Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2011)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
Φίλε manos έχω ακούσει 1000 σενάρια. Άμα τα έγραφα και τα μετέφερα εδώ πέρα σίγουρα θα είχαμε καραφλιάσει. Άκουσα και ότι σκέφτονται να καταργήσουν και την μονιμότητα στους Αστυφύλακες! Τρελά πράγματα σου λέω! Μην ακούς μαλακiες στον δρόμο, και πολύ περισσότερο μην τις μεταδίδουμε και στο forum. Η προκήρυξη των ΕΦ εξελίσσεται κανονικά, το τι θα γίνει με το ΛΣ ή το ΠΣ δεν το ξέρω... Τι κατηγορία και μόρια έχεις manos;
-
- Posts in topic: 22
Παιδια εγω ενα ξερω... Οτι εαν δν βγουν γρηγορα τα αποτελεσματα μεσα στο φορουμ ολοι μας θα ειμαστε αστα να παν... Ακουμε του καθενος τις βλακειες ενω δν πρεπει να εμπιστευομαστε κανεναν μυθομανη... ΥΠΟΜΟΝΗ αδερφια και καλη επιτυχια μασ...
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 9
Υπομονή παίδες αν δεν έχουμε και κανένα νέο μέχρι και την άλλη Παρασκευή τότε αγχωνόμαστε λίγο περισσότερο. Τώρα υπομονή...

Ρε παιδες και εγω ειμαι για κληρωση. Απο κατερινη επισης! Τι εγινε ολη η κατερινη στο foroum ειναι?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 19
Για τι βάσεις έχουμε ξεχωριστό θέμα, έλεος δηλαδή
-
- Posts in topic: 22
Ρε μανος τι ωρα σε ειπε να πας αυριο;
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Παιδια καλησπερα καλη επιτυχια σε ολους τους συνυποψηφιους ποσο εκτιματε οτι θα ειναι η βαση?
Για βάσεις εδώ φίλε /forum/forum_posts.asp?TID=7841
Ρε μαγκες πειτε και για β κατι. Οποιον καλεσαν για κληρωση ας το πει. Να μας πει κ τα μορια για να παρουμε μια ιδεα.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 12
Καμλημερα σε ολους. Καλη δουλεια αλανια μου. Μπηκαμε στην τελικη ευθεια.
Αντε να δούμε παιδιά ρωτήστε και για β τίποτα εκεί στα τμήματα... Μπας και πάρουμε καμιά ιδέα...
Λοιπόν παιδιά, μόλις γύρισα από το τμήμα. Ισοβαθμούσα με άλλα 4 άτομα
! Σε καλούν για να υπογράψεις ότι έλαβες γνώση για την κλήρωση η οποία θα γίνει Δευτέρα χωρίς απαραίτητη την φυσική σου παρουσία. Πάντως δεν ξέρανε αν ήμουν επιτυχών ή επιλαχών... Επίσης από ότι κατάλαβα αυτά τα 1500,1650 κτλ είναι αύξων αριθμός και όχι θέση. Αυτό το συμπέρασμα βγάλαμε τουλάχιστον. Η ισοβαθμία μου ήταν στο α/α 1600+

Μολις τωρα με καλεσαν για ισοβαθμια 2350 μορια...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες