Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
epopPN2010
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από epopPN2010 »

Thalassa έγραψε:Καλημέρα.Εμένα μου τα είπαν εντελώς αλλιώς τα πράγματα.

Δεν με πτόησαν πάντως.

Αν μπορέσω θα καταθέσω τα χαρτιά μου.

Τι ειδικότητα έχεις;

Όταν κάνεις 24 Ώρο και βγαίνεις το πρωί απ' το καράβι όλη την μέρα την έχεις κενή για ξεκούραση.

Η επόμενη παίζει ρεπό η κάνεις πάλι πρωί;

Θα ακουσεις πολλα για το ναυτικο που δεν ισχυουν. Ειμαι ηλεκτρολογος. Τωρα να σου πω για τα ρεπο. Οταν κανει βαρδια εχεις 2 επιλογες. Η βγαινεις το επομενο πρωι ή φευγεις το επομενο μεσημερι και παιρνεις την επομενη το ρεπουδακι σου. Εγω το δευτερο κανω για να γλιτωνω βενζινι και να ξυπναω σπιτι μου. Για μια βαρδια δικαιουσαι 1 ρεπο. Εχεις συνολικα 40 μερες αδεια (30 κανονικη,10 ΑΜΔ) και 3 ολιγοωρες αδειες το μηνα (4ωρες)

epopPN2010
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Last dance έγραψε:Παιδιά γνωρίζει κανείς αν υπάρχει πιθανότητα να μπορούμε να κάνουμε αίτηση και στα 3; Για πιο πολλές πιθανότητες;
ναι μπορεις. Το 2010 καποιοι εξυπνοι βγαλανε μια φημη οτι και καλα εχανες μορια αλλα δεν ισχυε.

Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 111

Δημοσίευση από Thalassa »

Πάρα πολλά έχω ακούσει.Δεν φαντάζεσαι πόσα!
Οι ανώτεροι αξιωματικοί πως σας συμπεριφέρονται;Περίμενουμε να δούμε την προκήρυξη

Ούτος η άλλος λίγα άτομα θα πάρει.

epopPN2010
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Thalassa έγραψε:Πάρα πολλά έχω ακούσει.Δεν φαντάζεσαι πόσα!
Οι ανώτεροι αξιωματικοί πως σας συμπεριφέρονται;Περίμενουμε να δούμε την προκήρυξη

το τι ειχα διαβασει εγω εδω μεσα να δεις... Οι αξιωματικοι ειναι σαν ολους τους ανθρωπους καλοι και κακοι. Κακος προισταμενος δε σ χει τυχει; Αλλα να ξερεις οτι αν δεν δινεις δικαιωματα δε θα μπορουν να σε πειραξουν ετσι κ αλλιως.

epopPN2010
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Lefteris 2αμαλ έγραψε:
Andri έγραψε:Λευτέρη σε ευχαριστώ πολύ! Αν και απ ότι έμαθα σς καραβοα τους σπάνε σε αγγαρείες

Διχως να θελω να σε παρω στο λαιμο μου, το ΠΝ δεν ειναι και οτι καλυτερο για εναν ΕΠΟΠ. Αν διαβασεις παλια φορουμ απο ατομα που ηταν ΕΠΟΠ μεσα απτο 2005 λεγανε τα χειροτερα. Το σπιτι τους εβλεπε μονο 1 μερα το χρονο διοτι απτις 365 μερες τον χρονο, τις 364 ηταν καραβι.
Ισχυε μεχρι το 2012. Το ΠΝ ειναι μετα την αεροπορια το ΚΑΛΥΤΕΡΟ σωμα για εποπ. Καλυτερος μισθος, επιδοματα πιο καλα, πληρωμες πιο γρηγορες καλυτερο ταμειο. Τωρα τα ταξιδια ειναι πολυ λιγοτερα. Σχεδον τσακωνονται ποιος θα παει για να παρει το εξτρα παραδακι. Επισης οταν εσπαγα στο ταξιδι ναι μεν δε μ εβλεπε το σπιτι μου αλλα ειχα φτασει να βγαζω και 3000 το μηνα ετρεχε δηλαδη το χιλιαρικο στο μισθο και στις νατοικες η αποζημιωση ηταν 50 ευρω ακτιβ ανα μερα.

Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

epopPN2010 έγραψε:

το τι ειχα διαβασει εγω εδω μεσα να δεις... Οι αξιωματικοι ειναι σαν ολους τους ανθρωπους καλοι και κακοι. Κακος προισταμενος δε σ χει τυχει; Αλλα να ξερεις οτι αν δεν δινεις δικαιωματα δε θα μπορουν να σε πειραξουν ετσι κ αλλιως.

Αυτά λέω και εγώ αλλά μου λένε ότι όταν δουλέψω μέσα θα αλλάξω γνώμη.

Τι να πω;

Ιδωμεν!

epopPN2010
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Thalassa έγραψε:Αυτά λέω και εγώ αλλά μου λένε ότι όταν δουλέψω μέσα θα αλλάξω γνώμη.

Τι να πω;

Ιδωμεν!

Η πρεμουρα εχει εναν και μοναδικο σκοπο. Να τα ακουνε αυτοι που ενδιαφερονται και να μην πανε να δηλωσουν για να πανε λιγοι και καλοι.

Αν δεν σου αρεσει πολυ απλα φευγεις δεν υπαρχει υποχρεωτικη παραμονη ειναι ΜΥΘΟΣ. Υποχρεωτικη παραμονη ειναι ορος που σχετιζεται μοναχα με οικονομικα επιδοματα πχ υποχρεωτικη παραμονη για 7 ετη ωστε να παρεις την αποζημιωση

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Δεκ 10, 2020 2:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Andri
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Andri »

epopPN2010 ευχαριστώ που διαθέτεις χρόνο για να δώσεις απαντήσεις, έχουν μείνει αρκετοί οβα νοσηλευτές μέσα; Εχω 19,3 πτυχίο επαλ βοηθός νοσκομοκος, αγγλικά lower και υπολογιστές όπως ακριβώς ζητάει για την συγκεκριμένη ειδικότητα... Φοβάμαι τους ΟΒΑ που θα δηλώσουν, αν έχουν αγγλικα και υπολογιστές! Εχω πιθανότητες;
Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Andri έγραψε:epopPN2010 ευχαριστώ που διαθέτεις χρόνο για να δώσεις απαντήσεις, έχουν μείνει αρκετοί οβα νοσηλευτές μέσα; Εχω 19,3 πτυχίο επαλ βοηθός νοσκομοκος, αγγλικά lower και υπολογιστές όπως ακριβώς ζητάει για την συγκεκριμένη ειδικότητα... Φοβάμαι τους ΟΒΑ που θα δηλώσουν, αν έχουν αγγλικα και υπολογιστές! Εχω πιθανότητες;

Δεν βλέπω και πολλούς να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για το ναυτικό.

Εμένα όλοι μου οι γνωστοί θα δηλώσουν μόνο αεροπορια και στρατό ξηράς.

Φοβουνται ιδιαίτερα θα έλεγα τα επεισόδια με την Τουρκία.

Πάντως σε ειδικότητες που θέλει αεί πολλοί θα κοπούν επειδή δεν έχουν πτυχίο υπολογιστών.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Thalassa έγραψε:
epopPN2010 έγραψε:

Τι να πω;

Ιδωμεν!

Κανεις δεν σου ειπε οτι θα αλλαξεις γνωμη μεσα. Ολοι σου λεμε τις εμπειριες που γνωριζουμε απο ατομα που ειναι μεσα. Αυτα που σου ειπα ειναι απο παλαιες σειρες ΕΠΟΠ και απο σειρες ΕΜΘ του 95 του ξαδερφου μου με 25 χρονια μεσα. Οι ερωτησεις που κανεις ειναι πολυ γενικες και δεν μπορει να σου πει καποιος ακριβως πως ειναι τα πραγματα. Ειναι σαν να ρωτας οι Ε. Δ ειναι καλα; Τι να σου απαντησει καποιος; Οτι αν εισαι στη ΖΜΑΚ θα βγαλεις σπονδυλους και αν εισαι στους Πεζοναυτες θα κανεις ζωουλα ωραια; Υπαρχουν ΕΠΟΠ σε καραβι που περνανε πολυ ασχημα και υπαρχουν ΕΠΟΠ οπως σου λεει και ο ανθρωπος πιο πανω, οπου ειναι καλα. Ειναι στον ανθρωπο καθαρα, το πλοιο, την υπηρεσια, την ειδικοτητα, το βυσμα και χιλιους 2 παραγοντες.

Π. Ν θα μπει καποιος που του αρεσει η θαλασσα, του αρεσει το ταξιδι και αν ειναι τυχερος θα μπει και σε καμια καινουρια φρεγατα και οχι αυτα που ταζουν και δεν βλεπεις και ποτε. Αν δεν εχεις αγαπη για τη θαλασσα οπως ο Navy, τοτε πολυ απλα δεν θα περασεις καλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Πέμ Δεκ 10, 2020 9:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Lefteris 2αμαλ έγραψε:
Thalassa έγραψε:
epopPN2010 έγραψε:

Τι να πω;

Ιδωμεν!

Κανεις δεν σου ειπε οτι θα αλλαξεις γνωμη μεσα. Ολοι σου λεμε τις εμπειριες που γνωριζουμε απο ατομα που ειναι μεσα. Αυτα που σου ειπα ειναι απο παλαιες σειρες ΕΠΟΠ και απο σειρες ΕΜΘ του 95 του ξαδερφου μου με 25 χρονια μεσα. Οι ερωτησεις που κανεις ειναι πολυ γενικες και δεν μπορει να σου πει καποιος ακριβως πως ειναι τα πραγματα. Ειναι σαν να ρωτας οι Ε. Δ ειναι καλα; Τι να σου απαντησει καποιος; Οτι αν εισαι στη ΖΜΑΚ θα βγαλεις σπονδυλους και αν εισαι στους Πεζοναυτες θα κανεις ζωουλα ωραια; Υπαρχουν ΕΠΟΠ σε καραβι που περνανε πολυ ασχημα και υπαρχουν ΕΠΟΠ οπως σου λεει και ο ανθρωπος πιο πανω, οπου ειναι καλα. Ειναι στον ανθρωπο καθαρα, το πλοιο, την υπηρεσια, την ειδικοτητα, το βυσμα και χιλιους 2 παραγοντες.

Π. Ν θα μπει καποιος που του αρεσει η θαλασσα, του αρεσει το ταξιδι και αν ειναι τυχερος θα μπει και σε καμια καινουρια φρεγατα και οχι αυτα που ταζουν και δεν βλεπεις και ποτε. Αν δεν εχεις αγαπη για τη θαλασσα οπως ο Navy, τοτε πολυ απλα δεν θα περασεις καλα.

Γενικές είναι οι ερωτήσεις που κάνω γιατί δεν το ξέρω καν σαν σώμα.

Ούτε φαντάρος εχω πάει διότι είμαι γυναίκα Για να ξέρω περίπου πως λειτουργεί το όπλο.

Και οι συζητήσεις που κανω είναι όλες αποτρεπτικες.

Ο άνθρωπος πιο πάνω είναι ο μόνος άνθρωπος που Βρήκα και περνάει καλά!

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Γνωριζω οτι εισαι γυναικα.

Το σχολιο μου δεν ηταν κακοπροαιρετο, απλα προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις πως αν δεν αγαπας την θαλασσα, τοτε δεν θα περασεις και τοσο καλα.
Σε ολα τα Σωματα θα ακουσεις και καλα αλλα και ασχημα διοτι ειναι καθαρα στον ανθρωπο πως βλεπει την ολη εμπειρια και την δουλεια.

Καλα κανεις και ρωτας καποιον που ειναι ηδη μεσα, αλλα μη λες οτι σου ειπαμε οτι θα αλλαξεις γνωμη αν μπεις χεχε.

Καλη επιτυχια σου ευχομαι και οτι καλυτερο.Εικόνα
Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Γνωριζω οτι εισαι γυναικα.

Το σχολιο μου δεν ηταν κακοπροαιρετο, απλα προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις πως αν δεν αγαπας την θαλασσα, τοτε δεν θα περασεις και τοσο καλα.
Σε ολα τα Σωματα θα ακουσεις και καλα αλλα και ασχημα διοτι ειναι καθαρα στον ανθρωπο πως βλεπει την ολη εμπειρια και την δουλεια.

Καλα κανεις και ρωτας καποιον που ειναι ηδη μεσα, αλλα μη λες οτι σου ειπαμε οτι θα αλλαξεις γνωμη αν μπεις χεχε.

Καλη επιτυχια σου ευχομαι και οτι καλυτερο.Εικόνα

Έχω γράψει καπου ότι μου ειπες εσύ ότι αν μπω θα αλλάξω γνώμη;

Άλλοι ναι μου είπανε που έχω κάνει συζήτηση και στην προσωπική μου και εδώ μέσα!Εικόνα

Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Navy »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:
Thalassa έγραψε:
epopPN2010 έγραψε:

Τι να πω;

Ιδωμεν!

Λευτέρη, φίλε μου, αν και δε σε γνωρίζω προσωπικα, μόνο τα καλυτερα έχω να πω (όπως και για τους μελλοντικούς συναδέλφους σου ευχομαι από ψυχής,George Tris,Christos Και Mark). Διακρινεστε από τεράστιο ζήλο για την επιλογή σας γι αυτό όταν με το καλό περασετε, θα γίνετε αξιόλογα στελέχη. Τέτοια άτομα χρειάζεται το εκάστοτε Όπλο, Σώμα. Προσωπική μου άποψη με την μικρή εμπειρία που έχω στο Ναυτικό είναι ότι ΠΡΕΠΕΙ ν αγαπάς τη θάλασσα με ότι αυτό συνεπάγεται διαφορετικά δε βγαίνει. Βρίσκομαι σ ενα καράβι Κ/Φ που ταξιδευει 40 μέρες επιστρέφουμε για ένα εικοσαημερο και ξαναφευγουμε. Το ποσες μερες θα ταξιδευεις εξαρταται από το που θα σε τοποθετησουν. Το σίγουρο είναι ότι ΠΝ χωρίς ταξίδια δεν υφίσταντο. Εγώ μόνο ΠΝ θα δηλώσω και ευχομαι να τα καταφέρω όπως το ίδιο κι εσυ στο ΣΕΞ που τόσο πολυ επιθυμείς, φίλε μου! Καλη επιτυχια, Λευτέρη

Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Navy »

ΣΞ εννοουσα, είμαι με κινητο, ΣυγγνώμηΕικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες