Chris έγραψε:Φιλοι μου διαβαζω αρκετο καιρο και δεν ασχοληθηκα και ποτε ωστε να απαντησω σε κατι... Εγω ειμαι απο πρωινο ενιαιο κανονικο λυκειο με καλους γενικους αλλα με πανελληνιες μαζι επιασα το 10.2 απο 16-17 των τετραμηνων... Τελος παντων θελω να πω οτι καλος η κακος ετσι βγαινουν τα μορια αλλα εχουν ενα βασικοτατο λαθος. Η ηλικια. θα μπορουσε ο 21χρονος να παιρνει 100 μορια απο το 21, ο 22χρονος 200 μορια και ετσι μεχρι το 28 δηλαδη 800 μορια. Δεν γινεται ο 27αρις και ο 28αρις που εχει τελευταια ευκαιρια να κανει αυτο που ηθελε να τρωει το ακυρο απο ενα παιδακι 20-21 χρονων που στην ουσια εχει ακομα 7 χρονια μπροστα του να κανει ς'ενα καρο προκυρηξεις τα χαρτια του. Για την ηλικια μου εγω ειμαι 24 δεν το λεω γιατι ειμαι 27 η 28 αλλα ειναι η πραγματικοτητα. αυτα...
εγώ λέω τότε να μην υπάρχει όριο ηλικίας να κάνει τα χαρτιά του και ο παππούς μου και να μπει μόνο με τα μόρια της ηλικίας μέσα, ούτε απολυτήριο δεν θα βάλει, άνετα θα μπει
Ειδικα για τους ειδικους φρουρους για μενα θα επρεπε να μπορει να πηγαινει οποιος γουσταρει και με την μονη προυποθεση να ειναι Ι1, και μετα αναλογως μεσα στην σχολη να υπαρχουν οι αναλογες εκκαθαρισεις
Ηθελα και να ξερα καποια στιγμη δεν θα φυγουν τα μεγαλα χαρτια και να μειωθει η βαση. Ολοι κομαντα απο ειδικες δυναμεις γινονται κ ολοι εχουν απολυτηρια 18-19; Πφφφφ.
Να καταθέσω και εγώ λεβεντόπαιδα την άποψη μου. Πιστεύω πως σε γενικές γραμμές σε συνάρτηση με τις υπόλοιπες προκηρύξεις έν Ελλάδι, η μοριοδότηση και η διαδικασία είναι αρκετά αντικειμενική. Όμως 1 πράγμα που προκαλεί είναι τα 2000 μόρια στους αποφοίτους του ΙΕΚ Προσωπικού Ασφαλείας, ενώ αντιθέτως στους ήδη εργαζόμενους σεκιουριτάδες δεν δίνει ούτε 1 μόριο! Αυτοί εννοείτε πως ξέρουν καλύτερα την δουλειά απ'οτι οι απόφοιτοι στην θεωρία... Επίσης οι τρίτεκνοι ή πολύτεκνοι δεν θα πρέπει να μοριοδοτούνται καθόλου. Εάν οι γονείς τους έχουν χρήματα να συντηρούν ας γεννήσουν και 10 παιδάκια, ευτυχία είναι αλλά γιατί να μοριοδοτούνται; Θα έπρεπε να μοριοδοτούνται τα ορφανά και οι προστάτες οικογενείας, και όχι τα πλούσια τρίτεκνα... Και για να σας χαιρετήσω, δεν έχω πρόβλημα να ζηλεύω τα μόρια που πέρνουν άλλοι (γιατί όποιος είναι αντίθετος έτσι του λένε). Έχω από μόνος μου 18 Απολυτήριο,5 ειδικές δυνάμεις,3 μηχανή,2 φορτηγό,1 αγγλικά. Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στην προκήρυξη.
Άσε Καραισκάκη... Σεκιούριτι δουλέυω φίλε 1,5 χρόνο μέσα στην ομόνοια (δεν θα μιλήσω πιο συγκεκριμένα για ευνόητους λόγους) και δεν φαντάζεσαι τι έχω δει και έχω τραβήξει από τη σαβούρα που είναι μαζεμένη εκεί... Ξέρεις πόσο άδικο το νοιώθω αυτό που δεν παίρνουμε ούτε ενα μόριο ενώ είναι σχετικά παρεμφερή επάγγελμα; Τεσπα...
Απλά φίλε διαφωνώ μαζί σου στο ότι δεν είναι όλα τα τρίτεκνα πλούσια! Και επειδής έκατσε ένας τσολιάς μέσα στα καπνογόνα και έκανε η φωτογραφία του τον γύρο του κόσμου να παίρνουν τα 500 μόρια! Αν γίνει πόλεμος δεν θα μας σώσουν τα δάκρυα του. Τεσπά.
Και εγώ σεκιουριτάς δούλευα στο Σύνταγμα που καίγεται τόσο καιρό, πολύ τρέλα έχω δεί, και με τους ήρωες Αγανακτισμένους άλλα γίνονται και άλλα ψέματα δείχνουν στην προπαγανδιστική TV. Ο σεκιουριτάς έν Αθήναι είναι πρακτικά συνάδελφος με τους ΕΦ και όμως ούτε 1 μόριο! Έχω κάνει επίσης 6-7 δουλειές και ταυτόχρονα σπουδάζω... Πάντως υπάρχει μία τυπική αξιοκρατία στους ΕΦ, μην τα ισοπεδώνουμε όλα.Tελικά φίλε πέρασες με τα μόρια σου;
hackertom έγραψε: Απλά φίλε διαφωνώ μαζί σου στο ότι δεν είναι όλα τα τρίτεκνα πλούσια! Και επειδής έκατσε ένας τσολιάς μέσα στα καπνογόνα και έκανε η φωτογραφία του τον γύρο του κόσμου να παίρνουν τα 500 μόρια! Αν γίνει πόλεμος δεν θα μας σώσουν τα δάκρυα του. Τεσπά.
Οπωσδήποτε δεν είναι όλα τα τρίτεκνα πλούσια. Όμως η λογική υποστηρίζει πως οι πλούσιοι γεννάνε 3-4-5 παιδάκια διότι μπορούν και να τα συντηρούν. Ευτυχία είναι τα παιδάκια και η οικογένεια, όμως αν δεν έχεις πλέον χρήματα ούτε γεννάς ούτε παντρεύεσαι. Τέλος πάντων, είναι άδικο τα μόρια στους τρίτεκνους/πολύτεκνους και όχι σε αυτούς που είναι ορφανά και προστάτες! Είναι τόσο παράλογο σε σημείο προκλητικό! Επίσης οι τσολιάδες έχουν την μεγαλύτερη πειθαρχία και αυτοσυγκράτηση κάτι το οποίο είναι απαραίτητο στους ΕΦ και δικαίως μοριοδοτούνται. Όσο αφορά τους καταδρομείς και αυτοί κάνουν φιγούρα στις γκόμενες, και οι δόκιμοι με τις στολές τους. Το πιο δίκαιο θα ήταν 4 μόρια στους τσολιάδες ή δόκιμος και 6 στους κομάντο.
H Στρατονομία θα έπρεπε να δίνει κάποια μόρια. Η προεδρική φρουρά δεν καταλαβαίνω γιατί δίνει τόσα πολλα. Επίσης, θα έπρεπε οι εν ενεργεία σεκιουριτάδες να μοριοδοτούνται, αλλά μόνο αν αποδεικνύεται με ένσημα γιατί αλλιώς βλέπω τον τόπο να γεμίζει από ψευτοσεκιουριτάδες.
Επίσης το lower πρέπει να είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Η Ελλάδα ζει από τον τουρισμό, οπότε δε νοείται αστυνομικός που υπηρετεί στην Αθήνα ή σε νησί να μην μπορεί να συνεννοηθεί στα αγγλικά. Επίσης, καλό θα ήταν να ανέβει λίγο το κατώτατο όριο βαθμολογίας... Δε νοείται ένστολος να μην μπορεί να μιλήσει και να γράψει σωστά ελληνικά... Τι σεβασμό να σου εμπνεύσει;
Stark έγραψε:H Στρατονομία θα έπρεπε να δίνει κάποια μόρια. Η προεδρική φρουρά δεν καταλαβαίνω γιατί δίνει τόσα πολλα.Επίσης, θα έπρεπε οι εν ενεργεία σεκιουριτάδες να μοριοδοτούνται, αλλά μόνο αν αποδεικνύεται με ένσημα γιατί αλλιώς βλέπω τον τόπο να γεμίζει από ψευτοσεκιουριτάδες.
Επίσης το lower πρέπει να είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Η Ελλάδα ζει από τον τουρισμό, οπότε δε νοείται αστυνομικός που υπηρετεί στην Αθήνα ή σε νησί να μην μπορεί να συνεννοηθεί στα αγγλικά. Επίσης, καλό θα ήταν να ανέβει λίγο το κατώτατο όριο βαθμολογίας... Δε νοείται ένστολος να μην μπορεί να μιλήσει και να γράψει σωστά ελληνικά... Τι σεβασμό να σου εμπνεύσει;
κοιτα αδερφε μπορει ενας ενστολος να μην τα πηγαινε καλα με τα γραμματα αλλα εαν ειναι παλικαρι και το αξιζει πρεπει να μπει... Οχι σαν κατι αλλους μαμουχαλους μπουλιδες και λαπαδες οι οποιοι επηδη ηταν παλιο φυτουλες και τα πηγαιναν καλα με τα γραμματα περασαν χωρις να πανε καν ειδικες δηναμεις η εστω δoκιμοι... Και οσο γιάυτο που λες σχετικα με την στρατονομια ενα εχω να σε πω... Μορια πρεπει να περνουν αυτοι που εφαγαν ΓΑ... ΣΙ και οχι αυτοι που ολη μερα εδιναν αβερτα φυλακες ακομα και σε σειρες τους επειδη ειχαν εξουσια...
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Stark έγραψε: H Στρατονομία θα έπρεπε να δίνει κάποια μόρια. Η προεδρική φρουρά δεν καταλαβαίνω γιατί δίνει τόσα πολλα. Επίσης, θα έπρεπε οι εν ενεργεία σεκιουριτάδες να μοριοδοτούνται, αλλά μόνο αν αποδεικνύεται με ένσημα γιατί αλλιώς βλέπω τον τόπο να γεμίζει από ψευτοσεκιουριτάδες.
διαφωνω σε λοουερ να ειναι απαραιτητη προυποθεση καθως στα σχολεια (δημοτικο, γυμνασιο και λυκειο) γινεται το μαθημα των αγγλικων (και αλλα οπως γερμανικα γαλλικα) αρα Ειναι δυσκολο (θα ελαγα πολυ δυσκολο) καποιος να μην ξερει ουτε τα βασικα.
Stark έγραψε: H Στρατονομία θα έπρεπε να δίνει κάποια μόρια. Η προεδρική φρουρά δεν καταλαβαίνω γιατί δίνει τόσα πολλα.Επίσης, θα έπρεπε οι εν ενεργεία σεκιουριτάδες να μοριοδοτούνται, αλλά μόνο αν αποδεικνύεται με ένσημα γιατί αλλιώς βλέπω τον τόπο να γεμίζει από ψευτοσεκιουριτάδες.
διαφωνω σε λοουερ να ειναι απαραιτητη προυποθεση καθως στα σχολεια (δημοτικο, γυμνασιο και λυκειο) γινεται το μαθημα των αγγλικων (και αλλα οπως γερμανικα γαλλικα) αρα Ειναι δυσκολο (θα ελαγα πολυ δυσκολο) καποιος να μην ξερει ουτε τα βασικα.
Και πως θα το Αποδεικνύει Οτι πράγματι καποιός ξέρει; Με ένα πτυχίο; Σκέφτηκες Οτι ίσως κάποιος να μην είχε την οικονομική Δυνατότητα Να παει εστω και 1 χρόνο σε Φροντιστήριο; Γιατι καμία σχέση τι μαθαίνεις σχολείο και τι στα Φροντιστήρια...
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Να είναι καλά η φωτογραφία του τσολιά που δακρύζει που τους μήνες πριν την προκήρυξη τα περιοδικά, οι εφημερίδες και το διαδίκτυο την είχαν πρώτη μούρη.
Χάρην τούτου συγκινήθηκε ο τότε υπουργός Παπουτσής και έβαλε ίσα και όμοια τους καταδρομείς, τους εφεδρους αξιωματικούς με τους τσολιάδες.
Εγω υπηρετησα στα αλεξιπτωτα και δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν περνουμε πιο πολλα μορια απο τους υπολοιπους που υπηρετησαν στις ειδικες δυναμεις; Τα αλματα δεν μετρανε σαν προυπηρεσια η κατι τετοιο;