SomeDayAdmiral έγραψε:Από ΣΜΥΝ, αποστρατεύθηκε λόγο καρδιακού επεισοδίου. Το σχολείο καταδρομών δεν είναι υποχρεωτικό, τα υποχρεωτικά δεν τα έχω μάθει όλα, ένα είναι το αιχμαλώτων και το ΣΒΕΑ. Αν θες να σου στείλω φώτο από στελέχη της ΔΥΚ με το διακριτικό του Σχολείου Καταδρομών.
μακάρι να ήταν κάτι περαστικό
αν θες στείλε αλλά δεν ξέρω αν σε αφήσουν οι διαχειριστές, τα πρόσωπα αλλοιωσετα
υποχρεωτικά είναι απαραίτητα ελληνικά ή μπορεί να είναι και ξένα;
Μίλησα με βατραχάνθρωπο που ήταν διοικητής της Σχολής Υποβρυχίων Καταστροφών και μου έλυσε μια απορία που είχα σχετικά με το χρονικό διάστημα που υπηρετούν σε πλοίο του στόλου οι σημαιοφόροι που θέλουν να κάνουν αίτηση για να συμμετάσχουν σε Σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφών. Συνήθως για να κάνουν αίτηση για ΣΥΚ καλό θα είνα παραμείνουν στο πλοίο για περίπου 2-3 χρόνια για καλύτερη προετοιμασία. Επίσης για καλύτερη προετοιμασία καλό θα είναι να έχεις αρκετά καλό κολύμπι, όχι τόσο σε χρόνους όσο σε υδροβιότητα (εξοικείωση, χαλαρότητακλπ) Κατά τα άλλα μια γενικότερη ενδυνάμωση τύπου crossfit απαιτείται.
Συμπληρώνω ότι η εκπαίδευση διαρκεί Δευτέρα-Παρασκευή, πλην εκτάκτων περιπτώσεων. Τετάρτη απόγευμα έχει πάλι έξοδο... Συνήθως.Επίσης στην σελίδα του ΣΥΚ στο site του ναυτικού έχει μερικές φωτογραφίες εκπαιδευόμενων σε ορεινό και χιονισμένο τοπίο, δεν είναι στο ΚΕΟΑΧ, απλά πήγανε σε πεδίο ασκήσεων και έτυχε να χιονίζει. Στο ΚΕΟΑΧ θα πάνε μόνο τα στελέχη του Π. Ν. Κατά την διάρκεια της επιχειρησιακής εκπαίδευσης και αρκετές φορές στο μέλλον ως στελέχη των επιχειρησιακών ομάδων της ΔΥΚ.
Γειά σας και από μένα παιδιά. Μια ερώτηση έχω παιδιά όποιος ξέρει να μου πει. Είχα κάνει την θητεία μου το 08 12μηνο. Είμαι 32 χρόνων μπορώ να μπω σαν οβα και μετά να πάω στα ουκ η να πάω στο σχολείο της μυκ; Η λόγο ηλικίας δεν γίνεται; Οποίος μπορεί ας απαντήσει αν ξέρει ευχαριστώ