Αύξηση θητείας (2011)

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
COMMANDO13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από COMMANDO13 »

'Έχουμε κανένα νεότερο; Ξέρει κανείς τίποτα;

AndreasJr έγραψε:Δεν ξέρω έχω κόψει την αναβολή από τον Ιούνη και στην στρατολογία μου είπαν ότι Νοέμβρη θα μπω σίγουρα αλλά ένας φίλος μου είπε ότι μπορεί και να μην με πάρουν κ. Λ. Π τώρα τι να πω δεν ξέρω με τόσα που ακούω έχω μπερδευτεί!

Να σε σίγουρος τότε πως μπαίνεις και εσυ... Μαζί μπαίνουμε... Άντε να περάσουν οι μέρες, να μπούμε να τελειώσει κι αυτό... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
AndreasJr
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 17

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από AndreasJr »

Σε αυτό θα συμφωνήσω!Εικόνα
Άρης

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από Άρης »

Έχει ακούσει κανείς τίποτα για αύξηση θητείας στην σειρά του Νοεμβρίου, λέτε να την πατήσουμε για μία σειρά και να κάνουμε δωδεκάμηνο;
Άβαταρ μέλους
AndreasJr
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 17

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από AndreasJr »

Ναι πολύ λένε για 12 μήνες αλλά ακόμα δεν ξέρουμε στα σίγουρα. Στις 31 του μηνός θα μάθουμε.
αεκ

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από αεκ »

Ποια κυβερνηση θα το κανει αυτο; Μαυρο θα της ριξουν. Παρε παραπανω ΕΠ. ΟΠ να βρουν δουλεια και ατομα που εχουν αναγκη...
tk

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από tk »

Στη δημοσιοτητα σχεδιο κλεισίματος στρατοπέδων. Μπορει και να αποφευχθεί η αύξηση της θητείας, αν εφαρμοστεί γιατι υπάρχουν και τοπικοί παραγοντες που επηρεάζουν.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63335090
Δημήτρης

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Ομοιδεάτη αεκτζή, της κυβέρνησης θα της ρίξουν μαύρο όπως και να έχει. Όχι ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι. Όλοι τα ίδια είναι.
αεκ

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από αεκ »

Καλα αυτο σωστο.
kostas

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από kostas »

Άλλα γράφουν πάλι σήμερα οι εφημερίδες. και εκεί που είχαν συμφωνήσει όλοι οι δημοσιογράφοι για την αύξηση από το 2012 τώρα μας τα γυρίζουν (η αύξηση της θητείας κατάντησε σαν σενάριο του Φώσκολου όπου κάθε χρόνο ξεφύτρωνε και από ένα εξώγαμο μέχρι που ήρθε το ξαφνικό τέλος από εκεί που δεν το περιμέναμε, έτσι θα μας έρθει και το τέλος της υποχρεωτικής θητείας.

Παρεπίπτοντος φέτος κλίνουμε 100 χρόνια από την εφαρμογή της υποχρεωτικής θητείας ευκαιρία να το γιορτάσουμε.

Διαβάστε και αυτό

http://leuteriz.blogspot.com/2010/01/blog-post_27.html

Αληθεύει αυτό που γράφει στο τέλος:

Είναι γεγονός ότι ως μέλος της Ευρωπαϊκής ένωσης, θα έπρεπε να εναρμονιστούμε με τις κείμενες διατάξεις. Επιπλέον χρεωνόμαστε με...
πρόστιμο αρκετών χιλιάδων ευρώ μηνιαίος επειδή η Ε. Ε. Έχει ζητήσει από την Ελληνική κυβέρνηση, να καταστήσει την στρατιωτική θητεία προαιρετική και μισθοφορική.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 16
Επικοινωνία:

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από Nassos »

kostas έγραψε:Είναι γεγονός ότι ως μέλος της Ευρωπαϊκής ένωσης, θα έπρεπε να εναρμονιστούμε με τις κείμενες διατάξεις. Επιπλέον χρεωνόμαστε με...
πρόστιμο αρκετών χιλιάδων ευρώ μηνιαίος επειδή η Ε. Ε. Έχει ζητήσει από την Ελληνική κυβέρνηση, να καταστήσει την στρατιωτική θητεία προαιρετική και μισθοφορική.

Αχ, τι ωραία που τα λέει ο "φίλος". Μάλλον όμως έχει πρόβλημα οράσεως γιατί νομίζει ότι η Ελλάδα και Τουρκία είναι σαν να λέμε Γαλλία-Γερμανία ένα πράγμα, άρα δεν υπάρχει αντιπαράθεση, και οι 2 χώρες τα βρίσκουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Ούτε παραβιάσεις, ούτε "αβλαβείς διελεύσεις", ούτε απειλές για χωρικά ύδατα-ΑΟΖ, ουδέν πρόβλημα με Κύπρο, είμαστε Κεντρική Ευρώπη... Έλεος!Εικόνα

Α, επίσης, από πότε το Πακιστάν είναι στην Ε. Ε; Επίσης, η Κύπρος δεν είναι Κράτος έ; Και οι Ελβετία, Νορηγία, Φιλανδία που έχουν υποχρεωτική στράτευση γιατί είναι στην απ'έξω;
kostas

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από kostas »

Ρε πατριώτη Νόσο ποιος υπολογίζει την ελλαδιτσα και 10 χρόνια να πάει η θητεία πάλι ένα τίποτα θα είμαστε μπροστά στους τούρκους. Δε βλέπεις τι γίνεται από κάτω μας (Λιβύη-Λίβανος) τι τους θες τους γείτονες αν ''επέμβουν οι μεγάλοι'' την γ...

Η Κύπρος άλλο κράτος είναι.

Αν θέλουν περισσότερο στρατό ας τον μαζέψουν από την Κύπρο, Ιράν, Ιράκ, Κόσσοβο και όπου αλλού στέλνει η Ελλάδα.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 16
Επικοινωνία:

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από Nassos »

Ναι έχουμε στείλει τόσο πολύ κόσμο σε διάφορες ειρηνευτικές αποστολές που αν τους φέρουμε πίσω θα λύσουμε το πρόβλημα επάνδρωσης των μονάδων... Αχ, τι άλλο θα διαβάσω...
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 35

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από yandr »

kostas έγραψε: Αληθεύει αυτό που γράφει στο τέλος:

Είναι γεγονός ότι ως μέλος της Ευρωπαϊκής ένωσης, θα έπρεπε να εναρμονιστούμε με τις κείμενες διατάξεις. Επιπλέον χρεωνόμαστε με...

Φαντασία που οργιάζει. Εννοείται πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και κάθε χώρα έχει τον απόλυτο έλεγχο επί της άμυνάς της.

Δυστυχώς, τα blogspot και συναφή έχουν καταστρέψει το διαδίκτυο με την διάχυση ψευδών πληροφοριών.

Κάθε άσχετος φτιάχνει blog και γράφει ό, τι του κατέβει στο κεφάλι...

Άβαταρ μέλους
Ιουλιος
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 3

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από Ιουλιος »

Παιδια και εγω ακουσα για 14-15 μηνες αληθευει; Τι λετε; Αν καποιος κοψει αναβολη και η αυξηση τον πιασει οσο ειναι μεσα τι γινεται?
Προτιμώ να πεθάνω για την Πατρίδα μου παρά να ζήσω για να την υποδουλώσω
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης