Αποτελέσματα Εποχικών Πυροσβεστών (2020)
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ... ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ... ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ; ΣΕ ΘΕΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΕΝΝΟΩ... ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ... ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ;
Παιδιά ποιος είναι ο μισθός των εποχικών;
chris306 έγραψε:καλησπερα παιδια... μια ερωτηση... στους οδηγους θα κανουν καμια εκπεδευση πρωτα στο οχημα; σε θεμα οδηγησης εννοω... γιατι σιγουρα ενα μεγαλο ποσοστο δεν εχει οδηγησει φορτηγο περαν απο τα μαθηματα της σχολης που εβγαλε το διπλωμα... θα μας δωσουν χρονο εκπεδευσης ωστε να μαθουμε τον ογκο του οχηματος;
φίλε θυμάμαι πέρυσι υπογράψαμε σύμβαση, μετά ξεκίνησε εκπαίδευση, οι μάχιμοι με μάνικες κτλπ, οι οδηγοί μαθήματα με τα οχήματα περίπου 2,5 εβδομάδες η εκπαίδευση...
Μόλις βγουν οι τελικοί πίνακες με τους επιτυχόντες, αρχίζει και η κατανομή στις υπηρεσίες ή οι επιτυχόντες παίρνουν το δελτίο υγείας από τις δυ. π. υ ;
2 Μαλ έγραψε:Μόλις βγουν οι τελικοί πίνακες με τους επιτυχόντες, αρχίζει και η κατανομή στις υπηρεσίες ή οι επιτυχόντες παίρνουν το δελτίο υγείας από τις δυ. Π. Υ ;
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΆ ΚΑΙ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Είναι πριν την πρόσληψη.
Οπότε τελειώνουν υγειονομικά και αθλήματα και έπειτα επιλεγουν οι επιτυχόντες υπηρεσία. Ευχαριστώ !
2 Μαλ έγραψε:Οπότε τελειώνουν υγειονομικά και αθλήματα και έπειτα επιλεγουν οι επιτυχόντες υπηρεσία. Ευχαριστώ !
Όσο για την τοποθέτηση ειναι ΝΕΟ μοντέλο αυτό δεν το είχαμε πέρυσι, προσπαθώ να βγάλω γραμμή στο τηλ της προκήρυξης για περισσότερες πληροφορίες αλλα δε μου το σηκώνουν... Ναι μεν το λεει ξεκάθαρα αλλά καλά ειναι να το ακους και πιο λιανά
Πολύ καλησπέρα σε ολους. Έχω δυο απαντησεις για τα παλικαρια απο πανω που ρωτουν τους μισθους και μια ερωτηση αν καποιος γνωριζει.
Οσο αφορά τους μισθούς αυτα που γνωρίζω είναι :
0 - 3 ετη - 1ΜΚ - ΥΕ 780 Ευρω βασικός.
0 - 3 ετη - 1ΜΚ - ΔΕ 858 Ευρω βασικός.
Η ερωτηση που θα ηθελα να κανω ειναι : Οταν με το καλο βγει η σειρα για τις υγειονομικές εξετασεις, πας περνεις την καρτελα απο το κοντυνότερο Π. Σ και μπορεις να το στείλεις σε αλλη πόλη οπου σε έχουν παρει; Παραδειγμα εγω ειμαι απο Κομοτηνή και με πηραν Καβαλα. Μπορω να παρω τα χαρτια απο Κομοτηνη και να τα δωσω εκει χωρις να παω Καβαλα; Τουλαχιστον μονο για τις υγειονομικές. Ευχαριστω οποιον γνωριζει. Ισως σας μπερδεψα.
Η ερωτηση που θα ηθελα να κανω ειναι : Οταν με το καλο βγει η σειρα για τις υγειονομικές εξετασεις, πας περνεις την καρτελα απο το κοντυνότερο Π. Σ και μπορεις να το στείλεις σε αλλη πόλη οπου σε έχουν παρει; Παραδειγμα εγω ειμαι απο Κομοτηνή και με πηραν Καβαλα. Μπορω να παρω τα χαρτια απο Κομοτηνη και να τα δωσω εκει χωρις να παω Καβαλα; Τουλαχιστον μονο για τις υγειονομικές. Ευχαριστω οποιον γνωριζει. Ισως σας μπερδεψα.
Gome91 έγραψε:Πολύ καλησπέρα σε ολους. Έχω δυο απαντησεις για τα παλικαρια απο πανω που ρωτουν τους μισθους και μια ερωτηση αν καποιος γνωριζει.
714 μάχιμος καθαρά
794 οδηγός καθαρά.
Αν δεν το κάνουν με υπευθυνη δήλωση τα υγειονομικά όπως στους παλαιούς του 2019 εποχικούς τότε πρέπει να πάς να πάρεις την καρτέλα απο την υπηρεσία που θέλεις να περάσεις, όχι απο την κοντινότερη.
Επίσης να την πάς πάλι πίσω συμπληρωμένη.
Παιδιά πιστεύετε με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα και αυτά που έρχονται θα υπάρχει θέμα μονιμότητας μετά τα πέντε έτη η θα παίζει μεροδουλι μεροφαει να βρίσκεις άλλες δουλειες μέχρι να κλείσεις πέντε έτη και μετά να μη γίνεις και μόνιμος; Γιατί τώρα με το Ιο κτλ θα υπάρχουν πολλές αλλαγές στη ζωή μας
zoupis87 έγραψε:Παιδιά πιστεύετε με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα και αυτά που έρχονται θα υπάρχει θέμα μονιμότητας μετά τα πέντε έτη η θα παίζει μεροδουλι μεροφαει να βρίσκεις άλλες δουλειες μέχρι να κλείσεις πέντε έτη και μετά να μη γίνεις και μόνιμος; Γιατί τώρα με το Ιο κτλ θα υπάρχουν πολλές αλλαγές στη ζωή μας
Σοβαρή απάντηση στην ερώτηση για μονιμότητα δε υπάρχει.
έως τα 5 χρόνια θεωρώ πώς όλοι όσοι προσληφθούν θα εργαστούν (6μηνα).
κάποια στιγμή θα τους κάνει μόνιμους όπως γίνεται πανταzoupis87 έγραψε:Παιδιά πιστεύετε με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα και αυτά που έρχονται θα υπάρχει θέμα μονιμότητας μετά τα πέντε έτη η θα παίζει μεροδουλι μεροφαει να βρίσκεις άλλες δουλειες μέχρι να κλείσεις πέντε έτη και μετά να μη γίνεις και μόνιμος; Γιατί τώρα με το Ιο κτλ θα υπάρχουν πολλές αλλαγές στη ζωή μας
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
- Posts in topic: 18
Πόσοι Εποχιακοί υπάρχουν στο σύνολο ;
Υ. Γ. Υπάρχουν και 15 χρόνια εποχιακοί και ακόμα να γίνουν μόνιμοι!
papadopoulos1988 έγραψε:Πόσοι Εποχιακοί υπάρχουν στο σύνολο ;
Υπήρξαν και 1000δες... Που έγιναν μόνιμοι...
Για κάποιους λόγους δεν έγιναν αυτοί με τα 15 χρόνια...
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 5
Όλοι τους είχαν την ευκαιρία να γίνουν 5 ετης και στην συνέχεια μόνιμοι στην προκήρυξη του 11 που πήρε 4000 άτομα. Οι περισσότεροι κόπηκαν στα αθλήματα η είχαν ποινικά. Αυτό για να μην παραμυθιαζόμαστε.papadopoulos1988 έγραψε:Πόσοι Εποχιακοί υπάρχουν στο σύνολο ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες