Bάσεις - μόρια Αστυνομικών Σχολών (2013)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Cptmcdonald
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Cptmcdonald »

Παιδες απο οσους ειδατε να δινουν με 10% για αστυνομία πετύχατε κάποιον απο ειδική κατηγορία?
panagioths

Δημοσίευση από panagioths »

Παιδια εχω 12,520 και ειμαι πολυτεκνος και δινω με 10% . Περυσι ειχε 9,980 πιστευεται την εχω και με την μειωμενη ζητηση; Ευχαριστω
αντωνησ

Δημοσίευση από αντωνησ »

Ρε παιδια... Να σας πω... Εγω ξερς να πω οτι... Στην δυτικη ατικη και πειραια ξεκλινησαν 90 ανδρεσ... Ψυχοτεχνικα κοπικαν 15. Γιατροι κοπικαν 15... Και αθληματα 10. Μονο στην β ψηχοτεχνικη... Απο γυναικες ισχυει οτι περασαν μονο 5 απο 60... Σφαγιο αλλα παντα στην αθηνα... Στην θεσσαλονικη πολυ χαλαρα τα πραγματα... Και η α ψυχοτεχνικη δηλαδη παιδια απο ηλεια και αλλους νομους τιποτα... Στην θεσσαλονικη ολοι περνανε. Ελαχιστοι κοβοντε... Τςρα οσον αφορα τα μορια τον παιδιςν Υπηρχαν και θψηλες βαθμολογιες στην αθηνα. Παντος αυτο που ακογονταν ειναι οτι οσοι ηταν 90% εδςσαν στρατο ποθ ηταν χαλαρα και ολοι αλλοι ηταν 10%, ... Πολλα παιδια αθηνα με 10% και παρα πολυ απο αυτους σε σχολες και δινουν με το σ κεπτικο οτι αν περασουν μεχρι τοτε θα εχουν τελειωσει σχολη και θα εχουν και χαρτι στα χερια τουσ... Οι μαζα απο οτι εμαθα στα αθληματα για 10% βαθμολογια απο 17000 μεχρι 14500... Υποψηφια που εδωσαν φετος βαθμοι απο 18800 μεχρι 15000... Τα συμπερασματα δικα σας
S95
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από S95 »

Φίλε Αντώνη λες ότι στην Δυτική Αττική Πειραιά ξεκινήσατε 90 άτομα και μείνατε 50. Στην άλλη επιτροπη πόσα άτομα ξεκίνησαν περίπου και πόσα πιστεύεις ότι έμειναν; Άκουσα ότι χθες αυτοί που περασαν και τα αθληματα και εμειναν α+β επιτροπή ήταν γύρω στα 80 άτομα. Στην Αθήνα που έδινα εγω υπήρχαν και άτομα με 11 χιλιαδες μορια που εκαναν χαρτια και μάλιστα αρκετα παιδιά με 13000 και κάτω. Όλοι πάντως λένε ότι έχει κινηση με το 10% αλλα παιδια έλεγαν ότι ακουγαν περισσότερους με το 10% παρά με 90% διαπιστωσες και εσύ κατι τετοιο στις ημερες που εδικες; Από ΕΠΑΛ ακουσατε καθολου συμετοχή; Κανεις απο θες-νικη να μας πει πόσα ατομα πήγαν αυτες τις 3 μερες που ήταν για τους άνδρες; Για τις γυναικες στην θες-νικη ενας φιλος ποιο πανω έγραψε ότι εμειναν 5 είναι διασταυρωμένο; Γιατί στην αθήνα είναι το ακουγα σήμερα.
Άβαταρ μέλους
Cptmcdonald
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Cptmcdonald »

panagioths έγραψε:Παιδια εχω 12,520 και ειμαι πολυτεκνος και δινω με 10%. Περυσι ειχε 9,980 πιστευεται την εχω και με την μειωμενη ζητηση; Ευχαριστω

Δεν ξερω φιλε μου. Και εγω με το 10% πολυτέκνων ειμαι. Ο θεος και η ψυχη μας

panagioths

Δημοσίευση από panagioths »

Ποσα μορια εχεις; Ελπιζω να μην ειναι πανω απο 12,520 τι να πω ρε συ
Άβαταρ μέλους
observer
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από observer »

Εδω δυο ατομα (david7+cptmcdonald) γραψατε οτι περασαν 5 γυναικες την πεμπτη στην θεσσαλονικη, σε αλλο φορουμ γραφει καποια οτι ηταν παρων εκει και οτι περασαν 30-35 γυναικες, τι ισχυει απο τα 2 ρε παιδια; Εχει σημασια μεγαλη (εχουν υψηλες βαθμολογιες+φαινεται αν χαριζονταν η οχι με τα ορια)
habo
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5
Ενδιαφέροντα: Gym & Runner
Επάγγελμα: Policeman

Δημοσίευση από habo »

Αγαπητοι φιλοι του φορουμ! Ειμουν στις προκριματικες στην Αθηνα. Εκει λοιπον σας λεω οτι τα ορια ισχυαν κυριολεκτικα σε ανδρες και γυναικες, κοπηκαν για δευτερολεπτο στο 1000αρι, στην σφαιρα οσοι δεν ειχαν τα 9 μετρα συνολο κοβονταν ακαριαια επισης στο μηκος 3,60 ακριβως! Απο τα κοριτσια δωσαν 53 και περασαν μονο 3 κοριτσια Ενας υποδιευθυντης που ηταν προεδρος της επιτροπης στην αθηνα εφαρμοσε ανελεητα τα ορια σε ολα τα αγωνισματα παρα τις εκλησεις και τα κλαμματα των υποψηφιων. Αυτο ειχε γινει και περισυ απο το ιδιο ατομο! Το ατομο αυτο κατεστρεψε αυτους πυ ειχαν καλη βαθμολογια και υστερουσαν λιγακι στα αγωνισματα (κοριτσια) Μπορει καποιος που ηταν θεσσαλονικη να περιγραψει την κατασταση εκει?
αντωνησ

Δημοσίευση από αντωνησ »

Φιλε σ95 εγω που ημου στην β ψυχοτεχνικη... Περασαν 45 με την ακριβια ισςς και λιγοτεροι... Για τις γυναικες ισχιει ααυτο που λεω. Στη αθηανα μιλας εγω οχι θεσσαλονικη περασαν 5 απο 60... Τςρα για την α επιτροπη... Ξεκινησαν 90 χοντρικα και στα αθλιματα ηταν 3 γκρουπ των 20 απο οτι ακουσα... Παντος δεν ειδα καπιον μεχρι που εφυγα να κοβετε... Ουτε στο μικος ουτε 1000... Εγω τις ημερες που εδωσα... Ειχα παιδια και 90% και 10%... Πιο πολοι πιστευς προσςπικα ηταν 10% γιατι απο οτι ελεγαν ολοι οι περισσοτεροι ειχαν περασει στρατο και ειχαν καταθεσει τα χαρτια... Εγς γνωριστικα με παιδια με βατμους φετος με 18000 16500 17100 και εχει σειρα... Βεβαια υπηρχαν και με 11000 13500 Και χειρςτερα... Αλλα ηταν πολοι λιγοι και οι περισσοτεροι ηρτηαν ετσι για του χρονου ελεγαν... Απο επαλ ακουσα 8 ατομα αλλα δεν εμαθα βαθμολογιες περιπου... Τςρα δεν ξερω...
Άβαταρ μέλους
observer

habo έγραψε:Αγαπητοι φιλοι του φορουμ! Ειμουν στις προκριματικες στην Αθηνα. Εκει λοιπον σας λεω οτι τα ορια ισχυαν κυριολεκτικα σε ανδρες και γυναικες, κοπηκαν για δευτερολεπτο στο 1000αρι, στην σφαιρα οσοι δεν ειχαν τα 9 μετρα συνολο κοβονταν ακαριαια επισης στο μηκος 3,60 ακριβως! Απο τα κοριτσια δωσαν 53 και περασαν μονο 3 κοριτσια Ενας υποδιευθυντης που ηταν προεδρος της επιτροπης στην αθηνα εφαρμοσε ανελεητα τα ορια σε ολα τα αγωνισματα παρα τις εκλησεις και τα κλαμματα των υποψηφιων. Αυτο ειχε γινει και περισυ απο το ιδιο ατομο! Το ατομο αυτο κατεστρεψε αυτους πυ ειχαν καλη βαθμολογια και υστερουσαν λιγακι στα αγωνισματα (κοριτσια) Μπορει καποιος που ηταν θεσσαλονικη να περιγραψει την κατασταση εκει;
ποια μερα εδωσες αθληματα;
habo
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από habo »

Τεταρτη 13/7 στο κολεγιο ψυχικου κοπηκαν ολα τα κοριτσια εκτος 3 που εκαναν 1000αρι καταω απο 4,20 Καναανε πλλες προσφυγη και πηγαμε το σαββατο 15/7 και εγινε ξανα το ιδιο! Ο ανθρωπος (εκτελεσε) τα παιδια χωρις κανενα οικτο Στην θεσσαλονικη μας ειπαν φιλοι που συμμετηχαν εκει οτι περασανε απο τα 73 κοριτσια οι 70. Κοπηκαν μονον 3 που σερνοντουσαν στο 1000αρι
habo
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από habo »

habo έγραψε: Τεταρτη 13/7 στο κολεγιο ψυχικου κοπηκαν ολα τα κοριτσια εκτος 3 που εκαναν 1000αρι καταω απο 4,20 Κανανε πολλες προσφυγη και πηγαμε το σαββατο 15/7 και εγινε ξανα το ιδιο! Ο ανθρωπος (εκτελεσε) τα παιδια χωρις κανενα οικτο Στην θεσσαλονικη μας ειπαν φιλοι που συμμετειχαν εκει οτι περασανε απο τα 73 κοριτσια οι 70. Κοπηκαν μονον 3 που σερνοντουσαν στο 1000αρι
habo
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από habo »

Παρακαλω οποιος ηταν θεσσαλονικη να μας περιγραψει τα εκει δρωμμενα !
γιςργοσ

Δημοσίευση από γιςργοσ »

Καλα εκανε και εφαρμωσε τα ορια... Ετσι πρειπει... Οπιος δεν μπορει ας κοπει... Οπως εκανες μια προσπαθια για τις παννελινιες ετσι επρεπε να εισαι και στα αθληματα... Οχο οπως το 2011 και 2012 που ηταν ***** και ολοι και ολες με μεσον τον πατερα του ειτε αρχηγους της αστυνομια μελη τις επιτροππη και εκοβαν τα παιδια με το ετσι θελς... Ειμαι παθων και γιαυτο μιλας... Παιδια επεφταν στο 1000 και τα σηκςναν και τα περναγαν και εμενα στο μικος κοπσιμο... Και χςρις να δςσουν ενστασεισ... Και μιλανε φετος ολοι κ=που ενημερςναν οτι οποιος δεν μποτρει ας διλςσει τραυματιασ... Εμενα μου καταδικασν το μελλλον και μιλανε οι γινεκες και ολοι οι εκαστοτε γιατι και καλα δεν επιασαν τα ορια και τους εδςσαν το δικαοςμα ενστασεισ... Εμας τιποτα
Άβαταρ μέλους
observer

habo έγραψε:Τεταρτη 13/7 στο κολεγιο ψυχικου κοπηκαν ολα τα κοριτσια εκτος 3 που εκαναν 1000αρι καταω απο 4,20 Καναανε πλλες προσφυγη και πηγαμε το σαββατο 15/7 και εγινε ξανα το ιδιο! Ο ανθρωπος (εκτελεσε) τα παιδια χωρις κανενα οικτο Στην θεσσαλονικη μας ειπαν φιλοι που συμμετηχαν εκει οτι περασανε απο τα 73 κοριτσια οι 70. Κοπηκαν μονον 3 που σερνοντουσαν στο 1000αρι
εσυ τωρα γυναικα εισαι και εδινες με τις γυναικες; Κοπηκες και εσυ; Γιατι λες πηγαμε το σαββατο κτλπ... Καλα η αλλη λεει σε αλλο φορουμ 35 απο τις 55... Εδω δυο λενε 5 απο τις 49... Τωρα εσυ 70 απο τις 73. Καποιος μας δουλευει η σας δουλευει ψιλο γαζι.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες