Προκήρυξη για Σχολή Αστυφυλάκων (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
michael17
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από michael17 »

Ε μα ρε φιλε μου ειναι αυη η εφημεριδα ανακριβεις ειναι και τα νεα δηλαδή τι; Εσυ ξερεις καλύτερα; Και καταρχάς ο ελευθερος τυπος ειναι γνωστή εφημεριδα οπως και τανεα τ και αν βγαίνει θεσσαλία τ και αν βγαίνει Αθήνα! Ολες οι φημερίδες ειναι ανακιβείς ! Αλλα λέει ενέκρινε! Φιλε μηπως σορρυ κιολας αλλα μήπως ήθλες αν δεν εισαι ηδη να μπεις αστυνομια και τώρα βγάζεις το άχτι σου φερντας μας ολους σε απόγνοση;
Άβαταρ μέλους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 8
Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ »

Παιδεια δικη μου αποψη παροτι μειονονται θεσεις λογω αυξηξη της εγληματικοτητας οπως ειπε και ο πρωθυπουργος θα ενισχυσει τις αστυνομικες δυναμεις
ελπιζετε και μην απογοειτευστε
Σακης

Δημοσίευση από Σακης »

Οχι φιλαρακο, μηχανικος τοπογραφος τελειωνω... Κ δινω για αστυνομια ετσι για χαβαλε... Δεν εχω καμια προθεση να φερω απογνωση σε κανεναν, αν κ θεωρω οτι η ορθολογικη σταση απεναντι στα πραγματα δεν πρεπει να λογοκρινεται τοσο αυστηρα οσο ανεφερες... Επισης σε πληροφορω οτι ειναι προτιμοτερο να εισαι απαισιοδοξος προκειμενου να χαρεις αν πετυχεις κ να μη λυπηθεις αν αποτυχεις... Καλη επιτυχια σε ολους... Τα λεμε μετα την προκυρηξη!
Fan1s
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Fan1s »

Καλα σταματηστε Ολοι τις ***** και διαβαστε! Ειναι το μονο που μπορειτε να κανετε αυτην τη στιγμη... Δινω δευτερη φορα και δεν την ξαναπαταω με προβλεψεις. Και περυσι τα ιδια λεγανε παιδια αλλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο αν δεν βγουν ανακοινωσεις...

Οσο για τις αθλητικες δοκιμασιες ψυχοτεχνικα και τα λοιπα μην αγχωνεστε. Δεν εινα ιτιποτα το σπουδαιο και ΔΕΝ κοβουν ατομα χωρις λογο, Ανθρωποι ειναι και αυτοι και καταλαβαινουν... Στα ψυχοτεχνικα Δεν κοβουν κοσμο οπως ειπες φιλε Ntelos επειδη μπορει να τους πιασουν αδιαβαστους... Για Τρελους ψαχνουν, το μονο που θα σε ρωτησουν ειναι πως σε λενε, γιατι θες να μπεις στο σωμα, τα χομπι σου, και θα σας βαλουν να συζητησετε διαφορα τυχαια θεματα σε ομαδες τον 15-20 ατομων για να δουνε πως επικοινωνειτε... Τα ψυχοτεχνικα δεν πρεπει να σας αγχωνουν διοτι ειναι το πιο ευκολο (ΑΝ εισαι Νορμαλ :P), Περυσι στη σειρα μου απο τα 300 παιδια περιπου εκοψαν 2 οποτε καταλαβαινετε...

Να αναφερω οτι τα Εδωσα Ολα Στην ΣΤΥΑ... Και απο εκει πειρα χαρτακι για την αστυνομια οτι δεν χρειαζετε να δωσω και εκει γιατι τα περασα στην αεροπορια...

Κοιταξτε να διαβασετε και μην αγχωνεστε για αυτα, μολις τελειωσουν και περασετε θα καταλαβετε τι εννοω! Καλη επιτυχια σε Ολους! Μην μασατε!
Ntelos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Ntelos »

Fan1s έγραψε:Καλα σταματηστε Ολοι τις ***** και διαβαστε! Ειναι το μονο που μπορειτε να κανετε αυτην τη στιγμη... Δινω δευτερη φορα και δεν την ξαναπαταω με προβλεψεις. Και περυσι τα ιδια λεγανε παιδια αλλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο αν δεν βγουν ανακοινωσεις...

Οσο για τις αθλητικες δοκιμασιες ψυχοτεχνικα και τα λοιπα μην αγχωνεστε. Δεν εινα ιτιποτα το σπουδαιο και ΔΕΝ κοβουν ατομα χωρις λογο, Ανθρωποι ειναι και αυτοι και καταλαβαινουν... Στα ψυχοτεχνικα Δεν κοβουν κοσμο οπως ειπες φιλε Ntelos επειδη μπορει να τους πιασουν αδιαβαστους... Για Τρελους ψαχνουν, το μονο που θα σε ρωτησουν ειναι πως σε λενε, γιατι θες να μπεις στο σωμα, τα χομπι σου, και θα σας βαλουν να συζητησετε διαφορα τυχαια θεματα σε ομαδες τον 15-20 ατομων για να δουνε πως επικοινωνειτε... Τα ψυχοτεχνικα δεν πρεπει να σας αγχωνουν διοτι ειναι το πιο ευκολο (ΑΝ εισαι Νορμαλ :P) , Περυσι στη σειρα μου απο τα 300 παιδια περιπου εκοψαν 2 οποτε καταλαβαινετε...

Να αναφερω οτι τα Εδωσα Ολα Στην ΣΤΥΑ... Και απο εκει πειρα χαρτακι για την αστυνομια οτι δεν χρειαζετε να δωσω και εκει γιατι τα περασα στην αεροπορια...

Κοιταξτε να διαβασετε και μην αγχωνεστε για αυτα, μολις τελειωσουν και περασετε θα καταλαβετε τι εννοω! Καλη επιτυχια σε Ολους! Μην μασατε!

καλησπερα φιλε μου. Εδωσα και εγω περσυ στην αστυνομια και αθληματα και υγειονομικα και ψυχοτεχνικα. Δεν ειπα οτι στα ψυχοτεχνικα κοβουν αλλα οτι μονο εκει μπορουν να σε κοψουν και δεν προκειται να βρεις ακρη. Ενω και στα υγειονομικα και στα αθληματα μπορει να σε κοψουν αλλα μετα να σε περασουν. Ξερω μια περιπτωση για μια κοπελα που την ειχαν κοψει στο υψος, εκανε δικαστηριο και τελικα μετα απο δυο χρονια μπηκε σαν δοκιμη χωρις φυσικα να ξαναδωσει εξετασεις. Οπως ειπες το διαβασμα ειναι αυτο που πρεπει να απασχολει τους υποψηφιους και τιποτα αλλο. Τα αθληματα ειναι πολυ ευκολα (σε λογικα παντα πλαισια, αν καποιος ολη τη χρονια δεν εχει σηκωθει απο την καρεκλα καλο θα ειναι να κανει λιγο τρεξιματακι) οπως και τα ψυχοτεχνικα. Συγκεκριμενα για οσους εχουν αποριες για τα ψυχοτεχνικα το προγραμμα ειναι το εξης (τουλαχιστον περσυ και προπερσυ) : Δυο παραγραφοι, η μια να περιγραψουμε τον εαυτο μας και το χαρακτηρα μας, η δευτερη να περιγραψουμε τον εαυτο μας οπως πιστευουμε οτι μας "βλεπουν" οι φιλοι μας. Στη συνεχεια ζητανε να ζωγραφησουμε μια ανθρωπινη μορφη και στη συνεχεια παλι μια ανθρωπινη μορφη του αντιθετου φυλλου. Τελος ειναι η συνεντευξη,10-15 ατομα σε μια αιθουσα με ερωτησεις σχετικα με τα στοιχεια που ειχαμε δωσει στις παραγραφους και στη συνεχεια διαφορες ερωτησεις οπως γιατι επιλεξαμε την αστυνομια, αν αντεχουμε ενα επικινδυνο επαγγελμα, τι θυσιες θα καναμε κτλ. Αυτα στα ψυχοτεχνικα. Καλη επιτυχια σε ολους μαγκες
Ntelos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Ntelos »

Σακης έγραψε:Φιλε Ντελος αν δεις τα προηγουμενα... Εχω αναφερθει στη συγκεκριμενη εφημεριδα ''Θεσσαλια'' η οποια ειναι απιστευτα ανακριβης... Μια σχετικη ακριβεια μπορει να εχουν ''τα νεα'' που λενε οτι οι αστυνομικοι το '11 θα ειναι 1500... Αριθμος που αφορα αιτημα τς αστυνομιας... Εχεις την εντυπωση οτι θα εκπληρωθει στο ακεραιο; Ουτε για αστειο... Κατι ενθαρυντικο ειναι το γεγονος οτι προκυρηξαν 287 θεσεις διδακτικου προσωπικου για τις σχολες της ΕΛ. ΑΣ πραγμα που δηλωνει οτι μπορουμε να ειμαστε βεβαιοι οτι θα βγει επιτελους αυτη η πολυποθητη προκηρυξη... Διοτι ακουστηκε καποτε οτι δεν θα παρουν κανεναν... Τεσπα... Θα φανει!

τι να ειναι η θεσσαλια τι να ειναι τα νεα δεν μπορει κανενας να βασιστει σε αυτο. Και στην τελικη αν μαθουμε δεκα μερες πριν τον αριθμο των εισακτεων τι θα γινει; Υπομονη μεχρι τελος μαιου ολα θα εχουν ξεκαθαρισει. Καλη επιτυχια αν εισαι υποψηφιος
Makis

Δημοσίευση από Makis »

Καθίστε διαβάστε ρε παιδιά και αφήστε τις προβλέψεις. Αν θέλετε προβλέψεις υπάρχουν και τα μέντιουμ. Και ένα άλλο που βλέπω και προβληματίζομαι είναι ότι οι μισοί απο εδώ δεν ξέρουν ούτε ορθογραφία. Πως θα γίνετε ανακριτικοί υπάλληλοι αν δεν μπορείτε να γράψετε μία λέξη σωστά. Πραγματικά δεν το λέω κακοπροαίρετα αλλά επειδή είμαι τριτοετής δόκιμος τώρα έχω δει ότι η ορθογραφία είναι πολύ σημαντική στις δικογραφίες. Καλή επιτυχία σε όλους!
Ntelos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Ntelos »

Makis έγραψε:Καθίστε διαβάστε ρε παιδιά και αφήστε τις προβλέψεις. Αν θέλετε προβλέψεις υπάρχουν και τα μέντιουμ. Και ένα άλλο που βλέπω και προβληματίζομαι είναι ότι οι μισοί απο εδώ δεν ξέρουν ούτε ορθογραφία. Πως θα γίνετε ανακριτικοί υπάλληλοι αν δεν μπορείτε να γράψετε μία λέξη σωστά. Πραγματικά δεν το λέω κακοπροαίρετα αλλά επειδή είμαι τριτοετής δόκιμος τώρα έχω δει ότι η ορθογραφία είναι πολύ σημαντική στις δικογραφίες. Καλή επιτυχία σε όλους!

ρε φιλαρακι (φιλικα παντα) χαλαρωσε φορουμ ειναι εδω οχι επισημο εγραφο.
simadaros

Δημοσίευση από simadaros »

Ξερει κανεις ποτε βγαινει η προκυρηξη;
michael17
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από michael17 »

Makis έγραψε:Καθίστε διαβάστε ρε παιδιά και αφήστε τις προβλέψεις. Αν θέλετε προβλέψεις υπάρχουν και τα μέντιουμ. Και ένα άλλο που βλέπω και προβληματίζομαι είναι ότι οι μισοί απο εδώ δεν ξέρουν ούτε ορθογραφία. Πως θα γίνετε ανακριτικοί υπάλληλοι αν δεν μπορείτε να γράψετε μία λέξη σωστά. Πραγματικά δεν το λέω κακοπροαίρετα αλλά επειδή είμαι τριτοετής δόκιμος τώρα έχω δει ότι η ορθογραφία είναι πολύ σημαντική στις δικογραφίες. Καλή επιτυχία σε όλους!

καλα πλάκα μας κανειςτωρα; Λες να ειμαστε 3η λυκ να θελουμε να μπουμε αστυφυλάκων που θελει ενα αξιοπρπες βαθμο και να μην ξέρουμε ορθογραφία;
Tsikou

Δημοσίευση από Tsikou »

Ξερει κανεις ποτε δινουμε αθληματα στο πεΡιπου?
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από lefterisg »

Μόνο ο Τσάκ... :p
blademaster
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από blademaster »

Tsikou έγραψε:Ξερει κανεις ποτε δινουμε αθληματα στο πεΡιπου;

θα σε ενημερώσουν απο το τμήμα. Βγαίνουν και στο ίντερνετ στο astynomia.gr οι ημερομηνίες, αλλα ψάξε το γιατί στην αστυνομία γενικά η ενημέρωση και η ταχύτητα ενημέρωσης είναι γνωστό οτι πάνε περίπατο.

περίπου ιούνιο ή αρχές ιουλίου είναι. Είναι πολλά γρούπ ανάλογα με την περιωχή που είσαι.
Ntelos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Ntelos »

blademaster έγραψε:
Tsikou έγραψε:Ξερει κανεις ποτε δινουμε αθληματα στο πεΡιπου;

θα σε ενημερώσουν απο το τμήμα.Βγαίνουν και στο ίντερνετ στο astynomia.gr οι ημερομηνίες, αλλα ψάξε το γιατί στην αστυνομία γενικά η ενημέρωση και η ταχύτητα ενημέρωσης είναι γνωστό οτι πάνε περίπατο.

περίπου ιούνιο ή αρχές ιουλίου είναι. Είναι πολλά γρούπ ανάλογα με την περιωχή που είσαι.

περσυ που εδωσα και εγω για αστυνομια μου ειπαν απο το τμημα οτι ειναι αρμοδιοτητα και ευθυνη καθε υποψηφιου να ενημερωθει για τις ημερομηνιες αθληματων και τα λοιπα απο το τμημα της περιοχης του. Οποτε θεωρω πιο εγκυρο το τμημα, γιατι το ιντερνετ καθυστερει οπως ειπες και εσυ.
Tsikou

Δημοσίευση από Tsikou »

Φετος τελιωνουν πιο νωρις οι πανελληνιες.. μπορει να επηρεασει και την ημερομηνια που δινουμε τα αθληματα και να τα δωσουμε πιο νωρις; θα ρωτισω στο α. τ της περιοχης μου αφου βγει η προκυριξη;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες