χρυσα έγραψε:Μηπως ξέρει να μου πει καποιος πως μπορώ να συμπεριλάβω την ψυχολόγων την οποία παρέλειψα κατα την αρχική μου αίτηση. Προσπαθώ να επικοιν. Τηλ. Μα τεχνικό προβλημα (εσκεμένα;) ευχαριστώ!
αν δεν τελείωσε η προθεσμία αιτήσεων μπορείς να πας να κάνεις συμπληρωματική αίτηση
Παιδια να ρωτησω κατι... Για να δηλωσει καποιος στρατιωτικες σχολες ειτε με 90% ειτε με το 10% πριν ακομη βγει η προκυρηξη (Απρίλιος) πρεπει να κανει καποια αιτηση τον φεβρουαριο...
Την συμπληρωματική αίτηση την ζητώ απο το στρατολογικό γραφείο της πόλη μου, βάζω φωτό, την θεωρεί ο στρατολόγος Σαν την αρχική αίτηση και την στέλνω συστημένη στην ΣΣΑΣ; Μήπως θα μπορούσαν την δευτέρα που θα ανοίξουν πιστεύω τα τηλέφωνα και μιλήσω με την γραματεία της σχολής να συμπληρώσουν ενα (Χ) στο τετραγωνάκι ψυχολογικό; Παρακαλώ εαν γνωρίζει σίγουρα κανείς Ας μου απαντήση Ευχαριστώ!
gr έγραψε:Παιδια να ρωτησω κατι... Για να δηλωσει καποιος στρατιωτικες σχολες ειτε με 90% ειτε με το 10% πριν ακομη βγει η προκυρηξη (Απρίλιος) πρεπει να κανει καποια αιτηση τον φεβρουαριο...
gr έγραψε:Παιδια να ρωτησω κατι... Για να δηλωσει καποιος στρατιωτικες σχολες ειτε με 90% ειτε με το 10% πριν ακομη βγει η προκυρηξη (Απρίλιος) πρεπει να κανει καποια αιτηση τον φεβρουαριο...
ΣΜΥΝ μπορείς να μπείς πλέον μόνο από 4ο πεδίο. Τα ονόματα με τα ελλιπή δικαιολογητικά μπορείς να τα δείς από το site της σχολής που έβαλες ως πρώτη προτίμηση.