Καλησπέρα παιδιά έχω που μπαίνω να υπηρετήσω τον Σεπτέμβρη ειδικές δυνάμεις και τώρα δεν έχω δικαίωμα να κάνω τα χαρτιά μ γαι την προκυριξη των οβα. Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθούν οι θέσεις των οβα για ειδικές δυνάμεις μιλάμε πάντα μπορώ αν δηλώσω να μπω υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση ;
E.D. έγραψε:Καλησπέρα παιδιά έχω που μπαίνω να υπηρετήσω τον Σεπτέμβρη ειδικές δυνάμεις και τώρα δεν έχω δικαίωμα να κάνω τα χαρτιά μ γαι την προκυριξη των οβα. Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθούν οι θέσεις των οβα για ειδικές δυνάμεις μιλάμε πάντα μπορώ αν δηλώσω να μπω υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση ;
Με εκτίμηση
Οχι φιλε δεν γινεται αυστηρα για οσους διανυουν τους τελευταιους μηνες θητειας ειναι
Ξέρει κανείς πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα μετά τις 27 που λήγει η προθεσμία στο περίπου ; Πότε θα γίνει η κατάταξη να μας καλέσουν ; Και αν θα χρειαστεί η να μας αναγκάσουν να έχουμε κάνει επίσης το εμβόλιο... ;
Επειδή έκανα μια ερώτηση δεν νομίζω ότι έπρεπε να με προσβάλλεις φίλε μου αλλά οκ. Για να ρωτάω σε κάποιες προκ διάφορα ρωτάω σοβαρά.
Δεν τρολαρω ούτε τίποτα.
Αλλά μάλλον καλό είναι να μην το κάνω γιατί φαίνεται ότι τις περισσότερες φορές μόνο προσβολές εισπράττεις και όχι απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτεις.
Αλλά καλό είναι να υπάρχει μια σοβαρότητα και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον με πληροφορίες αν μπορούμε