Βάσεις - μόρια για Λιμενοφύλακες (2011)
Με 8520 μόρια για υπαξ τεχνολογικού τομέα έχω ελπίδες. Να κάνω αίτηση;
Γεια σας! Εγω ειμαι απο τεε κ το απολυτηριο δεν γραφει επανω βαθμο μαθηματων περαν του γενικου! Ξερει κανεις τι παιζει; Γιατι στην προκ λεει οτι τα θελει!
Γιαννης! έγραψε:Γεια σας! Εγω ειμαι απο τεε κ το απολυτηριο δεν γραφει επανω βαθμο μαθηματων περαν του γενικου! Ξερει κανεις τι παιζει; Γιατι στην προκ λεει οτι τα θελει!
Η αξιολόγηση και ο καθορισμός σειράς κατάταξης των υποψηφίων πραγματοποιείται
μηχανογραφικά και προσδιορίζεται πολλαπλασιάζοντας τον ΓΕΝΙΚΟ ΒΑΘΜΟ του απολυτηρίου
τίτλου από το λύκειο επί τον συντελεστή χίλια (1000) και ελέγχεται μέχρι χιλιοστού μονάδας...
Γεια σας παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Εχω πτυχιο 8.9 και proficiency αρα μαζευω 9900 μορια. Τι λετε εχω ελπιδες για την προκυρηξη των υπαξιωματικων λιμενικου; Που θα κυμανθει η βαση;
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 49
Μην ρωτατε εαν περνατε ή οχι... Εχουμε γεμισει με ανουσια ποστ... Καντε τα χαρτια σας και οτι γινει...
Παιδια να κανω μια ερωτηση; Εχω απολυτηριο ενιαίου λυκείου 17,1 διπλωμα για αυτοκινητο εχω τελιωσει τη θητεία στην προεδρικη φρουρακαι εχω αγγλικά lower ξερει κανεις τι μορια βγάζω και αν εχω ελπίδες;
johnkaf έγραψε:Παιδια να κανω μια ερωτηση; Εχω απολυτηριο ενιαίου λυκείου 17,1 διπλωμα για αυτοκινητο εχω τελιωσει τη θητεία στην προεδρικη φρουρακαι εχω αγγλικά lower ξερει κανεις τι μορια βγάζω και αν εχω ελπίδες;
οχι μονο δεν διαβασες το post που σου βαλα, σαν απαντηση... Αλλά επαναλαμβάνεις την ιδια ερωτηση...
διαβαζοντας την προκυρηξη Θα παρεις της απαντησης σου
*το διπλωμα αυτοκινητου δεν ειναι Προσόν Απολαβής Μορίων
Σορρυ φιλε απλα ελεια και δεν τα προσεξα καλα τα προηγούμενα μηνυματα...
Οταν λεει υπευθυνη δηλωση οτι πληρουμε τις προυποθεσεις εκει τη συμπηρωνουμε η να την εχουμε απο πριν και επικυρωμενη απο ΚΕπ?
lobiolo έγραψε:Οταν λεει υπευθυνη δηλωση οτι πληρουμε τις προυποθεσεις εκει τη συμπηρωνουμε η να την εχουμε απο πριν και επικυρωμενη απο ΚΕπ;
δε χρειάζεται επικύρωση. Εγώ τη συμπλήρωσα σπίτι τους την πηγα και τη δεχτηκαν μια χαρα
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Πόσο λέτε να είναι η βάση για λιμενοφύλακες στη κατηγορία ειδικών δυνάμεων;
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 11
ψηλα... Πολυ ψηλα! Θα παρουν 40 ατομα. Αν μας την πεσουν οι πρωτοι 40 δοκιμοι ειδικων δυναμεων η βαση εκτινασεται αμεσως-αμεσως στα 3000 μορια τουλαχιστον! βαζω 10 απολυτηριο και 20 το δοκιμιλικι. Τωρα το θεμα ειναι. Ποσοι απο αυτους θα περασουν τα αθληματα, ψυχοτεχνικα, υγειονομικα... Ποσοι απο αυτους εχουν βυσμα.milanistalazos έγραψε:Πόσο λέτε να είναι η βάση για λιμενοφύλακες στη κατηγορία ειδικών δυνάμεων;
και για να πω τη γνωμη μ εκει θα παιχτει η βρωμια. Βεβαια δεν λεω οτι θα κοπουνε ολοι μεχρι να βρεθει το μεγαλυτερο βυσμα στα 15000 μορια. Αλιμονο! Εγω προσωπικα πιστευω οτι η βαση θα παιξει 30000-35000 μορια... Μονο κ μονο επειδη υπαρχουν πολλοι δοκιμοι ειδ. Δυναμεων.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Καλησπέρα! Μπορεί κάποιος να μου πει τη γνώμη του; Για υπαξιωματικών Γενική κατηγορία με απολυτήριο λυκείου μαζεύω 18.800 και με πτυχίο αει 7880 μόρια. Με ποιο από τα δύο έχω περισσότερες ελπίδες; Από τα προηγούμενα μηνύματα σχετικά με τις βάσεις, κατάλαβα ότι δεν έχω και πολλές ελπίδες ούτε με το ένα ούτε το άλλο αλλά θα προσπαθήσω

-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 28
χα χα χα μπερδεψες τα μηδενικα σιγα μην παει η βαση 10000000000000000electrolisa έγραψε:ψηλα... Πολυ ψηλα! Θα παρουν 40 ατομα. Αν μας την πεσουν οι πρωτοι 40 δοκιμοι ειδικων δυναμεων η βαση εκτινασεται αμεσως-αμεσως στα 3000 μορια τουλαχιστον! βαζω 10 απολυτηριο και 20 το δοκιμιλικι. Τωρα το θεμα ειναι. Ποσοι απο αυτους θα περασουν τα αθληματα, ψυχοτεχνικα, υγειονομικα... Ποσοι απο αυτους εχουν βυσμα.milanistalazos έγραψε:Πόσο λέτε να είναι η βάση για λιμενοφύλακες στη κατηγορία ειδικών δυνάμεων;
και για να πω τη γνωμη μ εκει θα παιχτει η βρωμια. Βεβαια δεν λεω οτι θα κοπουνε ολοι μεχρι να βρεθει το μεγαλυτερο βυσμα στα 15000 μορια. Αλιμονο! Εγω προσωπικα πιστευω οτι η βαση θα παιξει 30000-35000 μορια... Μονο κ μονο επειδη υπαρχουν πολλοι δοκιμοι ειδ. Δυναμεων.

- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 28
Ναι μάλλονkalasnikof13 έγραψε:χα χα χα μπερδεψες τα μηδενικα σιγα μην παει η βαση 10000000000000000οι δοκιμοι περνουν 2000 οχι 20000 ελεος!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες