Αναβολή - απαλλαγή με την κατάταξη (στρατόπεδο)

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Loupboi13

Απαλλαγή μέσω στρατοπέδου. Διαδικασία

Δημοσίευση από Loupboi13 »

Καλησπέρα σας, πάσχω από νευρολογική αδυναμία σε όλο το δεξί μου χέρι (μαιευτική παράλυση) με αποτέλεσμα να μην έχω τον έλεγχο ακόμα και για βασικές κινήσεις. Έχω μαζέψει παλιές γνωματεύσεις και πρόσφατη από το ΚΑΤ που το επικυρώνουν. Δυστυχώς στο φρουραρχείο μου είπαν ότι αφού μπορώ να πάω μέχρι το στρατόπεδο (ΘΗΒΑ) θα πρέπει να με εξετάσουν εκεί για παραπομπή στο 401. Η ερώτηση μου είναι η διαδικασία εκεί θα είναι λίγο γρήγορη, εννοώ να τους το πω κατευθείαν και να δουν το φάκελο ή θα περάσω όλη την μέρα ξανά παρουσίας και τις συναφή διαδικασίες όπως πριν 2 χρόνια που παρουσιάστηκα πρώτη φορά (και πήρα αναβολή για το ίδιο θέμα); Βέβαια τότε δεν είχα τις γνωματεύσεις μαζί μου οπότε για αυτό θέλω να μάθω τώρα που έχω τον ιατρικό μου φάκελο μήπως με εξετάσουν κατευθείαν εκεί. Όποιος γνωρίζει την διαδικασία για τέτοιες περιπτώσεις αν μπορεί να με βοηθήσει, ευχαριστώ πολύ!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης