μπορώ να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου; Εσυ ΔΥΚ πως είσαι τόσο σίγουρος; Αφού είσαι στο λιμενικό...
Ως υπεύθυνος των συζητήσεων και όσο μπορώ θέλω οι πληροφορίες που μοιράζονται τα μέλη του φόρουμ να είναι διασταυρωμένες και να είναι έγκυρες.
Από αερολογίες φαντάζομαι ότι χορτάσατε όλο αυτό το διάστημα.
Επειδή τυγχάνει λοιπόν πολύ στενό συγγενικό μου πρόσωπο να υπηρετεί σε θέση κλειδί στην ΓΑΔΑ σαν Αξιωματικός, επικοινώνησα μαζί του και μου διέψευσε τα παραπάνω λεγόμενα του φίλου.
μπορώ να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου; Εσυ ΔΥΚ πως είσαι τόσο σίγουρος; Αφού είσαι στο λιμενικό...
Ως υπεύθυνος των συζητήσεων και όσο μπορώ θέλω οι πληροφορίες που μοιράζονται τα μέλη του φόρουμ να είναι διασταυρωμένες και να είναι έγκυρες.
Από αερολογίες φαντάζομαι ότι χορτάσατε όλο αυτό το διάστημα.
Επειδή τυγχάνει λοιπόν πολύ στενό συγγενικό μου πρόσωπο να υπηρετεί σε θέση κλειδί στην ΓΑΔΑ σαν Αξιωματικός, επικοινώνησα μαζί του και μου διέψευσε τα παραπάνω λεγόμενα του φίλου.
Το πράγμα παραμένει ως έχει προς το παρών.
Φιλε DYK, μηπως σε ενημερωσε ο συγγενη σου αν 'παιζει'να εχουμε καποια θετικη εξελιξη τις επομενες μερες ή στο εγγυς μελλον για την προκηρυξη; αν φυσικα γνωριζει ο ανθρωπος...
Φυσικά και τον ρώτησα, αλλά ο άνθρωπος δεν είχε καμία επιπρόσθετη πληροφορία σχετικά με την έκδοση της προκήρυξης.Γι'αυτό και έχει έγραψα νωρίτερα ότι το πράγμα παραμένει ως έχει.
Ευχή μου είναι ωστόσο να υπάρξει άμεσα κάποια θετική εξέλιξη σχετικά με το θέμα σας για να μην σας τρώει η αναμονή, το άγχος και η αβεβαιότητα του μέλλοντος
D.Y.K έγραψε:Φυσικά και τον ρώτησα, αλλά ο άνθρωπος δεν είχε καμία επιπρόσθετη πληροφορία σχετικά με την έκδοση της προκήρυξης.Γι'αυτό και έχει έγραψα νωρίτερα ότι το πράγμα παραμένει ως έχει.
Ευχή μου είναι ωστόσο να υπάρξει άμεσα κάποια θετική εξέλιξη σχετικά με το θέμα σας για να μην σας τρώει η αναμονή, το άγχος και η αβεβαιότητα του μέλλοντος
Να σαι καλα φιλε DYK για την αμεση απαντηση σου.. μακαρι να πανε ολα κατ ευχην..
Χαχαχα! Παντως για αυτο το μυστηριωδες σημα που αιωρειται πανω απ τα ΑΤ, εχει οντως ακουστει απο διαφορους αν και πιστευω εχουν την ιδια πιστοτητα με τον Κωστα στην πρεσβεια της Γουαδελουπης. Αν ειχε φτασει σημα στα ΑΤ σχετικα με την προκηρυξη, θα ηταν λογικα για να κινητοποιησει διαδικασιες για υποδοχη υποψηφιων κλπ, κατι που θα σημαινε πως η προκηρυξη ειναι τουλαχιστον στο τυπογραφειο-το οποιο βεβαια δε συμβαινει
Λέω για το 2015 γιατί τελειώνουν και τα μνημόνια κλπ με αυτή τη λογική, και επίσης Πλησιάζουν οι εκλογές. Εγώ πάντως που μίλησα με συγγενικό μου πρόσωπο στην ΓΑΔΑ μου είπε ότι δεν έχει ακουστεί κάτι νεότερο...
Καλο παντως θα ειναι να εχουμε ετοιμα τα χαρτια μας για τι ποτε δεν ξερεις θα ηθελα να ρωτησω κατι το χαρτι τυπου α απο την στρατολογια μεχρι 3 μηνες δεν ισχυη ετσι δεν ειναι?