Μεταθέσεις στο στρατό - γενικές πληροφορίες
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 56
Αυτό θα το μάθεις όταν πας στην μονάδα, ρώτα στο 1ο γραφείο.
Καλησπέρα παίδες!
Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο link για να δούμε τις μεταθέσεις μας, όποτε αυτές βγουν. Υπάρχει κάτι τέτοιο ή το μαθαίνουμε όταν επιστρέψουμε πια στο ΚΕΝ;
Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο link για να δούμε τις μεταθέσεις μας, όποτε αυτές βγουν. Υπάρχει κάτι τέτοιο ή το μαθαίνουμε όταν επιστρέψουμε πια στο ΚΕΝ;
otan επιστρεψεις στο κεντρο... Μονο αν σου την πει το βυσμα σου πριν
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
Δυστυχως ο Ελληνικος Στρατος απεχει πολυ από το να γινει Internet-based οργανισμός :P
Γνωρίζει κάποιος ποία στρατόπεδα θεωρούνται δυσμενή (180 μόρια) από τα οποία μόλις μεταχθείς εκεί από το κέντρο μπορείς μετά τους τρεις τελευταίους μήνες της θητείας σου να τους κάνεις στον τόπο διαμονής σου; Επίσης γνωρίζει κανένας αν αυτό γίνεται αυτόματα ή πρέπει να κάνεις κάποια αίτηση;
Καλησπέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά,
Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάτι. Η μετάθεσή μου είναι στο 490 ΤΔΒ στη Θεσσαλονίκη. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Μετά από 5 μήνες παρουσίας εκεί, δικαιούμαι μετάθεση στην Αθήνα, όπου είναι ο τόπος διαμονής μου ή θα βγάλω όλη την θητεία εκεί;
Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάτι. Η μετάθεσή μου είναι στο 490 ΤΔΒ στη Θεσσαλονίκη. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Μετά από 5 μήνες παρουσίας εκεί, δικαιούμαι μετάθεση στην Αθήνα, όπου είναι ο τόπος διαμονής μου ή θα βγάλω όλη την θητεία εκεί;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 56
hfio έγραψε:Καλησπέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά,
Όλη την θητεία εκεί εκτός και αν έχεις βύσμα.
Αν είναι 8μήνο θα πάει Αθήνα. Αν είναι 9μήνο όλη την θητεία εκεί!
Καλησπερα κ χρονια πολλά. Μετα από κεντρο εκπευδευσης αυλωνα πηρα μεταθεση Στ Γ σωμα ως διαβηβαστης. μολις εφτασα στη μοναδα την επομένη Πηρα πρωτο γρουπ πασχα 13 μερες. Οταν γυρισα σημερα μου αναφερανε Οτι παιρνω μεταθεση παλι για σερρες!! Ειμαι 3 μηνο κ μονιμος κατοικος θεσσαλονικης. Μπορει καποιος να με ενημερωσει στο πως να το χειριστω το θεμα; Εχω σοβαρα οικονομικα προβληματα κ μενω μονος μου, οι γονεις μου μενουν εξωτετικό. Ευχαριστω εκ προτερων.
Νικος έγραψε: Μπορει καποιος να με ενημερωσει στο πως να το χειριστω το θεμα; Εχω σοβαρα οικονομικα προβληματα κ μενω μονος μου, οι γονεις μου μενουν εξωτετικό. Ευχαριστω εκ προτερων.
Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Υπομονή και 3 μήνες δεν είναι τίποτα.
Κατασκήνωση.
Μεγαλε 40 Μερες θητεια. Εχεις ακομα δεν ειναι τπτ. Οπως περασε το κεντρο, θα περασει και αυτο. Ασε που φτηνοτερα θα σ βγει να κλειστεις μεσα στο στρατοπεδο απο το να βγαινεις τα βραδια Θεσσαλονικη. Με ολη την καλη διαθεση.
Ρε παιδια ειναι αληθεια οτι τωρα λογω εκλογων δεν γινονται μεταθεσεις; Υπηρετω Καστελοριζο και περιμενω στις 11 Μαη την μεταθεση αλλα ειπαν οτι θα φυγουμε 26 του μηνα.
Vero έγραψε:Ρε παιδια ειναι αληθεια οτι τωρα λογω εκλογων δεν γινονται μεταθεσεις;
Ναι ισχύει.
Μια ερώτηση. Για να παρω μεταθεση σε ενα στρατοπεδο. Πρεπει απαραιτητα να ειναι ιδιο σωμα. Και εξηγω : Ας πουμε μπαινω πεζικο στο κεεμ σπαρτη για να παω πχ χανια (ασχετως παραμεθοριου κτλ) πρεπει να υπαρχει καποιο αντιστοιχο στρατοπεδο ΣΕΜ εκει ; Βοηθηστε λιγο 

Πρέπει να είναι στρατόπεδο πεζικού
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης