εσυ έχεις μπει τι σε απασχολεί?glock έγραψε:Γιώργο θα μπορουσες να μας πεις την πηγή σου;
Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 30
Κακό ειναι ρε πεζοναυτη; Απαγορευει καποιος τηνείσοδο στο φορουμ για όσους μπηκαν;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Οχι απλα κουράζεις! Εκτός αν δεν έχεις μπειglock έγραψε:Κακό ειναι ρε πεζοναυτη; Απαγορευει καποιος τηνείσοδο στο φορουμ για όσους μπηκαν;

Εισαι αρχοντας

Παιδιά καλησπέρα!Δεν χρειάζεται να γίνεται όλος αυτός ο τσακωμός και εμενα μου ειπαν ότι αν δεν συμβει κάτι αλλο τύπου covid να περιμένουμε νέα Αύγουστο Σεπτέμβριο δεν το ανακοίνωσα εδω μέσα γιατι βλέπω τι συμβαίνει όταν λέει κάποιος την γνώμη του.
Λοιπόν το όνομα μου είναι Ηλίας πέρυσι είχα 1700 μόρια στην Α ομάδα και φέτος έχω 2800 στην Β ομάδα όποιος θέλει να μου στείλει προσωπικό μήνυμα να του στείλω και το φβ μου... Δεν μπορώ να ανακοινώσω δημόσια όνομα για το ποιος μου το είπε γτ Είναι μια πληροφορία και όχι κάτι σίγουρο!
Μακάρι να έχουμε όλοι μας θετικά σίγουρα νέα!
Λοιπόν το όνομα μου είναι Ηλίας πέρυσι είχα 1700 μόρια στην Α ομάδα και φέτος έχω 2800 στην Β ομάδα όποιος θέλει να μου στείλει προσωπικό μήνυμα να του στείλω και το φβ μου... Δεν μπορώ να ανακοινώσω δημόσια όνομα για το ποιος μου το είπε γτ Είναι μια πληροφορία και όχι κάτι σίγουρο!
Μακάρι να έχουμε όλοι μας θετικά σίγουρα νέα!
Ωραίος Ηλία
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Μάγκες πειτε κανα νεο! Ο κλαψιαρης ο Κυριάκος που ειναι;
Σε τρώει ο κόλος αντί να μάθεις κανένα καλό νέο να κλείσει το νημα; Πως την είχες τώρα; ορεξάτος μου έρχεσαι κάθε μέρα σ βλέπω.. σεβασου το νημα κ όλους τους υπόλοιπους.. αν έχεις κάποιο προσωπικο θέμα μπορείς να του στείλεις μήνυμα.. Η αλλιώς θα στο πω κ στα ίσια μπορώ να σ πω κ που μενει κ πίστεψε με δεν θα σ άρεσε να πας.. Καλό σ βράδυ!
Ο. Π. Κ. Ε
Έχουμε 2 πληροφορίες. Η μία λέει για προκήρυξη Δεκεμβρίο Κ η άλλη για Σεπτέμβρη. Υπομονή παιδιά
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
glock έγραψε:Έχουμε 2 πληροφορίες. Η μία λέει για προκήρυξη Δεκεμβρίο Κ η άλλη για Σεπτέμβρη. Υπομονή παιδιά
Υπάρχει και μια τρίτη...
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Παίδες δεν υπάρχει λόγος να τρωγοματσε μεταξύ μας.. υπομονή, θα φανεί στο μέλλον πως θα εξελιχθούν ολα... ελπίζουμε για το καλύτερο.
Μπράβο Κουλη. Μπορείς να μας τη πεις. Αισιόδοξο νέο να είναι
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Αν μου απαντήσεις στα μηνύματα τα οποία δεν απαντάς , θα σου την πω... μέχρι τότε γλυφιτζουράκι 🍭
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Κριμα ειναι να ξανακλεισουνε το φορουμ με αυτα που γραφετε εδω μεσα.
Μακαρι να ξαναπαρει φετος αλλα να ειναι και πολλα τα ατομα ωστε να μπουμε ολοι.
Μακαρι να ξαναπαρει φετος αλλα να ειναι και πολλα τα ατομα ωστε να μπουμε ολοι.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 23
Και πάλι κοντά σας...
Οκτώβρη 500 άτομα
Οκτώβρη 500 άτομα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες