Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 12
Ρε παιδιά για λεωφορείο δίνεις και γραπτά ; Αν ναι είναι πολλά;
για λεωφορειο δινεις κατι ψιλα αλλα ειναι λιγες ερωτησεις νομιζω 10 αλλα δεν ειμαι σιγουρος! Στο Ε δεν δινεις σιγουρα Σηματα αλλα ειναι πιο ζορικο στην οδηγησει!ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Ρε παιδιά για λεωφορείο δίνεις και γραπτά ; Αν ναι είναι πολλά;
toro έγραψε:για λεωφορειο δινεις κατι ψιλα αλλα ειναι λιγες ερωτησεις νομιζω 10 αλλα δεν ειμαι σιγουρος! Στο Ε δεν δινεις σιγουρα Σηματα αλλα ειναι πιο ζορικο στην οδηγησει!ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Ρε παιδιά για λεωφορείο δίνεις και γραπτά ; Αν ναι είναι πολλά;
στο Ε κατηγοριας διπλωμα δινεις 10 ερωτησεις θεωρητικες μηχανολογικα κ μερικα σηματα. Συνεπως θελει κ αυτο το διαβασματακι του.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ευχαριστω παιδια θα παω να ρωτησω τιμες. Και βλεπουμε.
Καλημερα σε ολους. Παιδια θελω μια βοηθεια, εχω απολυτηριο ενιαιου λυκειου 13,45,Lower και διπλωμα μηχανης 50cc. Θα κανω αιτηση σαν πολιτης. Τα μορια μου ειναι 1645; Αν μπορει ας μου πει καποιος. Ευχαριστω...
Φίλε κατέβασε την προκήρυξη και δες. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα για πυροσβεστική πάντως έχει πολλά επίπεδα μέχρι να μπεις και τα αθλήματα δεν είναι εύκολα καθόλου... Εξετάσεις γραπτές; Ψυχολογικά και. Και. Και παίζει "δόντι" μεγάλο και εκεί για να μπεις...
Καλημερα σε ολους. Παιδια θελω μια βοηθεια, εχω απολυτηριο ενιαιου λυκειου 13,45,Lower και διπλωμα μηχανης 50cc. Θα κανω αιτηση σαν πολιτης. Τα μορια μου ειναι 1645; Αν μπορει ας μου πει καποιος. Ευχαριστω...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Για γραπτές εξετάσεις που το γραφει; Που το ειδες αυτό;
hackertom έγραψε:Φίλε κατέβασε την προκήρυξη και δες. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα για πυροσβεστική πάντως έχει πολλά επίπεδα μέχρι να μπεις και τα αθλήματα δεν είναι εύκολα καθόλου... Εξετάσεις γραπτές; Ψυχολογικά και. Και.Και παίζει "δόντι" μεγάλο και εκεί για να μπεις...
δυσκολα φιλαρακο. Η προκυρηξη ειναι βαση μοριων που ανακοινωνονται σε αναλυτικους πινακες μεχρι και το τελευταιο χιλιοστο μοριων του καθε υποψηφιου.
η συνεντευξη εχει κατεργηθει, δν ειναι σαν του 2007.
επιτελους σταματηστε αυτη την καραμελα.
ναι δυστυχως επι ΝΔ βολευτηκανε πολλοι αγραμματοι με βυσμα...
τωρα πολυ δυσκολα, εως απιθανο.
Εχω μια απορια πως και δεν μοριοδοτουν το νηπιαγωγειο, αυτο δεν θεωρειται βαθμιδα ας μου απαντησει καποιος... Αδικια
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 136
Ναι φίλε μου τα μόρια σου τόσα είναι, αν θες την γνώμη μου δεν είναι αρκετά αλλά δεν χάνεις τόποτα να κάνεις τα χαρτια σου, πέρα φυσικά από τα 15 ευρώ...ταχυδρομος έγραψε: Καλημερα σε ολους. Παιδια θελω μια βοηθεια, εχω απολυτηριο ενιαιου λυκειου 13,45,Lower και διπλωμα μηχανης 50cc. Θα κανω αιτηση σαν πολιτης. Τα μορια μου ειναι 1645; Αν μπορει ας μου πει καποιος. Ευχαριστω... <
Παιδια καπου αρχες σεπτεμβρη δινω και ελπιζω ν απαρω το γ επαγγελματικο. Το προβλημα ειναι οτι μπορει λογω του οτι ειναι ***** το συγκοινωνιων να μην το εχω στα χερια μ ως τις 29 π ληγουν οι αιτησεις μπορω με ΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣη οτι εχω το γ να το καταθεσω;
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 136
δύσκολο αυτό που ρωτάς Γιώργαρε, δεν ξέρω αλλά δύσκολα δέχονται χαρτια τα οποία ΘΑ ερθουν. Είναι κάπως αυστηροί.γιωργος έγραψε: Παιδια καπου αρχες σεπτεμβρη δινω και ελπιζω ν απαρω το γ επαγγελματικο. Το προβλημα ειναι οτι μπορει λογω του οτι ειναι ***** το συγκοινωνιων να μην το εχω στα χερια μ ως τις 29 π ληγουν οι αιτησεις μπορω με ΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣη οτι εχω το γ να το καταθεσω;
Γιώργο καμάρι μου, κανονικά γίνεται δεκτή η υπέυθυνη δήλωση.
Ωστόσο επιεδή είναι ουσιώδες στοιχείο και όχι πρόσθετο, μπορεί να σου πούνε ότι δεν μπορούν να το διακινδυνεύσουν, δηλαδή να βγάλουν πίνακες, να τους κυρώσουν και μετά εσύ να αποδειχθεί ότι λες ψέμματα.
άλλα βάση νόμου πρέπει να το δεχτούν...
Ωστόσο επιεδή είναι ουσιώδες στοιχείο και όχι πρόσθετο, μπορεί να σου πούνε ότι δεν μπορούν να το διακινδυνεύσουν, δηλαδή να βγάλουν πίνακες, να τους κυρώσουν και μετά εσύ να αποδειχθεί ότι λες ψέμματα.
άλλα βάση νόμου πρέπει να το δεχτούν...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες