Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Στέλλα έφτιαξα λογαριασμό... Για στείλε μνμ για ιδιωτική συζήτηση γτ δεν ξέρω πως γίνεται
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 122
Jerry έγραψε:t.bak έγραψε:Σήμερα μου είπε πολιτικό προσωπικό της φυλακής που έχω περάσει ότι τους πήραν την από τα κεντρικά σήμερα το πρωί κ τους είπαν να είναι σε ετοιμότητα γιατί θα πάρουν κόσμο αυτόν τον μήνα Δεν τους διευκρίνισαν ακριβώς ποτέ όμως
Απο ποια κεντρικά πηραν τηλ; Σε τι τομεα πολιτικο προσωπικό τηλεφωνησαν; Τι ειδους ετοιμοτητα χρειαζεται απο πολιτικο προσωπικο για να παρουν κοσμο;
Προτεινω να προσεχουμε λιγο ποιον ρωταμε, τι ρωταμε και τι μας λεει, γιατι ηδη εχουν ακουστει αποψεις απο τυχαιους φυλακες, πολιτες, υπαλλήλους ασεπ κλπ. Καταλαβαινουμε οτι ολοι αυτοι δεν εχουν καμια θεσμικη θεση ωστε να ξερουν τι θα γινει;
Παιδια με τροπο γιατι η ράδιο αρβύλα ξερετε πως δουλεύει. Καμια βδομαδα ακομα να μην εχουμε ενημερωση και θα χουμε πλασει σεναριο για χολιγουντ.
Jerry πιστευώ να εχουμε νεότερα αυτη την εβδομαδα αν είναι να μπούμε πριν το πάσχα...
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και αν ξέρει κάποιος και γνωρίζει ας μου απαντήσει είμαι β επικουρικό με 750 μόρια και στις Σέρρες θέλουν 31 άτομα και μου λέει ότι είμαι 21 είμαι επυτιχων και επιλαχών μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σας ευχαριστώ.
Κάτια έγραψε:Στέλλα έφτιαξα λογαριασμό... Για στείλε μνμ για ιδιωτική συζήτηση γτ δεν ξέρω πως γίνεται
Κάτια το πηρες το μυνημα
Ασ ελπίσουμε οτι θα πεσει τηλεφωνο απ μερα σε μερα
Nicrow έγραψε:Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και αν ξέρει κάποιος και γνωρίζει ας μου απαντήσει είμαι β επικουρικό με 750 μόρια και στις Σέρρες θέλουν 31 άτομα και μου λέει ότι είμαι 21 είμαι επυτιχων και επιλαχών μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σας ευχαριστώ.
το ονομα σου ειναι στον πινακα διοριστεων;
Εφόσον έχεις κάνει λογαριασμό πήγαινε επάνω και εκεί που λέει νέο μυνημα μπες εκεί και στείλε μου εσύ για να δούμε μήπως λειτουργεί έτσι. Ψαξτο λίγο
6k2018 έγραψε:το ονομα σου ειναι στον πινακα διοριστεων;
Όχι δεν νομίζω ούτε στους απορριπτεους με έχει
Nicrow έγραψε:8ελω να κάνω μια ερώτηση και αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει έχω 750 μόρια ειμαι Β επικουρικό και μου λέει ότι στις 31 θέσεις για φυλακες Σέρρες είμαι 21 είμαι επιτυχον ι επιλαχών μπορεί να μπει πει κάποιος που γνωρίζει; Σας ευχαριστώ
Αρχικα αν δεν εισαι σε ειδικη κατηγορια με 750 μορια σιγουρα δεν εισαι διοριστεος. Όσο για το θεμα της καταταξης σου: εσυ μπορει να θυμασαι οτι στην φυλακη που θες επαιρνε 31 ομως δεν ειναι ολες γις ολες. Τι εννοω: οτι απο τις 31 ενδεχομενως οι 12 να ειναι με εμπειρια, οι αλλες 12 χωρις εμπειρια και οι αλλες 7 μοιρασμενες σε ειδικες κατηγοριες. Εσυ λοιπον ισως εισαι 21ος στην καταταξη χωρις εμπειρια αλλα για θέσεις χωρις εμπειρια ζηταει 12 απο τις 31. Επομενως εισαι εξω. Ελπιζω να με πιάνεις.
Τα νούμερα ειναι τυχαία
Περιμενετε ρε σεις τα οριστικα φαγωθηκατε με τις ΣΟΧ να μετακομισετε και μετα να γινει στραβη με ανακαταταξεις να πρεπει να πατε αλλου ή ακόμα και να κοπει καποιος. Αφηστε που τα λεφτά θα τα παρετε μετά απο 3-5 μηνες. Τα εχουμε πει τοσες φορες θα βαρατε τα κεφαλια σας ορισμενοι προθυμοι
πεστα!!!Thanos888 έγραψε:Περιμενετε ρε σεις τα οριστικα φαγωθηκατε με τις ΣΟΧ να μετακομισετε και μετα να γινει στραβη με ανακαταταξεις να πρεπει να πατε αλλου ή ακόμα και να κοπει καποιος. Αφηστε που τα λεφτά θα τα παρετε μετά απο 3-5 μηνες. Τα εχουμε πει τοσες φορες θα βαρατε τα κεφαλια σας ορισμενοι προθυμοι
Αν μπω στη σελίδα του ασεπ και πατήσω αποτελέσματα διοριστέων θα μου βγάλει αν είμαι μέσα ι Όχι; Γιατί μόνο τα προσωρινά αποτελέσματα έχουν βγει στους απορριπτεους παντός δεν μου λέει ότι είμαι εκτός
Θα σε παρακαλούσα να κοιτάς την πάρτη σου και να μην ασχολείσαι με το τι θα κάνει ο καθένας. Ποιος είσαι εσύ δηλαδή και κρίνεις τα πάντα; Για χαλάρωσε γιατί λες πολλά ατεκμηρίωτα πράγματα και δεν σε έχω προσβάλει ποτέ αλλά όλα έχουν τα όρια τους. Γράφεις ότι θες και ότι κατεβάσει το κεφάλι σου λέγοντας ότι θα πληρωθούν μετά από 5 μήνες όσοι πάνε με ΣΟΧ. Και το κάνεις για να τρομοκρατήσεις τα υπόλοιπα άτομα που δεν ξέρουν. Για μαζέψου λίγο, και νιώθω ντροπή αν όντως είσαι συνάδερφος μου στο λέω ξεκάθαρα με αυτά που γράφεις. Αν εσύ θες να πας με τα οριστικά δικαίωμα σου. Εδώ θέλουμε να μαθαίνουμε νέα για την προκήρυξη και όχι να γίνεσαι εσύ ο επικριτής όλων. Ζητάω συγγνώμη από τα υπόλοιπα μέλη για την προσωπική απάντηση που έδωσα στον κύριο εδώ πέρα αλλά δεν πήγαινε άλλο. Διαβάζω καιρό το φόρουμ και αγανάκτησα.Thanos888 έγραψε: Περιμενετε ρε σεις τα οριστικα φαγωθηκατε με τις ΣΟΧ να μετακομισετε και μετα να γινει στραβη με ανακαταταξεις να πρεπει να πατε αλλου ή ακόμα και να κοπει καποιος. Αφηστε που τα λεφτά θα τα παρετε μετά απο 3-5 μηνες. Τα εχουμε πει τοσες φορες θα βαρατε τα κεφαλια σας ορισμενοι προθυμοι
Άτομο που είναι μόνιμος στις φυλακές μου είπε ότι 2 χρόνια ήταν με σοχ και μετά τον μονιμοποιησαν. Ίσως γίνεται αυτό για να δουνε αν αξίζεις την δουλειά δική μ άποψη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες