geomp έγραψε:Λοιπόν απ ότι πάει ο βαθμός πιστοποίησης επί 55,7 μόρια ο μήνας, και ανάλογα το επίπεδο αγγλικών 30,50,70, προσωπικά έχω 920 μόρια για Α επικουρία θεωρείτε καλά η μέτρια;
Καλησπέρα στην ομάδα, αν παραμείνει το όριο ηλικίας τότε πρώτα ο Θεός θα μπω και εγώ στο χορό με 16 απολυτήριο και prof για β επικουρία δεν ξέρω αν έχω πολλές ελπίδες, θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την εμπειρία εργάζομαι από το 2015 ως φύλακας τους πρώτους 12 μήνες αν θυμάμαι καλά ήμουν δηλωμένος ως φύλακας ασφαλείας ενώ τους υπόλοιπους μας άλλαξαν και μας δηλώνουν ως θυρωρός. Μετράει η προϋπηρεσία η κρατάω μόνο τους 12 μήνες; Και επίσης λέει μέσα για προϋπηρεσία με και χωρίς απόδειξη αν θυμάμαι καλά, θα πρέπει να ανανεώσω την άδεια security; Έχω το ταχύρυθμο του εποππεπ. Καλή επιτυχία σε όλους αν και εφόσον βγεί!
310LELE έγραψε:Καλησπέρα στην ομάδα, αν παραμείνει το όριο ηλικίας τότε πρώτα ο Θεός θα μπω και εγώ στο χορό με 16 απολυτήριο και prof για β επικουρία δεν ξέρω αν έχω πολλές ελπίδες, θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την εμπειρία εργάζομαι από το 2015 ως φύλακας τους πρώτους 12 μήνες αν θυμάμαι καλά ήμουν δηλωμένος ως φύλακας ασφαλείας ενώ τους υπόλοιπους μας άλλαξαν και μας δηλώνουν ως θυρωρός. Μετράει η προϋπηρεσία η κρατάω μόνο τους 12 μήνες; Και επίσης λέει μέσα για προϋπηρεσία με και χωρίς απόδειξη αν θυμάμαι καλά, θα πρέπει να ανανεώσω την άδεια security; Έχω το ταχύρυθμο του εποππεπ. Καλή επιτυχία σε όλους αν και εφόσον βγεί!
Μία χαρά μετράνε τα ένσημα σου ! Δεν χρειάζεται την άδεια security και να λήξει Δεν πειράζει με απολυτήριο λυκείου θα μπεις
Δεν έχει βγει ακόμα κάποια προκήρυξη για να στην στείλουμε κιόλας. Τώρα εάν εννοείς την 6Κ/18 με ένα απλό googleάρισμα μπορείς να την βρεις και μόνος σου.
Suzuki11 έγραψε:Να υποθέσω σε όλη την Ελλάδα! Ναι δυστυχώς δεν είχα κάνει. Αυτό κατάλαβα Και εγώ τι θα ήμουν σίγουρα μέσα. Μακάρι να είμαι σε αυτήν
Καλησπέρα, Διασώστη. Θα ήθελα να μου δώσεις τα φώτα σου, αν είναι εύκολο. Είπες για την προκήρυξη των 381 θέσεων ότι οι 106 θέσεις είναι υεφκκ, οι 131 θέσεις είναι σωφρον και οι υπόλοιπες είναι γενικές θέσεις. Οπότε μήπως εννοείς πιο συγκεκριμένα ότι οι 106 θέσεις είναι για ΔΕ προσωπικό εξωτερικής φρούρησης, οι 131 είναι για ΔΕ φύλαξης και οι υπόλοιπες θέσεις θα διατεθούν σε προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων (π. Χ. ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ διοικητικοί) ; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, Διασώστη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Μαρ 29, 2021 7:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάποιος γνωστής να μου πει και εμένα. Απολυτήριο 17,6, με lower, υπολογιστες, απόφοιτος ΤΕΙ διοίκησης, απεριόριστο δίπλωμα μηχανής, δίπλωμα αυτοκινήτου, λεωφορείου Δ, φορτηγού Γ, πιστοποιητικό από ΚΕΚ και άδεια security (χωρίς προϋπηρεσία βέβαια) , δόκιμος αξιωματικός από στρατό και ένσημα στο πτυχίο μου μόνο 5 ετών. Σε τι πιθανότητες βρίσκομαι ;
Δοκιμος07 έγραψε:Κάποιος γνωστής να μου πει και εμένα. Απολυτήριο 17,6, με lower, υπολογιστες, απόφοιτος ΤΕΙ διοίκησης, απεριόριστο δίπλωμα μηχανής, δίπλωμα αυτοκινήτου, λεωφορείου Δ, φορτηγού Γ, πιστοποιητικό από ΚΕΚ και άδεια security (χωρίς προϋπηρεσία βέβαια) , δόκιμος αξιωματικός από στρατό και ένσημα στο πτυχίο μου μόνο 5 ετών. Σε τι πιθανότητες βρίσκομαι ;