσι. Επίσης όντως αυτό που λέει ανάλογα με τις ανάγκες της περιόδου τι θα παιχτει; Να τους βάζουν κάνα τμήμα καμία πεζή;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες