Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)
Ποιος σας εκραξε για πτυχια και ποιος σας ειπε οτι δεν εχουμε πτυχια οσοι λεμε καποια πραγματα; Ατομο που μπαινει και ρωταει τι ειδκοτητα να διαλεξει ειναι κατα 99% σιγουρο οτι δεν ξερει που παει και τι τον περιμενει. Η μονη επαφη που εχει με το στρατο ειναι το ι4 λουφα και παραλλαγη αντε και ο σμυναρχος Κακαλος. Μακαρι να μπει οποιος εχει πτυχιο η ακομα και αποφοιτος νηπιαγωγειου αρκει να το θελει πραγματικα και να μη φαει τη θεση κανενος φουκαρα που το χει ονειρο ζωης (γιατι το μονο σιγουρο οτι κατι τετοια ατομα με μαθηματικη ακριβεια θα παραιτηθουν στο χρονο πανω)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 254
Μα εδώ αντιδράσετε γ τα πτυχία. Δλδ κάποιος είπε με πτυχία αει κ μεταπτυχιακά γτ να πάτε εποπ κλπ; ! ήταν σαν να αποθαρρύνουν όσους σπουδάζουν. Σορρυ κιόλας που θα κάνω κ μεταπτυχιακό!
Γενικότερα, ό, τι έχει ο καθένας καλό είναι. Από κει κ έπειτα δν χρειάζεται να κράζετε την κοπέλα ή τν οποιοδήποτε που ρωτάει λες κ δν έχουν ρωτήσει πόσοι εδω.
Κ γω έχω ψάξει, έχω διαβάσει γ ειδικότητες κλπ αλλά αν έχω απορία θα ρωτήσω.
Επιπλέον ποιος είπε ότι είμαστε γυναίκες κ θέλουμε να μπούμε γραφείο! Δν είδα καμιά να το λέει αυτό. Τώρα αν κάποια νομίζει ότι θα μπει εποπ κ θα πάει γραφείο ντε κ καλά, τότε κοιμάται όρθια.
Όσο για παιδιά π λέτε ότι το έχουν όνειρο. Εγώ θ πω ότι κ πολλοί π έχουν σπουδάσει το έχουν όνειρο. Το ότι αυτός με τα πτυχία θ φάει την θέση του άλλου που δεν τα έχει, ισχύει. Στη τελική όμως ας σπούδαζε κ αυτός.
Γενικότερα, ό, τι έχει ο καθένας καλό είναι. Από κει κ έπειτα δν χρειάζεται να κράζετε την κοπέλα ή τν οποιοδήποτε που ρωτάει λες κ δν έχουν ρωτήσει πόσοι εδω.
Επιπλέον ποιος είπε ότι είμαστε γυναίκες κ θέλουμε να μπούμε γραφείο! Δν είδα καμιά να το λέει αυτό. Τώρα αν κάποια νομίζει ότι θα μπει εποπ κ θα πάει γραφείο ντε κ καλά, τότε κοιμάται όρθια.
Όσο για παιδιά π λέτε ότι το έχουν όνειρο. Εγώ θ πω ότι κ πολλοί π έχουν σπουδάσει το έχουν όνειρο. Το ότι αυτός με τα πτυχία θ φάει την θέση του άλλου που δεν τα έχει, ισχύει. Στη τελική όμως ας σπούδαζε κ αυτός.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 254
Το θέμα όμως είναι γενικότερα να το ψάξουν πριν δηλώσουν.
Πχ αν κάποιος θέλει αεροπορια, είναι κρίμα να δηλώσει στρατό να μπει Κ να φύγει σε ενδεχόμενη προκηρυξη γ αεροπορια (αν δν είναι ταυτόχρονα οι προκηρύξεις) άλλωστε όπως είπε ο Dyk έχεις δικαίωμα να δώσεις σε άλλη προκηρυξη πρίν ορκιστείς.
Επίσης στρατός=μεταθέσεις. Τωρα αν ο άλλος/η παντρευτεί ένστολο κ κάνει συνηπηρετηση, τότε είναι κλτερα.
Ακόμη, μην περιμένουν οι γυναίκες ότι θα πάνε απροετοιμαστες, αλλα δν θ τις κόψουν στα αθλήματα ακμ κ αν δεν βγάζουν τις αθλητικές δοκιμασίες για να μπουν στην σχολή, κ αν μπουν μην θεωρούν ότι θα είναι σε γραφείο.
Τέλος, το οικονομικό. Ίσα π θα βγάζεις το μήνα κ με οικονομία αν σ μένει κάτι.
Μην πιστεύουν δλδ ότι μπορούν να κρατήσουν οικογένεια απλά με μισθό του εποπ (τ λέω γτ συνήθως γυναίκες στρατιωτικών κλπ δν δουλεύουν λόγω των συχνών κ απομακρυσμενων μεταθέσεων).
Συν το ότι η σύνταξη στα 50, είναι μικρή, οπότε αν δν υπάρχει δικό σ σπίτι από πίσω, δύσκολα τ βγάζεις πέρα στην συνταξη
Πχ αν κάποιος θέλει αεροπορια, είναι κρίμα να δηλώσει στρατό να μπει Κ να φύγει σε ενδεχόμενη προκηρυξη γ αεροπορια (αν δν είναι ταυτόχρονα οι προκηρύξεις) άλλωστε όπως είπε ο Dyk έχεις δικαίωμα να δώσεις σε άλλη προκηρυξη πρίν ορκιστείς.
Επίσης στρατός=μεταθέσεις. Τωρα αν ο άλλος/η παντρευτεί ένστολο κ κάνει συνηπηρετηση, τότε είναι κλτερα.
Ακόμη, μην περιμένουν οι γυναίκες ότι θα πάνε απροετοιμαστες, αλλα δν θ τις κόψουν στα αθλήματα ακμ κ αν δεν βγάζουν τις αθλητικές δοκιμασίες για να μπουν στην σχολή, κ αν μπουν μην θεωρούν ότι θα είναι σε γραφείο.
Τέλος, το οικονομικό. Ίσα π θα βγάζεις το μήνα κ με οικονομία αν σ μένει κάτι.
Μην πιστεύουν δλδ ότι μπορούν να κρατήσουν οικογένεια απλά με μισθό του εποπ (τ λέω γτ συνήθως γυναίκες στρατιωτικών κλπ δν δουλεύουν λόγω των συχνών κ απομακρυσμενων μεταθέσεων).
Συν το ότι η σύνταξη στα 50, είναι μικρή, οπότε αν δν υπάρχει δικό σ σπίτι από πίσω, δύσκολα τ βγάζεις πέρα στην συνταξη
Καλα εσενα οτι και να σου πει καποιος ετσι κι αλλιως νομιζεις οτι σου επιτιθεται.
Υ. Γ ξεχνα τη λεξη bullying δεν θα σε βοηθησει οταν και αν με το καλο μπεις
Υ. Γ ξεχνα τη λεξη bullying δεν θα σε βοηθησει οταν και αν με το καλο μπεις
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 192
Απλά γελάω. Μαγκια σας κ χαρα σας τα πτυχία, αλλά lk είσαι η μόνη που κλαιγεσαι. Αφού εισαι τόσο σίγουρη με τα πτυχία κτλ γτ κλαιγεσαι λοιπόν; Δεν έχω δει ποτέ κάποιος να σε αποθαρρύνει κ προσωπικά εγω σου λεω να μην αγχωνεσαι γιατί έχεις μόρια. Το παιζετε θιγμένες τώρα χωρίς λόγο. Ο, τι κ να πω είναι λιγο
Εχω βαρεθει να ακουω να λεει '' μα ειμαι ΓΥΝΑΙΚΑ 15 απολυτηριο σε λιγο καιρο proficiency εχω πτυχιο ecdl '' Και στο καπακι να νομιζει οτι της κανουν μπουλινγκ. ΦΤΑΝΕΙ στον υπνο μας θα το βλεπουμε σε λιγο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος XristosMP την Κυρ Οκτ 04, 2020 5:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 10
Lk94 έγραψε:Μα εδώ αντιδράσετε γ τα πτυχία. Δλδ κάποιος είπε με πτυχία αει κ μεταπτυχιακά γτ να πάτε εποπ κλπ; Ήταν σαν να αποθαρρύνουν όσους σπουδάζουν. Σορρυ κιόλας που θα κάνω κ μεταπτυχιακό!
Έχοντας και εγώ πτυχίο θα σας πω το εξής όταν εγώ έδινα 4η φορά πανελλήνιες δίνοντας μια Ενώ υπηρετούσα και με μόνη επιλογή στο μηχανογραφικό τι 3 φορές ΣΙ ΣΣΕ ΣΜΥ ΣΤΥΑ και ακούγοντας σχόλια εκείνο Το διάστημα και αργότερα όταν πήγα στην σχολή του τύπου Και άλλα τετοια κλασικα Θα σας πω το εξής, αυτοί που μου λέγαν αυτά είστε όλοι εσείς οι φοιτητές που προτιμήσατε να πατέ για φοιτητική ζωή και όταν ξαφνικά δεν μπορέσατε να απασχοληθείτε στον τομέα σπουδών, αποφασίσατε να δηλώσετε εποπ, αλήθεια πόσες φορές ξανά προσπαθήσατε για να μπείτε σε κάποια σχολή, δηλαδή όλοι εσείς αγαπάτε τόσο πολύ το στράτευμα που π. Χ αν μπείτε και όσο υπηρετείτε αν σας δοθεί μια πολύ καλύτερη ευκαιρία με καλύτερο μισθό καλύτερες συνθήκες εργασίας πιο σταθερό ωράριο στο αντικείμενο σπουδών σας θα μείνετε εποπ ή θα φύγετε νύχτα, είστε δηλαδή σύμφωνοι με το να μην αναγνωριστεί το πτυχίο και το μεταπτυχιακό σας και να παραμείνετε 25 χρόνια στις λάσπες και την μουτζούρα, είστε δηλαδή οκ με το να σας βρίζει και να σας κοιτάζει σαν πετάμενους έναν μικρότερος σας κατά 2-3-4-5- χρόνια Ανθυπολοχαγος με ένα πτυχίο και 4 χρονια σπούδες Ή ακόμα χειρότερα ένας Εποπ 1ης 2ης σειράς που το μόνο προσόν του θα είναι το απολυτήριο γυμνάσιου Την στιγμή που εσείς θα έχετε Πτυχίο μεταπτυχιακό ή θα ζητάτε καλύτερες συνθήκες και αναγνώριση τον προσόντων σε μια θέση η οποία ζητάει κατώτερο προσωπικό, δεν είναι κακό παραδεχτείτε το ότι ο μόνος λόγος που θέλετε να μπείτε είναι καθαρά και μόνο η αποκατάσταση, και τέλος Πριν πεταχτεί ο κάθε αστράτευτος/η και η κάθε φεμινίστρια ραμπο να σας πω ότι στην θητεία μου γνώρισα αρκετούς πτυχιούχους που με σημαία τα πτυχία τους είχαν απατήσεις Και λέγαν πως μου μιλάει έτσι ο αμόρφωτος ή πολλές κυρίες που απαιτούσαν σεβασμό και ισότητα την στιγμή που ήταν γραφειάκι φρεντακι στενευμένη Παραλλαγή και 27 του μήνα τράπεζα για τον μισθό, και όταν τα καθήκοντα τους και οι μάχιμη ειδικότητα τους επέβαλε να πάνε στον όρχο η να κουβαλήσουν κάνα όλμο ξαφνικά τους έπιαναν τα γυναικολογικά τους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Οκτ 04, 2020 6:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν θα καταλαβει και παλι τι εννοεις, τσαμπα κουραζεσαι.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 10
XristosMP έγραψε:Δεν θα καταλαβει και παλι τι εννοεις, τσαμπα κουραζεσαι.
δεν πειράζει θα καταλάβει τι εννοώ όταν μετά από 4 χρόνια για το πτυχίο και αλλά 1,5 για το μεταπτυχιακό μπει και της πει ο εποπ αλχιας με γυμνάσιο έλα στρ να καθαρίσεις λεκάνες και μετα πήγαινε να μαζέψεις τα γράσα που χύθηκαν και θα της μιλάει σαν σκουπίδι θέλω να γυρίσει να του πει πως μου μιλάς ετσι έχω μεταπτυχιακό και θα εισπράξει σαν απάντηση στα α@@@@@ μου εδώ είναι μονάδα όχι πανεπιστήμιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Οκτ 04, 2020 6:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- M.A.R.C.H.
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 56
XristosMP έγραψε:Εχω βαρεθει να ακουω να λεει '' μα ειμαι ΓΥΝΑΙΚΑ 15 απολυτηριο σε λιγο καιρο proficiency εχω πτυχιο ecdl '' Και στο καπακι να νομιζει οτι της κανουν μπουλινγκ. ΦΤΑΝΕΙ στον υπνο μας θα το βλεπουμε σε λιγο
Χαχα... Καλα ναι η Lk εδω π τ λεμε επαναλαμβανεται σ καθε σελιδα σχεδον κ ν σ πω τν αληθεια ειναι κουραστικο αλλα θελει υπομονη γτ αν ειναι ετσι τωρα μεσα οταν ερθουν τ δυσκολα τ θ κανει; Η θ τρελαθει η ιδια Η θ τους τρελανει; Ο χαρακτηρας παιζει καθοριστικο ρολο στα σωματα... Κ αν τ πας ετσι (αγχος, ανυπομονησια, φλυαρία) θ σ σταμπαρουν κ μετα ν δεις μπουλινκ μεσα! Ειδικα γ καποιον π δν εχει ανθρωπο μεσα ν πει ενα καλο λογο. Αυτα τουλαχιστον συμπέρανα εγω απο θυτεια μ σ Ειδικες Δυναμεις μεταξυ ιεραρχιας στελεχων.
Δεν είναι κουραστικό απλά είναι πολύ περίεργο γιατί κανείς δεν της την ειπε για το φύλλο της 🤣🤣 έχει μάθει όλο το φόρουμ είναι γυναίκα 🤣🤣🤣
-
- Posts in topic: 8
Πες στα άνθρωπε μου, με πρόλαβες, μας τα έκανε τσουρέκια προσπαθώντας να μας πείσει ότι το όνειρο της Ήταν ο στρατός 250 μηνύματα σε 132 σελίδες και όλα με το ίδιο θέμα και φυσικά αναφορά στα πτυχία Τα μεταπτυχιακά τις ξένες γλώσσες. Πτυχίο που είπαμε; Με τι βάσεις η σχολή 3500 μόρια; ΤΙ όνειρο και η συγκεκριμένη σχολή; Τα όνειρα τα κυνηγάς, μοχθείς κουράζεσαι και δεν προκύπτουν ξαφνικά στα 26, να δεχτώ όποιον άλλον λόγο ναι αλλά μέχρι εκεί.re pate kala re έγραψε:Lk94 έγραψε:Μα εδώ αντιδράσετε γ τα πτυχία. Δλδ κάποιος είπε με πτυχία αει κ μεταπτυχιακά γτ να πάτε εποπ κλπ; Ήταν σαν να αποθαρρύνουν όσους σπουδάζουν. Σορρυ κιόλας που θα κάνω κ μεταπτυχιακό!
Έχοντας και εγώ πτυχίο θα σας πω το εξής όταν εγώ έδινα 4η φορά πανελλήνιες δίνοντας μια Ενώ υπηρετούσα και με μόνη επιλογή στο μηχανογραφικό τι 3 φορές ΣΙ ΣΣΕ ΣΜΥ ΣΤΥΑ και ακούγοντας σχόλια εκείνο Το διάστημα και αργότερα όταν πήγα στην σχολή του τύπου Και άλλα τετοια κλασικα Θα σας πω το εξής, αυτοί που μου λέγαν αυτά είστε όλοι εσείς οι φοιτητές που προτιμήσατε να πατέ για φοιτητική ζωή και όταν ξαφνικά δεν μπορέσατε να απασχοληθείτε στον τομέα σπουδών, αποφασίσατε να δηλώσετε εποπ, αλήθεια πόσες φορές ξανά προσπαθήσατε για να μπείτε σε κάποια σχολή, δηλαδή όλοι εσείς αγαπάτε τόσο πολύ το στράτευμα που π. Χ αν μπείτε και όσο υπηρετείτε αν σας δοθεί μια πολύ καλύτερη ευκαιρία με καλύτερο μισθό καλύτερες συνθήκες εργασίας πιο σταθερό ωράριο στο αντικείμενο σπουδών σας θα μείνετε εποπ ή θα φύγετε νύχτα, είστε δηλαδή σύμφωνοι με το να μην αναγνωριστεί το πτυχίο και το μεταπτυχιακό σας και να παραμείνετε 25 χρόνια στις λάσπες και την μουτζούρα, είστε δηλαδή οκ με το να σας βρίζει και να σας κοιτάζει σαν πετάμενους έναν μικρότερος σας κατά 2-3-4-5- χρόνια Ανθυπολοχαγος με ένα πτυχίο και 4 χρονια σπούδες Ή ακόμα χειρότερα ένας Εποπ 1ης 2ης σειράς που το μόνο προσόν του θα είναι το απολυτήριο γυμνάσιου Την στιγμή που εσείς θα έχετε Πτυχίο μεταπτυχιακό ή θα ζητάτε καλύτερες συνθήκες και αναγνώριση τον προσόντων σε μια θέση η οποία ζητάει κατώτερο προσωπικό, δεν είναι κακό παραδεχτείτε το ότι ο μόνος λόγος που θέλετε να μπείτε είναι καθαρά και μόνο η αποκατάσταση, και τέλος Πριν πεταχτεί ο κάθε αστράτευτος/η και η κάθε φεμινίστρια ραμπο να σας πω ότι στην θητεία μου γνώρισα αρκετούς πτυχιούχους που με σημαία τα πτυχία τους είχαν απατήσεις Και λέγαν πως μου μιλάει έτσι ο αμόρφωτος ή πολλές κυρίες που απαιτούσαν σεβασμό και ισότητα την στιγμή που ήταν γραφειάκι φρεντακι στενευμένη Παραλλαγή και 27 του μήνα τράπεζα για τον μισθό, και όταν τα καθήκοντα τους και οι μάχιμη ειδικότητα τους επέβαλε να πάνε στον όρχο η να κουβαλήσουν κάνα όλμο ξαφνικά τους έπιαναν τα γυναικολογικά τους
Κύριοι, οχι μπουλινγκ χαχαχαχαχ...
-
- Posts in topic: 2
Πεσατε ολοι πανω στη κοπελα χωρις να υπαρχει λογος, ολοι τον ιδιο σκοπο εχουμε δεν χρειαζονται ολα αυτα νομιζω. Ας περιμενουμε την προκυρηξη και ολα θα πανε καλα. Καλη συνεχεια σε ολους και καλη επιτυχια.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 192
Μήπως έπεσε η κοπέλα πάνω μας ας πούμε; Το οτι ειναι κοπέλα δεν σημαίνει οτι δεν μπορουμε να αντιδρασουμε κι ολας! Ισοτητα σε ολα. Πέρα απο την πλάκα, να λήξει τώρα αυτο, απλα θα παρακαλουσα Lk να προσέχεις ποιους τσουβαλιαζεις πρώτον και δεύτερον να μην επαναλαμβανεσαι συνέχεια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες