Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
HouseMD

Δημοσίευση από HouseMD »

Κακά τα ψέματα αυτό θα σημαίνει, απλά δεν θα ασχολήθηκαν να βάλουν και τους ακατάλληλους...
Απλά λίγη αξιοπρέπεια να είχαν να γράφανε ότι δεν προχωράμε για να μην δίνουν και ελπίδες...
Βασίλης

Δημοσίευση από Βασίλης »

Γεια σας παιδιά, έχω μια απορία... Άκουσα από ένα γνωστό μου ότι οι θέσεις της στρατολογίας είναι σε μονάδες του στρατού ξηράς στο πρώτο γραφείο. Ισχύει κάτι τέτοιο; Εγώ πιστεύω είναι για τα γραφεία στρατολογίας. Έτσι δεν ειναι... ;

it042
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από it042 »

ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΒΓΑΛΕ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ... ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΑΙΤ

http://www.army.gr/epop_stratologias_geetha/epop_moria.asp

evros21
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από evros21 »

Παιδια να σας πω το δικο μου το κορυφαιο εβαζα την ταυτοτητα και δεν με εβγαζε. Ελεγε οτι δεν υπαρχει εγγραφη στη βαση. Αν και ειμουν καταλληλος απο τα δικαιολογιτικα την πρωτη φορα για στρατολογια. Πηρε σημερα το πρωι ο δικηγορος μου να ρωτησει τι γινεται ρε παιδια ο ανθρωπος δεν υπαρχει; Εστω να εβλεπα οτι ειμαι ακαταλληλος στην τελικη. Με 530 μορια και πααμεθωριο; ΕΛΕΟΣ. Και του απαντανε ευθαρσως οτι η επιτροπη εκανε προεργασια τις αιτησεις (μαγειρεμα κατ' εμε) και επελεξε 587 και δεν ειναι ουτε στους επιλαχοντες. Του λεει ο δικηγορος μου, και που το ξερουμε εμεις βγαλατε τα μορια αναλυτικα; Κ του ειπε ο διευθυντης οτι μεχρι το μεσημερι θα βγουν αναλυτικα οι πινακες.
Επισης βγηκαν τα αποτελεσματα αναλυτικα οποιος θελει να δει. Για στρατολογια παντα. Εμενα δεν μου μετρησανε το οτι ειμαι φοιτητης ΤΕΙ τεχνολογιας πληροφορικης και τηλεπ. Στη λαρισα και ειχα περασει τα μαθηματα και φυσικα εννοειται τα 4 μαθηματα πληροφορικης που δεν ειναι μονο τοσα λιγα λογω σχολης. Και δεν μου δωσανε τα 350 μορια αλλα του απολυτιριου ληκειο 170,1 και επισης ειχα γερμανικα και δεν τα μετρησανε. ΕΕΕΕΕ ΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΣΣΣΣ.

ΜΑΡΙΝΑ2

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΝΑ2 »

Τι σειρα εχετε;490. α καλα...
marina2

Δημοσίευση από marina2 »

Πειτε μου, τι να κάνω να παω; Εσεις θα πηγαινατε στην θέση μου... Εγω πάλι λεω δεν υπάρχει ελπίδα.

HouseMD

Δημοσίευση από HouseMD »

Δεν χάνεις τίποτα :)
marina2

Δημοσίευση από marina2 »

Απλα σκέπτομαι οτι με αυτη τη σειρά δεν αξίζει τον κόπο.
αννα

Δημοσίευση από αννα »

Δηλαδη καταλαβα καλα οτι θα πανε μονο 514 ατομα; Απο σειρα 1 μεχρι 514; Βαση με αυτο που γραφουν: Καλούνται για να συμμετάσχουν στις υγειονομικές - ψυχοτεχνικές εξετάσεις, αθλητικές δοκιμασίες για τις ειδικότητες: Διοικητικού Στρατολογικού οι πρώτοι σε μόρια 514 υποψήφιοι

Κωστής

Δημοσίευση από Κωστής »

Ναι 514 θα πάνε για την θέση του διοικητικού, το έλεγε στην προκήρυξη.
Απορώ γιατί δεν έβγαλαν απο χτες τον πίνακα με τα μόρια, δεν θα είχαμε όλες αυτές τις παρεξηγήσεις / απορίες. Τουλάχιστον το πέρασαν εγκαίρως.
Άμα θέλετε πείτε μόρια που βγάλατε και πτυχία που είχατε να δούμε που κυμαίνονται οι πρώτες θέσεις!

Καλή επιτυχία σε όσους θα συμμετάσχουν στα αγωνίσματα!
marina2

Δημοσίευση από marina2 »

Κωστής έγραψε:Ναι 514 θα πάνε για την θέση του διοικητικού, το έλεγε στην προκήρυξη.
Απορώ γιατί δεν έβγαλαν απο χτες τον πίνακα με τα μόρια, δεν θα είχαμε όλες αυτές τις παρεξηγήσεις / απορίες. Τουλάχιστον το πέρασαν εγκαίρως.
Άμα θέλετε πείτε μόρια που βγάλατε και πτυχία που είχατε να δούμε που κυμαίνονται οι πρώτες θέσεις!

430 μόρια.
Ελπίδα

Δημοσίευση από Ελπίδα »

Συγνώμη να ρωτήσω; Οι ξένες γλώσσες σε ποιά από τις 3 κατηγορίες υπήρχε; Γιατί εγω που τα είχα κάνει για διοικητικός στρατολογικού μόνο το τει μου έπιασαν 350 μόρια... Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει?
mili

Δημοσίευση από mili »

Ελπίδα έγραψε:Συγνώμη να ρωτήσω; Οι ξένες γλώσσες σε ποιά από τις 3 κατηγορίες υπήρχε; Γιατί εγω που τα είχα κάνει για διοικητικός στρατολογικού μόνο το τει μου έπιασαν 350 μόρια... Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει;

αν δεν κανω λαθος κουκλα μου και στις τρεις ητανε!
ΕΡΗ

Δημοσίευση από ΕΡΗ »

Κωστής έγραψε:Ναι 514 θα πάνε για την θέση του διοικητικού, το έλεγε στην προκήρυξη.

430 μόρια.[/QUOTE Συγνώμη βρε παιδιά η σειρά έχει να κάνει με τα μόρια μας; Εσείς τη σειρά έχετε;

marina2

Δημοσίευση από marina2 »

Εμενα τα αγγλικα λοουερ μου τα επιασαν κανονικα. Πηρα 80 μόρια. Εσυ τι ειχες?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες