Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)
- Laskaris
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 10
Σχετικά με τα Αγγλικά. Σελ.15 της προκήρυξης, σχετικά με την μοριοδότηση. Σαράντα (40) μόρια για κάθε μία εξ αυτων σε όσους κατεχουν αναγνωρισμενο τίτλο σπουδων που αποδεικνύει την καλή γνώση (Β2), περαν του βασικού τίτλου σπουδών που απαιτείται για την απόδειξη του τυπικου προσόντος της περ. (στ) της παραγράφου 1 του Κεφαλαίου Γ' της παρούσης. Όπου όριζεται ως απαραίτητο προσόν για να λάβει κάποιος μέρος στην προκήρυξη η γνώση τουλάχιστον σε καλό επίπεδο (Β2) της Αγγλικής ή της Γαλλικής ή της Γερμανικής ή της Ιταλικής ή της Ισπανικής γλώσσας
Μια ερώτηση στα αγγλικά θα γραψουμε καμία εξέταση εννοώ κάποια έκθεση να αναλύσουμε κάποιο θέμα για να δουν το επίπεδο μας ή απλά το χαρτί τον αγγλικών τους κάλυπτει 100% .Laskaris έγραψε:Σχετικά με τα Αγγλικά. Σελ.15 της προκήρυξης, σχετικά με την μοριοδότηση. Σαράντα (40) μόρια για κάθε μία εξ αυτων σε όσους κατεχουν αναγνωρισμενο τίτλο σπουδων που αποδεικνύει την καλή γνώση (Β2), περαν του βασικού τίτλου σπουδών που απαιτείται για την απόδειξη του τυπικου προσόντος της περ. (στ) της παραγράφου 1 του Κεφαλαίου Γ' της παρούσης. Όπου όριζεται ως απαραίτητο προσόν για να λάβει κάποιος μέρος στην προκήρυξη η γνώση τουλάχιστον σε καλό επίπεδο (Β2) της Αγγλικής ή της Γαλλικής ή της Γερμανικής ή της Ιταλικής ή της Ισπανικής γλώσσας
ΥΓ. Μπορεί αυτό που ρωτάω να είναι και βλακεία.
- Laskaris
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 10
Όχι φίλε απλώς το αντίστοιχο πτυχίο έπρεπε να καταθέσεις.
Το καταθεσα 🙂 απλά ρωτησα για παραπεραLaskaris έγραψε:Όχι φίλε απλώς το αντίστοιχο πτυχίο έπρεπε να καταθέσεις.
Παιδιά και μια άλλη ερώτηση... Επειδή κατέθεσα βεβαίωση ότι κατέχω άδεια ταχύπλοου, το δίπλωμα δεν είχε βγει μέχρι τη στιγμή που παρέδωσα τα χαρτιά μου... Υπάρχει περίπτωση να μην το μετρήσουν;
πως ξερεις τα αποτελεσματα;HCG έγραψε:Λοιπόν έχουν βγει τα αποτελέσματα για γενική σειρά 1257 ο τελευταίος επιλαχόν! ειδικη κατηγορία τώρα επεξεργάζεται η λίστα λόγω πολλών αιτήσεων. Καλη επιτυχία παιδιά απλώς μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για νέα προκυρηξη
Είστε μπούφοι εκατέρωθεν , μια προκήρυξη δεν μπορείτε να διαβάσετε θέλετε και λιμενικό σώμα με μαθήματα στη σχολή όπως το ναυτικό δίκαιο.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 31
Μετράει κανονικά.Δ. ΜΚ έγραψε:Παιδιά και μια άλλη ερώτηση... Επειδή κατέθεσα βεβαίωση ότι κατέχω άδεια ταχύπλοου, το δίπλωμα δεν είχε βγει μέχρι τη στιγμή που παρέδωσα τα χαρτιά μου... Υπάρχει περίπτωση να μην το μετρήσουν;
Και εγώ τη βεβαίωση έχω εδώ και καμιά 4ετια.
Ναι εχεις φιλεΘοδωρης έγραψε:Με 1071 μορια για ειδικες δυναμεις εχω ελπιδες;
Εγω πιστευω μόνο αν πάρουν επιλαχοντες θα έχεις ελπίδες με 1071 μορια
Γκαρλικ ποσα μορια εχεις φιλε; Κ με ποσα πιστευεις θα μπουν στις ειδικες δυναμεις?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες