Προκήρυξη σπουδαστών ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ (2011)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
karabill
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από karabill »

kalos123 έγραψε:Για τους τριτεκνους. Εντυπωση μου ειναι οτι αδικουμαι και εγω σαν πολυτεκνος και αυτοι που δινουν με γενικη σειρα λιγοτερες θεσεις καταλαβαινεις

τι εννοεις οτι αδικουσε; Πρεπει δηλαδη να παίρνει λιγοτερα ατομα και στην γενικη σειρα;

~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
ΒΑΣΙΛΗΣ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

Εγω παιδια εχω περασει πανεπιστημιο περυσι. φετος δινω μονο για στρατιωτηκες σχολες. πρεπει να ξεγραφω απο το πανεπιστημιο; και ποτε; ξερει κανεις να μου πει;
Αριαδνη
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Αριαδνη »

Με μια γρηγορη ματια που εριξα στην προκηρυξη το γραφει! Για να εισαι πιο σιγουρος μπες να τη διαβασεις!
loki8
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από loki8 »

Παίδες έχουν κάνει γκάφα από εκεί που βγήκε η προκύρηξη.

Οι τελευταίες σελίδες που είναι η αίτηση, είναι μια απλή ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ των εγγράφων (ή απλά σκανάρισμα)

Δεν έχουν γραφεί στον υπολογιστή οπότε στον εκτυπωτή βγαίνει σκ*τά. Θα πρέπει να πάμε στην Στρατολογία για να πάρουμε ένα που να φαίνεται καλά εκτός και αν ανεβάσουν την (πραγματικά) ηλεκτρονική έκδοση της αίτησης-δήλωσης.

Για να δούμε...

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Ναι φίλε πρέπει να διαγραφτείς από τη σχολή σου.

Αν, με το καλό περάσεις, πρέπει να δηλώσεις ότι δεν είσαι πουθενά γραμμένος με υπεύθυνη δήλωση ή να δώσεις χαρτί ότι διαγράφτηκες απο κάπου.

Βέβαια μπορείς να υπογράψεις ότι δεν ανήκεις πουθενά, αλλά σε τυχόν έλεγχο δικαιολογητικών και αν σου κάτσει και κανάς περίεργος, μπορεί να έχεις επιπτώσεις.

Οπότε αν καταφέρεις και περάσεις, καλήτερα να πάρεις διαγραφή, γιατί αν σε πιάσουν και το πάνε σε εισαγγελέα θα χάσεις και την άλλη σχολή.

Βέβαια εγώ, αν ήμουν διοικητής κάποιας σχολής, και μάθαινα πως ένα παιδί, ταυτόχρονα γουστάρει και σπουδάζει και αλλού, όχι μόνο δεν θα το έδιωχνα, αλλά θα το επαινούσα. Στο κάτω κάτω οι ίδιοι οι Αρχηγοί επαινούν τα στελέχη με άλλα πτυχία.
Άβαταρ μέλους
karabill
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Οντως... Κατι παιζει εδω! Ουτε τον αριθμο δεν λεει των εισαχθεντων... Και εκλεισαν και τα ΚΕΠ...
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
Αριαδνη
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Αριαδνη »

Μπορει να ειναι και καλυτερα που δεν βγηκε ο αριθμος των εισαχθεντων! Ειναι αγχωτικο και ψυχοφθορο να σκεφτεσαι οτι πχ η σχολη που θες Παιρνει 20 ατομα και τη διεκδικουν 2000!
Άβαταρ μέλους
karabill
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Για την σσας οντως ισχυει αυτο... Αλλα σκεψου οτι σε πεισμωνει κ ολας ;)
Αγγελος13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7
Ενδιαφέροντα: Πολεμικο Ναυτικο-Ενοπλες Δυναμεις-ΠΑΟ-Γυναικες
Επάγγελμα: Μαθητης-Υποψηφιος Ναυτικος Δοκιμος

Δημοσίευση από Αγγελος13 »

Τωρα μαγκες, το πανηγυρι τελειωσε. Θα κανουμε τα χαρτια μας, και φουλ διαβασμα για να περασουμε. Ευχομαι σε ολους καλη επιτυχια!
ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

Ευχαριστω πολυ φιλε γιωργω! να εισαι καλα...

Kwstas13
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Kwstas13 »

Παιδια, συγνωμη αλλα προς το φιλο που μιλησε περι αδικιας, οταν σε ολα τα αλλα κρατη του κοσμου δεν υπαρχει ο διαχωρισμος τριτεκνος -πολυτεκνος παρα μονο στην ελλαδα που υποφερει απο μεγαλη υπογεννητικοτητα τι εχεις να πεις; Οταν ενδεικτικα δινουν για ασσει και ασσυ 50 παιδια απο πολυτεκνες οικογενειες και ο 6πλασιος αριθμος απο τριτεκνες παλι τι εχεις να πεις; Οταν εσυ με τα 3 αδερφια μπαινεις και υπαγεσαι στην ιδια κατηγορια με αυτον που μπορει να ειναι ο μοναδικος στην Ελλαδα με 6 αδερφια, παλι τι εχεις να πεις; Ειπατε οτι τριτεκνοι δεν θα ξαναμπουν απο την κατηγορια των πολυτεκνων. Ε παρτε τωρα κατηγορια πολυτεκνων-τριτεκνων και μην μιλατε :D Εικόνα (Ειδικα αφιερωμενο στους πολυτεκνους που βιαστηκαν να μας πανε στα δικαστηρια περσι... )
ΒΑΣΙΛΗΣ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

Συνγνωμη για το λαθος γιωργο!
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 31
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

Ο αριθμός των υποψήφιων που θα εισαχθούν στις Στρατιωτικές Σχόλες των

Ενόπλων Δυνάμεων, θα ανακοινωθεί μετά την υπογραφή και δημοσίευση της

Κοινής Απόφασης των Υπουργείων Άμυνας, Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και

Θρησκευμάτων, Προστασίας του Πολίτη και Οικονομικών. Οποτε αραξτε :P εχουμε μελλον χιχι

Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Μειωμένες κατά 5-10 % αναμένεται να είναι φέτος οι θέσεις εισαγόμενων μαθητών στις Ανώτατες (ΑΣΕΙ) και Ανώτερες (ΑΣΣΥ) Στρατιωτικές Σχολές, όπως προκύπτει από την προκήρυξη που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα από το ΓΕΕΘΑ.

...

Ο οριστικός αριθμός θέσεων θα καθοριστεί με κοινή απόφαση των Υπουργών Άμυνας, Παιδείας και Οικονομικών (Πέρυσι οι θέσεις ήταν: Για την Ευελπίδων 310, Ναυτικών Δοκίμων 67, Ικάρων 160, Αξιωματικών Σωμάτων 172, Αξιωματικών Νοσηλευτικής 48, ΣΜΥ 295, ΣΜΥΝ 134 και ΣΤΥΑ- ΣΙΔΣΥΔ 250). Φέτος η Σχολή Ραδιοναυτίλων της Αεροπορίας δεν θα εισάγει μαθητές.

Η υποβολή αιτήσεων πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι 6 Μαΐου 2011 ενώ πρέπει να συμπληρώσουν και το Μηχανογραφικό Δελτίο του υπουργείου Παιδείας.

TA NEA
Vassilis63
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Vassilis63 »

Καλή επιτυχία σε όλα τα νέα παιδιά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης