Μείωση θητείας (2009)

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Μείωση θητείας (2009)

Δημοσίευση από Anonymous »

Οριστικα 9 μηνες απο τον αυγουστο ''308 σειρα''. θα ανακοινωθει την ερχομενη εβδομαδα.
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Μείωση θητείας (2009)

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

tyfekioforos έγραψε:Οριστικα 9 μηνες απο τον αυγουστο ''308 σειρα''. Θα ανακοινωθει την ερχομενη εβδομαδα.
Καλύτερα να μας το πεις την επόμενη εβδομάδα.

Ο καθένας οτι να ναι λεει εδω μέσα.

Τα εχουμε ακούσει 100 φορές.

Ακομα και αν υσχύει μην προτρέχεις γιατι αλλοι θελουν να μαθαίνουν αλήθειες απο εδω μεσα.

Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Anonymous

Μείωση θητείας (2009)

10κωστας50 έγραψε:
tyfekioforos έγραψε:Οριστικα 9 μηνες απο τον αυγουστο ''308 σειρα''. Θα ανακοινωθει την ερχομενη εβδομαδα.
Καλύτερα να μας το πεις την επόμενη εβδομάδα.

Ο καθένας οτι να ναι λεει εδω μέσα.

Τα εχουμε ακούσει 100 φορές.

Ακομα και αν υσχύει μην προτρέχεις γιατι αλλοι θελουν να μαθαίνουν αλήθειες απο εδω μεσα.

Εικόνα
Anonymous

Μείωση θητείας (2009)

ΜΕΙΩΣΗ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ 9 απο τον Αυγουστο και περα 308 σειρά. Αναδρομικα μονο οι:2009 Α'ΕΣΣΟ (306) θα κανει 11 μηνες και η Β΄ΕΣΣΟ 2009 (307) 10 μηνες.
Anonymous

Μείωση θητείας (2009)

Δεν ισχύουν αυτά που λέτε και μην παραπληροφορείται.
Στην τηλεόραση μίλησαν για προεκλογική Εξαγγελία η οποία
έχει κατά το παρελθόν ακουστεί τα μάλλα.

Πηγές του πενταγώνου ανέφεραν ότι κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται
να γίνει υπό τις παρούσες συνθήκες.

Αυτο θα δημιουργησει αδικια για οσους πανε ναυτικο / αεροπορια.
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Μείωση θητείας (2009)

pentagono_star έγραψε:Δεν ισχύουν αυτά που λέτε και μην παραπληροφορείται.

Αυτο ακριβώς είπα και εγω.

Εχουμε διαβάσει απειρα αρθρα στις εφημερίδες για τη μείωση.

Ακομα και την 09 α εσσο ελεγαν 9μηνο και τετοια.

Αν δεν βγει ανακοινωση ΕΠΙΣΗΜΗ μην κανει κανένας παραπληροφόρηση.

Επειδη καποιοι ελπίζουν δεν σημαίνει οτι θα γινει!

Καποιοι κανουν επαγγελματικα και προσωπικά σχεδια σε σχεση με τη θητεια τους. Λοιπον μη παίζετε γιατι ειναι σοβαρό!

Συμφωνω απολυτα φίλε πεντάγωνοσταρ, αυτο το διαβασα και εγω που λες.

Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Anonymous

Μείωση θητείας (2009)

Γεια σας, παρουσιάζομαι τον Αύγουστο και άκουσα οτι η σειρά αυτή θα είναι η πρώτη που θα ισχύσει η μείωση της στρατιωτικής θητείας απο τους 12 στους 9 μήνες. Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος να πει επίσημα αν ισχύει αυτή η φημολογία. Ευχαριστώ, καλή θητεία σε όλα τα παιδιά

Anonymous

Μείωση θητείας (2009)

10κωστας50 έγραψε:
pentagono_star έγραψε:Δεν ισχύουν αυτά που λέτε και μην παραπληροφορείται.

Αυτο ακριβώς είπα και εγω.

Εχουμε διαβάσει απειρα αρθρα στις εφημερίδες για τη μείωση.

Ακομα και την 09 α εσσο ελεγαν 9μηνο και τετοια.

Αν δεν βγει ανακοινωση ΕΠΙΣΗΜΗ μην κανει κανένας παραπληροφόρηση.

Επειδη καποιοι ελπίζουν δεν σημαίνει οτι θα γινει!

Καποιοι κανουν επαγγελματικα και προσωπικά σχεδια σε σχεση με τη θητεια τους. Λοιπον μη παίζετε γιατι ειναι σοβαρό!

Συμφωνω απολυτα φίλε πεντάγωνοσταρ, αυτο το διαβασα και εγω που λες.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ LINK που δινω http://www.army.gr/dimosieuseis/hmerisios/imerisiosfiles/20090607/5.jpg
Anonymous

Μείωση θητείας (2009)

Έχετε ακουσει κατι για μειωση της θητεια στον στρατο ξηρασ; 9μηνο η 308 10μηνο η 307 κ 11ηνο η 306; Σε σχεση παντα με το αποτελεσμα των εκλογων
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Μείωση θητείας (2009)

KTM έγραψε:Έχετε ακουσει κατι για μειωση της θητεια στον στρατο ξηρασ; 9μηνο η 308 10μηνο η 307 κ 11ηνο η 306; Σε σχεση παντα με το αποτελεσμα των εκλογων.
Μπαα δεν ασχολειται κανένας εκει που είμαι με αυτα.

Δεν εχω ακούσει τίποτα!

Να σου πω την αλήθεια δε με νοιαζει ετσι και αλλιως τι 11 τι 12 για μενα το ιδιο ειναι το ιανουάριο εγω θα ειμαι λελε τελείως.

Υποψήφιος πολίτης. Τουλάχιστον στο μυαλο γιατι στη συμπεριφόρα δε με παίρνει εκει μέσα...

Giannis-Patra
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Μείωση θητείας (2009)

Δημοσίευση από Giannis-Patra »

Και εγω αυτο διαβασα σημερα στην αχαικη εφημεριδα "Πελοποννησο". Λεει συγκεκριμενα οτι αρχης γεννομενης τον Αυγουστο η θητεια μειωνεται στους 9 μηνες για τον στρατο ξηρας. Θα εχουμε και ανακοινωση απο τον υπουργο Εθνικης Αμυνας μετα τις ευρωεκλογες. Δηλαδη αυτες τις μερες. Οσοι υπηρετουν και παρουσιαστηκαν με τη Α'2009 θα κανουν 11μηνο και οσοι παρουσιαστηκαν με την Β'2009 θα κανουν 10μηνο και οσοι θα μπουν με την Γ'2009 θα κανουν 9μηνο. Αυτο θα ισχυει για τον Στρατο Ξηρας μονο λεει η εφημεριδα. Οι Ειδικες Δυναμεις εντασσονται στον Στρατο Ξηρας; Ρωταω γιατι θελω να παω στους αλεξιπτωτιστες και μακαρι να ισχυει και εκει το 9μηνο. Και'γω Αυγουστο παρουσιαζομαι.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 4

Μείωση θητείας (2009)

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ναι στο Στρατο Ξηρας υπαγονται οι Ειδικες Δυναμεις
Anonymous

Μείωση θητείας (2009)

Αλεξιπτωτιστές ε! Ωραία μακάρι να μας πάρουν, εγώ ενδιαφέρομαι για τους αμφίβιους καταδρομείς. Γιάννη όλες οι ειδικές δυνάμεις απ'ότι ξέρω είναι στο στρατό ξηράς εκτός απο την Ο. Υ. Κ που είναι του πολεμικού ναυτικού. Αν κάνω λάθος καλύτερα να με διορθώσει κάποιο παιδί που ξέρει σίγουρα. Τώρα αναφορικά με το 9μηνο δείτε και αυτό το λινκ

http://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/37121.html

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 4

Μείωση θητείας (2009)

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν κανεις λαθος φιλε μου στο πολεμικο Ναυτικο υπαγονται οι Βατραχοι.

Απλα στα Ο. Υ. Κ δεν παιρνουν πλεον εφεδρους (Απο το 2004) παρα μονο στελεχη μπορουν να παρακολουθησουν το σχολειο.

Οσον αφορα τους αμφιβιους καταδρομεις δεν θα εχεις κανενα προβλημα θα σε παρουν ευκολα.

Στα αλεξιπτωτα εχουμε ξαναπει πως λειτουργει μονο το βυσμα εκει.

Καλη επιτυχια!
Anonymous

Μείωση θητείας (2009)

H είδηση σέρνεται καιρό τώρα και υποτίθεται ότι θα ίσχυε για όσους παρουσιάστηκαν με τη Β' 2009. Καθυστέρησαν πολύ και ήδη αυτό συνετέλεσε στο να επιλέξουν ορισμένοι νέοι, όπως ο γιος μας, να γίνουν δόκιμοι, Εις βάρος της καριέρας τους και του οικογενειακού προϋπολογισμού. Μέσα σε τρεις εβδομάδες μετά την κατάταξή του έχουμε ήδη δαπανήσει άνω των 1.000 ευρώ, αφού για να τον επισκεφθούμε το πρώτο σαββατοκύριακο και στην ορκομωσία έπρεπε να ξοδέψουμε χρήματα για διανυκτέρευση, φαγητό και πανάκριβη μετακίνηση. Είναι παράλογο, πραγματικά, να μην λαμβάνεται υπ'όψη, σε περίοδο οικονομικής κρίσης, τι σημαίνει για μια οικογένεια να μην συμμετέχει ένα μέλος της με το εισόδημά του από την εργασία του και τουναντίον να απαιτείται από τα υπόλοιπα μέλη να αναλαμβάνουν την ψυχολογική και οικονομική του στήριξη ενώ αυτό θα έπρεπε να είναι χρέος του κράτους. Η μείωση της θητείας έπρεπε να έχει ήδη ανακοινωθεί εδώ και καιρό, αργήσανε πολύ και αυτό μας δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στον προγραμματισμό μας για το μέλλον. Η θητεία θα έπρεπε να είναι μηνιαία για 3-4 χρόνια, με άδεια μετ'αποδοχών από την εργασία του κάθε νέου και με καλή ειδίκευση. Τουλάχιστον νε μειωθεί το ίδιο για όλους φέτος και για φαντάρους και για δόκιμους που θα υπηρετήσουν περισσότερους μήνες, ούτως ή άλλως. Αλλά ας ανακοινωθεί κάτι επίσημα και σύντομα και όχι έτσι να διαρρέει απλώς για προεκλογικές εντυπώσεις.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες