Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2011)
Παιδια οτι ακουγετε αληθευει... Ειμαι απο ναουσα και αυτο που μπορω να σας πω σιγουρα Ειναι οτι η σχολη ετοιμαζετε... Τωρα ποτε θα μπουμε, μαλλον παει οντως για 1-2-12 αυτο ξερω και εγω σαν συμβασιουχος πυροσβεστης
Για οτι αποριες εχετε εκτος απο το ποτε αρχιζουν οι σχολες δειτε εδω:
http://www.scribd.com/doc/51980739/N-3938-31-3-2011-%CE%A6%CE%95%CE%9A-61 Και εδω
http://www.pospid.gr/sites/default/files/FEK_Apofasi_Prokiriksi_0.pdf
http://www.scribd.com/doc/51980739/N-3938-31-3-2011-%CE%A6%CE%95%CE%9A-61 Και εδω
http://www.pospid.gr/sites/default/files/FEK_Apofasi_Prokiriksi_0.pdf
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 28
Ισχύει η μοιρασιά 300/300 που έλεγε ένα σάιτ της Νάουσας η μπορεί να πάνε περισσότερα άτομα σε 1 απ' τις 2;epoxikos έγραψε: Παιδια οτι ακουγετε αληθευει... Ειμαι απο ναουσα και αυτο που μπορω να σας πω σιγουρα Ειναι οτι η σχολη ετοιμαζετε... Τωρα ποτε θα μπουμε, μαλλον παει οντως για 1-2-12 αυτο ξερω και εγω σαν συμβασιουχος πυροσβεστης
HARMONICA έγραψε:
Ισχύει η μοιρασιά 300/300 που έλεγε ένα σάιτ της Νάουσας η μπορεί να πάνε περισσότερα άτομα σε 1 απ' τις 2;
απο οσο γνωριζω μεχρι τωρα αυτο που ξερω ειναι οτι ισχυει μαλλον οι βορειοελλαδιτες θα ναι ναουσα και οι υπολοιποι στα βιλια
Απαγορεύεται να γράφεις λέξεις με κεφαλαία γράμματα
-
- Ταξίαρχος
Μακαρι να ειναι ετσι γιατι βαριεμαι να τρεχω εκει πανω. Μια χαρα ειναι τα εξωτικα κ μαγευτικα βιλλια αττικης!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Βιλια ζωαρα ρε παιδια, θα ριξει και καννα χιονι και δεν θα ειμαστε μεσα να φτιαξουμε χιονανθρωπο!
Αντε ομως να τελειωνουμε γιατι καποιοι καποιοι εχουμε τελειωσει απο 22 δεκ και περιμενουμε!
Συναδελφικους χαιρετισμους σε ολα τα παιδια του φορουμ.
Αντε ομως να τελειωνουμε γιατι καποιοι καποιοι εχουμε τελειωσει απο 22 δεκ και περιμενουμε!

Συναδελφικους χαιρετισμους σε ολα τα παιδια του φορουμ.
She call me Mr.Boombastic say me fantastic,touch me in me back she say I'm Mr.Ro...mantic
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
δημητρης25 έγραψε:Μακαρι να ειναι ετσι γιατι βαριεμαι να τρεχω εκει πανω. Μια χαρα ειναι τα εξωτικα κ μαγευτικα βιλλια αττικης!
Εγώ να δεις, εγώ να δεις...
Σου ζητανε μονο τα επικυρομενα χαρτια η σου ζητανε ν δοθνε κ τα γνησια;
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 31
Απλώς να παραθέσω μία ανεπιβεβαίωτη πληροφορία. Πριν λίγες ώρες πληροφορήθηκα ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξει μόνο 1 σχολή πυροσβεστών στη Νάουσα. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό ισχύει αλλά πιστεύω αξίζει να ακουστεί στο forum για να είναι όλοι υποψιασμένοι και τρόπον τινά προετοιμασμένοι για κάποια μετακίνηση - ειδικότερα οι Νότιοι.
Πες μας τη πηγή σου αν μπορείς χαντμπαλερ έστω στο περίπου...
Λες φίλε; Κατά πόσο ισχύει αυτό;
-
- Ταξίαρχος
Κυριοι το θεωρω δυσκολο να γινει κατι τετοιο! Περα απο τους 600 πολιτες ειναι κ 3400 εποχικοι που πρεπει να κανουν 2 μηνες σχολη!4000 ατομα στην ιδια σχολη το βλεπω αδυνατο! Διχως παρεξηγηση φιλε handballer.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 31
οι εποχικοί δεν κάνουν σχολή. Μόνο οι 600. Από εκεί και πέρα όσον αφορά την πηγή μου απόστρατος αξιωματικός. Δεν μπορεί όμως ούτε ο ίδιος να μου το επιβεβαιώσει... Φήμη !δημητρης25 έγραψε: Κυριοι το θεωρω δυσκολο να γινει κατι τετοιο! Περα απο τους 600 πολιτες ειναι κ 3400 εποχικοι που πρεπει να κανουν 2 μηνες σχολη!4000 ατομα στην ιδια σχολη το βλεπω αδυνατο! Διχως παρεξηγηση φιλε handballer.
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 16
handballer έγραψε:οι εποχικοί δεν κάνουν σχολή. Μόνο οι 600. Από εκεί και πέρα όσον αφορά την πηγή μου απόστρατος αξιωματικός. Δεν μπορεί όμως ούτε ο ίδιος να μου το επιβεβαιώσει... Φήμη !δημητρης25 έγραψε: Κυριοι το θεωρω δυσκολο να γινει κατι τετοιο! Περα απο τους 600 πολιτες ειναι κ 3400 εποχικοι που πρεπει να κανουν 2 μηνες σχολη!4000 ατομα στην ιδια σχολη το βλεπω αδυνατο! Διχως παρεξηγηση φιλε handballer.
Φίλος κάνουν 2 μήνες οι εποχικοί όντως...
Πότε μην μετανιώνεις..
Ρε παλικαρια ποτε θα τελειωσετε με τις διαδικασιες σας ωστε να μπειτε σχολη;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης