Αθλητικές δοκιμασίες Πυροσβεστικής (2011)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
akspoogy τι βλεπης θα κοπη κανενας να ερθει η σειρα μας?
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 14
Φιλε γιωργο ολα καλα θα πανε. Εκεινη την ημερα με την ενταση που θα εχεις κ την αδρεναλινη στο κοκκινο θα κανεις παπαδες! Ολοι θα κανουμε παπαδες τοτε. Οι εξετασεις ειναι πριν akspoogy! Εχουμε περιθωριο... 

Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
- Akspoogy
- Posts in topic: 24
Προσωπικα πιστευω πως θα κοπουν πολλοι, Αλλα το σκεπτικο μου ειναι να κανω τη προπονηση μου και αν δεν ερθει ποτε η σειρα μου. Καλο στην υγεια μου κανω...
δε ξερω φιλε Δημητρη25 ποσο καιρο θελει να "καθαρισει" το αιμα απο τιποτα εφεδρινες... Εγω παντως μια κρεατινη που επαιρνα την εκοψα κανα 5μηνο τωρα,
απο οταν εμαθα για τις εξετασεις
δε ξερω φιλε Δημητρη25 ποσο καιρο θελει να "καθαρισει" το αιμα απο τιποτα εφεδρινες... Εγω παντως μια κρεατινη που επαιρνα την εκοψα κανα 5μηνο τωρα,
απο οταν εμαθα για τις εξετασεις
δημητρης25 έγραψε:Φιλε γιωργο ολα καλα θα πανε. Εκεινη την ημερα με την ενταση που θα εχεις κ την αδρεναλινη στο κοκκινο θα κανεις παπαδες! Ολοι θα κανουμε παπαδες τοτε. Οι εξετασεις ειναι πριν akspoogy! Εχουμε περιθωριο...![]()
Μακάρι φίλε μου Γιατί Τα Περιθώρια Έχουν Στενέψει Αφόρητα...
χαχαχαχα δε σου άρεσαν τα πλακάκια... Είχα και καλύτερες ιδέες πριν το φτιάξω με νερά αλλά θα έπρεπε να σέρνω κανά βυτίο... Με ξύλα αλλά θύμιζε λίγο rocky κτλ --- αν το φτιάξεις πές μου το υλικό που θα βάλεις έτσι για τη ιστορία.

καλημέρα πολίτη1...
Δεν είναι ότι δεν μ'αρεσαν ρε φίλε...

Λοιπόν για την ιστορία... Εγώ σκέφτηκα τα εξής:
Ή να πάρω 2 σακ βουαγιάζ και να τα γεμίσω με άμμο μέχρι να γίνουν απο 25κλ ή να βρώ 2 δοχεία-τενεκέδες απο τυρί φέτα και να τους βάλω χειρολαβές...

Σαν κι'αυτά των οικοδόμων...
Πως το βλέπεις;
Αν και είμαι απο θεσσαλία θα έπρεπε να υποστηρίξω τα τυριά
Αλλά... πρέπει αυτό που θα φτιάξεις να μην έχει όγκο τα κουτιά με τα τυριά θα χτυπάν στα γόνατα (ποδια) σου... Η κατασκευή πρέπει να είναι Στενόμακρη Όπως το σακ βουαγιάζ (τρέχοντας να μη είναι κολλημένα στα πόδια σου) ... Γι αυτό προτείνο το 1...

πολιτης 1 έγραψε:Αν και είμαι απο θεσσαλία θα έπρεπε να υποστηρίξω τα τυριάΑλλά... πρέπει αυτό που θα φτιάξεις να μην έχει όγκο τα κουτιά με τα τυριά θα χτυπάν στα γόνατα (ποδια) σου... Η κατασκευή πρέπει να είναι Στενόμακρη Όπως το σακ βουαγιάζ (τρέχοντας να μη είναι κολλημένα στα πόδια σου) ... Γι αυτό προτείνο το 1...
Σαν να χεις δίκιο ρε φίλε. Θα δοκιμάσω το 1ο.
Τώρα έπιασαν και οι βροχές και θα περιοριστούμε Σε προπόνηση εντός σπιτιού...
Πάλι καλά να λέμε μας πήγε μια χαρά μέχρι τώρα ο καιρός.

-
- Posts in topic: 19
Ξέρει κανείς αν στο άλμα εις μήκος πηδάμε από βαλβίδα ή απο εκεί που τελειώνει το ταρτάν, όπως στους Ειδικούς Φρουρούς;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 14
; σταδιον ημερα δευτερη... Ολα ξεκινησαν ωραια-γιατι ηταν μια ωραια κοπελα (κοκκινομαλλα made in hell που με κολασε και εμενα) εκανε προπονηση για το αλμα στο λιμενικο πισω στο θεμα μας ομως. Εκανα 4 γυρους ζεσταμα-διατασεις-ανοιγματα κτλ και εγω ο λαλακας ηθελα να κανω μια προσπαθεια στο αλμα εις μηκος. Την πρωτη φορα εχασα το βημα μου κ καταφερα να σκασω με το κεφαλι, εχει ωραια γευση η αμμος αλλα μην την δοκιμασετε εκτος κ αν εισαστε επαγγελματιες! Συμπερασμα: Καλο ζεσταμα-σωστος βηματισμος καλο αποτελεσμα.4,10 την δευτερη φορα.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
- mouse
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 12
δημητρης25 έγραψε:; Σταδιον ημερα δευτερη... Ολα ξεκινησαν ωραια-γιατι ηταν μια ωραια κοπελα (κοκκινομαλλα made in hell που με κολασε και εμενα) εκανε προπονηση για το αλμα στο λιμενικο πισω στο θεμα μας ομως. Εκανα 4 γυρους ζεσταμα-διατασεις-ανοιγματα κτλ και εγω ο λαλακας ηθελα να κανω μια προσπαθεια στο αλμα εις μηκος. Την πρωτη φορα εχασα το βημα μου κ καταφερα να σκασω με το κεφαλι, εχει ωραια γευση η αμμος αλλα μην την δοκιμασετε εκτος κ αν εισαστε επαγγελματιες! Συμπερασμα: Καλο ζεσταμα-σωστος βηματισμος καλο αποτελεσμα.4,10 την δευτερη φορα.
Θηρίο είσαι!

Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν...
- Akspoogy
Εγω μετραω παπουτσακια. Για την ακριβεια 88,5 παπουτσακια
και υπταμαι στα 4,33!
και υπταμαι στα 4,33!

- mouse
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 12
Akspoogy έγραψε:Εγω μετραω παπουτσακια. Για την ακριβεια 88,5 παπουτσακια
και υπταμαι στα 4,33!
Έτοιμος είσαι και συ!

Εγω τι να κάνω που με τάραξε ο πόνος στα καλάμια (περιοστίτιδα κνήμης)

Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν...
- Akspoogy
Voltaren και υπομονη! Θα περασει...
Καλη επιτυχια ρε παιδια μακαρι να επιτυχετε μονο οι επιτυχοντες θα δωσουν αθληματα
τα οποια οπως βλεπετε δυσκολα μεν αλλα βγαινουν!
τα οποια οπως βλεπετε δυσκολα μεν αλλα βγαινουν!
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 27
Όσοι θέλουν μπορούν να πάνε να παρακολουθήσουν τη διαδικασία στα αθλήματα την πρώτη μέρα στα Βίλλια, ας πούμς το Σάββατο αν και δίνουν άλλη μέρα; Θα τους επιτραπεί η είσοδος; Ξέρει κανείς?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 7 επισκέπτες