Αθλητικές δοκιμασίες ΕΠΟΠ (2021)
Αρα γυναικες και αντρες κανουν τις αντρικες καμψεις;
EFIK έγραψε:Αρα γυναικες και αντρες κανουν τις αντρικες καμψεις;
Άντρες και γυναίκες θα πρέπει να βγάλετε όλα τα αθλήματα με τον προβλεπόμενο τρόπο.
Το "αντρικές κάμψεις" δεν το καταλαβαίνω.
Οι σωστές κάμψεις γίνονται με έναν και μόνο τρόπο για να είναι "έγκυρες".
Υπάρχουν πολλά βιντεάκια στο youtube και όχι μόνο για να πάρεις μια ιδέα.
Οτιδήποτε το λιγότερο σε στέλνει σπίτι σου με συνοπτικές διαδικασίες.
Το μίλι αρχίζω το βγάζω είμαι στο 7.40 από 9 λεπτά πριν 3 βδομάδεςPolitis1994 έγραψε:σε ποια δυσκόλευεσαι πιο πολύ φιλεVar έγραψε:Όχι φίλε μόνος μου τα κάνω προσπαθώ κάθε μέρα και πιο πολύ και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάνω και πιστεύω θα τα παλέψω αν όχι προσπάθησα τι να κάνουμε προς το παρόν είμαι κοντά στα όρια
Δυσκολεύομαι πολύ στις έλξεις γιατί δεν έκανα ποτέ έλξεις
Σωστές κάμψεις παιδιά βάλτε ένα βιβλιαράκι κάτω και πρέπει να ακουμπάει το στήθος σας εκεί μέχρι κάτω να ακουμπάει και μετά μέχρι πάνω είναι 1 επανάληψη. Νομίζω οι εξεταστές θα ξαπλώνουν με το χέρι τεντωμένο κάτω μας και κάθε σωστή επανάληψη θα μετράνε. Στις έλξεις το σαγόνι να φτάνει το σίδερο κ ίσως να το ξεπερνάει
Είναι στην κυριολεξία τα αθλήματα που περνάνε σχεδόν οι ειδικές δυνάμεις οπότε βάλτε αθλήματα ειδικών δυνάμεων στο YouTube
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 26
ναι σε λιγο θα μετράνε και τις ανασες ππυ παιρνουμε τις κλασιες που ριχνουμε και τετράδιο 50φυλλο η 100φυλλο. Ας κοπουμε λοιπόνVar έγραψε:Σωστές κάμψεις παιδιά βάλτε ένα βιβλιαράκι κάτω και πρέπει να ακουμπάει το στήθος σας εκεί μέχρι κάτω να ακουμπάει και μετά μέχρι πάνω είναι 1 επανάληψη. Νομίζω οι εξεταστές θα ξαπλώνουν με το χέρι τεντωμένο κάτω μας και κάθε σωστή επανάληψη θα μετράνε. Στις έλξεις το σαγόνι να φτάνει το σίδερο κ ίσως να το ξεπερνάει
Αντικειμενικά το πιο δύσκολο είναι οι έλξεις... Όλα τα υπόλοιπα με ένα σωστό πρόγραμμα και ψυχολογία βγαίνουν εύκολα
Ναι παιδιά δυστυχώς πρέπει το στήθος να ακουμπάει το χέρι του εξεταστή από όσο ξέρω και εκεί είναι μια επανάληψη τέρμα κάτω τέρμα πάνω. Στην αρχή και εγώ τα έκανα αλλιώς έβγαζα 20 άνετα έλεγα Ε σιγά το πράγμα όταν ένας με είπε τα κάνεις τέρμα λάθος είναι μέχρι κάτω δεν έβγαζα ούτε 1 μετά από 2 βδομάδες έφτασα τις 8 κάμψεις τέρμα κάτω
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
Τα αθλήματα στην Θεσσαλονίκη που είχαν γίνει παλαιότερα; Σε ποιο στάδιο;
Ελεανα από όσο ξέρω έχει 2 στάδια ένα είναι προς τα έξω της Θεσσαλονίκης προς ικεα και το άλλο ίσως είναι το καυτατζογλειο. Στο πρώτο πρέπει να είναι οι εγκαταστάσεις του ΤΕΕΦΑ
Για όποιον θελει πανω κατω να δει πως θα ειναι στις αθλητικες δοκιμασιες πατηστε ΣΒΕΑ αθλήματα και αυτοι που πανε για αλεξιπτωτιστες θητεια τα ιδια περναει χαχα Μιλι,4 ελξεις, καμψεις κοιλιακους θα τα δειτε εκει εμεις εχουμε και 2 εξτρα παμε για πιο πανω απο αλεξιπτωτιστες
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 26
Οκ ας κοπουμε δε θα βαλω το κοπανο να κλέει. ΥΣΤΕΡΌΓΡΑΦΟ... Στο Τόκυο θα ειναι φέτος οι Ολυμπιακόι καλή επιτυχία αν συμμετέχει κάποιος απο εδω να μας φέρει κανα χρυσό...
Παιδιά τα αθλήματα βγαίνουν με σταθερή προπόνηση υπομονή επιμονή και πείσμα! Οποίος πραγματικά το θέλει θα προσπαθήσει μέχρι τέρμα! Οποίος δεν μπορεί μόνος του ας πάρει εναν προπονητή για 1-2 εβδομάδες να του κάνει τα βασικά και μετά συνεχίζει μόνος του! Και επιτυχία σε όλους !
- theodoros
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Politis1994 έγραψε:Οκ ας κοπουμε δε θα βαλω το κοπανο να κλέει. ΥΣΤΕΡΌΓΡΑΦΟ... Στο Τόκυο θα ειναι φέτος οι Ολυμπιακόι καλή επιτυχία αν συμμετέχει κάποιος απο εδω να μας φέρει κανα χρυσό...
αληθεια τωρα!εσυ τι αθλήματα θα εβαζες;
Σπυρο, τα αθληματα δεν ειναι τιποτα ρε φιλε.Μονο το μιλι θελει λιγο προσπαθεια, τα υπολοιπα ειναι αστεια για εναν αντρα. Αλιμονο αν ενας αντρας δεν μπορει να βγαλει 4 ελξεις-15 καμψεις και να πηδηξει 1 μετρο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες