Φλορανς έγραψε:Ρε παιδια τατουάζ επιτρέπονται; Εχω ενα μικρο ανάμεσα στον αντίχειρα και τον δείκτη
Δεν θα έχεις πρόβλημα. Επιτρέπονται ναι.
Φλορανς έγραψε:Ρε παιδια τατουάζ επιτρέπονται; Εχω ενα μικρο ανάμεσα στον αντίχειρα και τον δείκτη
Θα ειμαι ελλαδα ρε φιλε! Πηρα μια αδεια ήρθα. Εχεις μια γκομενα την βλέπεις. Καμια σχεσηdimitris mak έγραψε: ο; Φλορανς! Μακρια απο τους δικους σου εισαι και αν μπεις λιμενικο και πας μακρια απο το σπιτι σου. Μην γραφουμε οτι θελουμε.
Ευχαριστω γιατι ανχοθηκα λιγο.D.Y.K έγραψε:Φλορανς έγραψε:Ρε παιδια τατουάζ επιτρέπονται; Εχω ενα μικρο ανάμεσα στον αντίχειρα και τον δείκτη
Δεν θα έχεις πρόβλημα. Επιτρέπονται ναι.
Ποσες αιτησεις υπολογίζετε να βγούνε?D.Y.K έγραψε:dimitris mak έγραψε:Μπορει να ειναι στο μυαλο μου ολα αυτα οπως λες. Εγω ομως βλεπω οτι 1 στους 5 γνωστους μου που πηγαν αεν τα παρατησε και οτι τους υπολοιπους τους γλυκανε το χρημα. Δεν πιστευω να βαζεις μεσα τις γυναικες που πανε αεν για να μπουνε στο λιμενικο! Οσο για το λιμενικο που λες. Αυτο δεν γινεται μονο στο λιμενικο γινεται σε ολο το δημοσιο και επειδη μιλαμε για σωματα ασφαλειας. Ποσοι δεν πηγαν η κοπηκαν απο μονοι τους απο το λιμενικο η τους φρουρους γιατι ειχαν επιλογες; Φλορανς! Μακρια απο τους δικους σου εισαι και αν μπεις λιμενικο και πας μακρια απο το σπιτι σου. Μην γραφουμε οτι θελουμε.
Απειροελάχιστοι.
Αλλά και πάλι δεν κατάλαβα ακριβώς τι είδους "επιχείρημα" είναι αυτό.
Βλέπεις εδώ να υπάρχουν άλλες "επιλογές"; Δηλαδή τι μας λες; Ότι θα προτιμήσει κάποιος να δουλεύει για πενταροδεκάρες με την αβεβαιότητα της απόλυσης και μάλιστα "μαύρα" στον ιδιωτικό από το να επιλέξει να κάνει τα χαρτιά του στο ΛΣ; Ή ότι θα γίνουν ελάχιστες αιτήσεις επειδή δεν υπάρχουν άνεργοι ή δεν γουστάρουν να πάνε σε νησί αν δεν έχουν γνωστό (τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα ρε #@^&@! το;) γιατί δεν θα την "παλέψουν";
Ρε Μητσάρα τι πίνεις πραγματικά τώρα;
Το τι "νομίζεις" εσύ ή "αισιοδοξείς" να γίνει δεν αποτελεί ούτε επιχείρημα αλλά ούτε και ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα για να μιλήσουμε αντρίκια εδώ μέσα.
Καλά το θέμα με τις ΑΕΝ το αφήνω εντελώς στην άκρη γιατί φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα χωρίς παρεξήγηση φίλε μου.
Εγώ θα σου πω ένα και κράτα αυτό: Καλά κάνεις και είσαι αισιόδοξος, αλλά είναι πιο σημαντικό να είμαστε ρεαλιστές και να βλέπουμε την πραγματικότητα ως έχει πατώντας γη.
Διανύουμε μια περίοδο μακράς οικονομικής αστάθειας με κοντά τους περί 2 εκατομμύρια ανέργους (αν τους βάλεις όλους μέσα) και το ΛΣ αυτή τη στιγμή ακόμη και με αυτές τις ελάχιστες θέσεις αποτελεί όνειρο για πάρα πολλούς όπως και για εσένα μέσα στη σκατίλα που επικρατεί εκεί έξω. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Και παραπάνω. Ξερεις αυτα τα χρονια πόσοι ειναι μαζεμένοι απο ειδικες δυναμεις?NIKOS1989 έγραψε:Συμφωνω απόλυτως με τον δυκ. Φιλε τα λες παρα μα παρα πολυ σωστα! Εγω απο την αρχη το ειχα πει οτι οι αιτησεις θα ειναι αμετρητες σοβαρα!9 θεσεις ειναι και να δεις οτι οι αιτησεις θα ειναι μια χιλιαδα σιγουρα. Αν εχω λαθος διορθωστε με.
Φλορανς έγραψε: Ποσες αιτησεις υπολογίζετε να βγούνε;
Οχι παντός εκατομμύρια γιατι εχουμε το οριο ηλικιας και την γνωση αγγλικών που φρενάρει πολλους και τις ειδικες δυναμεις με το ναυτικό λυκειο αντίστοιχα.
Εγω κόβω λίγες σχετικα για την ανεργια που ζουμε στην κατηγορια μηχανικών γύρω στις 5χιλιαδες
Και καμια 10χιλιαδες στους εδ. Λεω εγω τωρα.
Ειναι πολλα τα κομαντα στην πιάτσα
μολις βγαλει τις πιθανουητες ο φιλος σου να μας τις πει. Αφου ειναι τετοιο μυαλο να τον παμε στην νασα! Ρε πατε καλα; Τι ειναι αυτα που λετε και εχουμε γεμισει το φορουμ με βλακειες. Και που ξερει εσενα ο φιλος σου αν ο αλλος εχει ορεξη να παει λιμενικο και αν εχει αυτη την στιγμη τα προσοντα να ανταπεξελθει στα αθληματα. Και εγο στρατο εχω παει πριν απο 3 χρονια και εχο δει σειρες μου που απο τοτε εχουν παρει 20 κιλα. Μην χαλατε την εικονα του φορουμ και να λεμε ουσιωδη πραγματα!Φλορανς έγραψε:Τι #@^&@! Λέμε ρε παιδια; Κουβέντα κανουμε!Το ερώτημα μου που ειναι σοβαρό μπορει να το λύσει κανεις;
Πόσους καταδρομείς πεζον. Αλεξ. Βγαίνουν τον χρόνο.
Εχω εναν φίλο πολυ καλο μαθηματικό που βγαζει με πράξεις πιθανοτητες με καταστάσεις
Εδω φιλε με τα μαθηματικα βγάζουν αλλα και αλλα.NIKOS1989 έγραψε:μολις βγαλει τις πιθανουητες ο φιλος σου να μας τις πει. Αφου ειναι τετοιο μυαλο να τον παμε στην νασα! Ρε πατε καλα; Τι ειναι αυτα που λετε και εχουμε γεμισει το φορουμ με βλακειες. Και που ξερει εσενα ο φιλος σου αν ο αλλος εχει ορεξη να παει λιμενικο και αν εχει αυτη την στιγμη τα προσοντα να ανταπεξελθει στα αθληματα. Και εγο στρατο εχω παει πριν απο 3 χρονια και εχο δει σειρες μου που απο τοτε εχουν παρει 20 κιλα. Μην χαλατε την εικονα του φορουμ και να λεμε ουσιωδη πραγματα!Φλορανς έγραψε:Τι #@^&@! Λέμε ρε παιδια; Κουβέντα κανουμε!Το ερώτημα μου που ειναι σοβαρό μπορει να το λύσει κανεις;
Πόσους καταδρομείς πεζον. Αλεξ. Βγαίνουν τον χρόνο.
Εχω εναν φίλο πολυ καλο μαθηματικό που βγαζει με πράξεις πιθανοτητες με καταστάσεις
Το θέμα ειναι πως δεν γνωρίζω πόσους καταδρομείς πεζον. Βγαίνουν τον χρόνο περιπου. Με χαρτί ειδικων δυνάμεων οχι να παρουσιάζονται Μ πεύκοNIKOS1989 έγραψε:Ωραια πες του να το κανει και ενημερωσε μας. Και αν πεσει μεσα να του πεις οτι θα τον προτιμησουμε για μαθηματικο των παιδιων μας. Κοβω την πλακα και απλα λεω οτι ειναι παρα πολυ δυσκολο εστω και σε προσεγγιση αδερφε αυτο που λες. Τελος εδω.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 6 επισκέπτες