ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα... Και εγω ειχα μονο 125cc και τωρα θα μου το κανουν απεριωριστου... Αχαχαχαχα με αυτη την ΔΙΑΣ...COMBAT MEDIC έγραψε:Αυτο με το διπλωμα ακομα ισχυει και τωρα ατομα που δεν ειχαν ανεξαρτητου θα παρουν διπλωμα απο την σχολη
ΔΙΑΣ - Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
- ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Ρε παιδια πειτε μου σας παρακαλω ποιοι ειναι οι ορχοι της ΔΙΑΣ. Ξερω μονο της ανατολικης που ειναι ελληνικο και μαρκοπουλο! Ξερει καποιος τους υπολοιπους; Επειγον!
- COMBAT MEDIC
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 8
Στην μεσογειων ειναι της γαδα για τους υπολοιπους δεν γνωριζω
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Οι ορχοι τις ΔΙ. ΑΣ ειναι στην αμυγδαλεζα και στη ΔΕΕ (δυτικη αττικη) στον πειραια (πειραιας) στην μεσσογειον (της αττικης) μαρκοποθλο και ελληνικο (ανατολικης) για την βορεια δν ξερω...
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Ρε παιδια τι παιζει με το διπλωμα πειτε λιγο. Δηλαδη αν μπω ΔΙ. ΑΣ και εχω 125αρι διπλωμα μου το κανουν απεριοριστων; Η γινεται στην σχολη αυτο?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 47
Το ερώτημα σου έχει απαντηθεί στην προηγούμενη σελίδα
- Mitsos18120
- Στρατιώτης
Φιλε μου πες μιυ σε παρακαλω πως μπορω να μπω ειδικος φρουρος...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Παιζει βυσμα για Δίας ειδικά στην επαρχεια! Υπάρχουν άτομα που δεν έχουν δίπλωμα και τους βάζουν στα μηχανάκια και ειναι οι καλύτεροι αλλά υπάρχει και κόσμος που ούτε για συνεπιβάτης δεν αξίζει. Γενικά εχει πολυ αραγμα!
-
- Στρατιώτης
Πριν 2 Χρόνια Που Ζητούσαν Πολλα ατομα για ΔΙΑΣ Έπαιρναν Κ Άτομα Χωρίς δίπλωμα Που απλα Ήξεραν Να Οδηγούν Μηχανάκι... Με Αποτέλεσμα Σε Γρήγορη Οδήγηση Να Χάνουν Το Έλεγχο Της Μηχανής Κ να Πέφτουν Κατω!
Εισαι στο σωμα;
Ε καλα. Στην επαρχια δεν ειναι να περιμενεις κατι καλυτερο... Κυριολεκτικα σχεδον μηδενικη δουλεια,6ωρο, μια χαρα... Κριμα σε εμας που φτυνουμε αιμα στην Αττικη.
ΥΓ : Δεν ειμαι στη ΔΙΑΣ.
ΥΓ : Δεν ειμαι στη ΔΙΑΣ.
Να ρωτησω κατι εγω παρακαλω; Πως γινεται επιλογη οδηγου συνοδηγου στις μηχανες; Ευχαριστω.
AVgr έγραψε: Να ρωτησω κατι εγω παρακαλω; Πως γινεται επιλογη οδηγου συνοδηγου στις μηχανες; Ευχαριστω.
Πολλοί συνοδηγοί δεν έχουν δίπλωμα μοτοσυκλέτας. Επίσης η επιλογή άλλες φορές γίνεται σε συνεννόηση με τον Αξιωματικό υπηρεσίας με τράμπα και το ανάποδο.
Βασικά ψιλό ότι να ναι.
Δλδ αν εχεις το διπλωμα δε την γλυτωνεις την οδηγηση ε; Δεν παει ξερω εγω ποιος εχει μεγαλυτερη ιεραρχια και ετσι ε;

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης