Ιατρικές / υγειονομικές εξετάσεις (2010)
παιδεια καλησπερα ειμαι 16 χρονων και θελω να μπω αστυνομια. πηγα να κανω καποιες εξετασεις και μου διαγνωστικε ελαφρα οργανικη σκολιωση 10μοιρων καθως και σκαφωειδης θωρακας. μπηκα σε μια προκυρυξη και διαβασα οτι δεν θα εχω προβλημα μετη σκολιωση μου επειδη ειναι ελαφρα παρολα αυτα γνωριζετε αν υπαρχει περιπτωση να με κοψουν; επισης διαβασα για τον θωρακα μου οτι αποκλιωνται οι υποψιφιοι με ανωμαλιες του θωρακα ΠΟΥ ΕΛΑΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗς ΚΑΡΔΙΑς ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΟΝΩΝ τετοιο προβλημα δεν εχω ομως γνωριζετε τι γινετε , με τη περιπτωση μου?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 36
vaggelas έγραψε:παιδεια καλησπερα ειμαι 16 χρονων και θελω να μπω αστυνομια. πηγα να κανω καποιες εξετασεις και μου διαγνωστικε ελαφρα οργανικη σκολιωση 10μοιρων καθως και σκαφωειδης θωρακας. μπηκα σε μια προκυρυξη και διαβασα οτι δεν θα εχω προβλημα μετη σκολιωση μου επειδη ειναι ελαφρα παρολα αυτα γνωριζετε αν υπαρχει περιπτωση να με κοψουν; επισης διαβασα για τον θωρακα μου οτι αποκλιωνται οι υποψιφιοι με ανωμαλιες του θωρακα ΠΟΥ ΕΛΑΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗς ΚΑΡΔΙΑς ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΟΝΩΝ τετοιο προβλημα δεν εχω ομως γνωριζετε τι γινετε , με τη περιπτωση μου?
αν μπήκες σε πρόσφατη προκήρυξη αστυνομίας και το πρόβλημα που έχεις δεν επηρεάζει την εισαγωγή σου τότε μην ανησυχείς
ok σε ευχαριστω, το λειζερ στα ματια επιτρεπετε για αστυφυλακων ετσι?
-
- Στρατηγός
vaggelas έγραψε:ok σε ευχαριστω, το λειζερ στα ματια επιτρεπετε για αστυφυλακων ετσι?
στους ειδικούς φρουρούς επιτρέπεται.. οπότε δεν νομίζω να ισχύει κάτι άλλο στους αστυφύλακες...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
αληθεια, ποια ειναι τα νοσηματα που εχουν οι ειδικοι φρουροι για τα οποια κοβεσαι; τα ιδια με τους εποπ; κ η διαδικασια εξετασης να υποθεσω ειναι ακριβως η ιδια ετσι; υψομετρηση, βαρος κ ξεγυμνωμα για να ερθουν να σε εξετασουν ολοι οι γιατροι;
Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
illy έγραψε:αληθεια, ποια ειναι τα νοσηματα που εχουν οι ειδικοι φρουροι για τα οποια κοβεσαι; τα ιδια με τους εποπ; κ η διαδικασια εξετασης να υποθεσω ειναι ακριβως η ιδια ετσι; υψομετρηση, βαρος κ ξεγυμνωμα για να ερθουν να σε εξετασουν ολοι οι γιατροι;
τα λέει όλα μέσα στην προκήρυξη
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
πολυ κατατοπιστικος ΓΜΑΚ, ευχαριστω... απλα θελω να πω στον φιλο παραπανω πως αν εχει θεματακι με την σπονδυλικη στηλη θα το καταλαβουν με το σκυψιμο, θα δουν τα κοκκαλα... αλλα αν ειναι ελαφριας μορφης δεν εχει να φοβηθει τιποτα... αν περασεις τους γιατρους ενημερωσε μας τι εγινε... στο λεω αυτο δλδ με μια κοπελα που διναμε-εποπ-, καταλαβε ο γιατροςοτι ειχε σκολιωση αλλα δεν την εκοψαν!!! καλη επιτυχια φιλε μου

Dum spiro spero
vaggelas έγραψε:ok σε ευχαριστω, το λειζερ στα ματια επιτρεπετε για αστυφυλακων ετσι?
Ναι
οκ σε ευχαρίστω, τι γινετε ομως με τον θωρακα μου?[Συγγενείς ή επίκτητες ανωμαλίες στη διάπλαση του θώρακα, που ελαττώνουν τη χωρητικότητα και προκαλούν μείωση της αναπνευστικής λειτουργίας]ετσι λεει μια προκυρυξη εμενα ομως η χωριτικοτητα δεν ελλατωνετε και δεν προκαλει μειωση της αναπνευστικης λειτουργιας ειναι μονο το σχημα!
...
...
-
- Στρατηγός
vaggelas έγραψε: οκ σε ευχαρίστω, τι γινετε ομως με τον θωρακα μου?[Συγγενείς ή επίκτητες ανωμαλίες στη διάπλαση του θώρακα, που ελαττώνουν τη χωρητικότητα και προκαλούν μείωση της αναπνευστικής λειτουργίας]ετσι λεει μια προκυρυξη εμενα ομως η χωριτικοτητα δεν ελλατωνετε και δεν προκαλει μειωση της αναπνευστικης λειτουργιας ειναι μονο το σχημα!
...
τράβα ρώτα κανένα γιατρό
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 11
παμε μια ανακεφαλαιωση?; πας εκει, καλημερα-καλημερα! μιλας με τους γιατρους τι εχεις εσυ παιδι μου κ παει λεγοντας.. μετα μπαινεις σε μια γραμμη με αλλα 9 παιδια!
γδυθειτε, βαλτε δαχτυλο αναμεσα για να δουμε οτι εχετε δυο (οι κυριες του σαιτ ελπιζω να με συνχορεσετε
)
.. βαθη καθισμα, αναταση των χεριων κοιτανε εαν εισαι αρτημελής.. κ ελεγχος για σημαδια, τατουαζ κ λαμες.. σε ξαπλωνουν κ εξεταζουν απο την κορυφη μεχρι τα νυχια η κανω λαθος?
γδυθειτε, βαλτε δαχτυλο αναμεσα για να δουμε οτι εχετε δυο (οι κυριες του σαιτ ελπιζω να με συνχορεσετε

Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
σωστος και να προσθεσω και κατι που μου εκανε εντυπωση, επισης παρουσιαστηκαμε μπωστα σε 2 γιατρους , οπως μας γεννησε η μανα μας.δημητρης25 έγραψε:παμε μια ανακεφαλαιωση?; πας εκει, καλημερα-καλημερα! μιλας με τους γιατρους τι εχεις εσυ παιδι μου κ παει λεγοντας.. μετα μπαινεις σε μια γραμμη με αλλα 9 παιδια!
γδυθειτε, βαλτε δαχτυλο αναμεσα για να δουμε οτι εχετε δυο (οι κυριες του σαιτ ελπιζω να με συνχορεσετε)
.. βαθη καθισμα, αναταση των χεριων κοιτανε εαν εισαι αρτημελής.. κ ελεγχος για σημαδια, τατουαζ κ λαμες.. σε ξαπλωνουν κ εξεταζουν απο την κορυφη μεχρι τα νυχια η κανω λαθος?

ΕΛΛΑΣ
Συνήθως στην αστυνομία δεν σε βάζουν να σκύψεις και να σε τσεκάρουν και από πίσω?
asimike έγραψε:σωστος και να προσθεσω και κατι που μου εκανε εντυπωση, επισης παρουσιαστηκαμε μπωστα σε 2 γιατρους , οπως μας γεννησε η μανα μας.δημητρης25 έγραψε:παμε μια ανακεφαλαιωση?; πας εκει, καλημερα-καλημερα! μιλας με τους γιατρους τι εχεις εσυ παιδι μου κ παει λεγοντας.. μετα μπαινεις σε μια γραμμη με αλλα 9 παιδια!
γδυθειτε, βαλτε δαχτυλο αναμεσα για να δουμε οτι εχετε δυο (οι κυριες του σαιτ ελπιζω να με συνχορεσετε)
αν ηταν γιατρινες ομως δεν θα σου εκανε

οσο αναφορα το ασθμα παιδια; κοβονται οσοι εχουν ασθμα; για παραδειγμα εγω εχω ασθμα αλλα πολυ σπανια με πιανει...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Zwgrafiotis13 και 9 επισκέπτες