Παιζει! Περσι πηγα απατος. Ειχα 100 μορια λιγοτερα. Εγω στα ιδια μορια με σενα ειμαι 2220 και θεωρω πως εχουμε πολυ καλες πιθανοτητες να εχουμε καλη θεση στους επιλαχοντες (πχ στους πρωτους 100).
αποψη μου παντα.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
electrolisa έγραψε:Παιζει! Περσι πηγα απατος. Ειχα 100 μορια λιγοτερα. Εγω στα ιδια μορια με σενα ειμαι 2220 και θεωρω πως εχουμε πολυ καλες πιθανοτητες να εχουμε καλη θεση στους επιλαχοντες (πχ στους πρωτους 100).
αποψη μου παντα.
δε ξερω ρε μαγκα μακαρι. Αλλο τα 2210 κ αλλο τα 2220 στη συγκεκριμενη στιγμη γιατι εκει θεωρω θα παιξει η βαση. Ασε που μπορει να ναι κ 30 ατομα στα ιδια μορια ακριβως. Αλλα πιστευω θα παρουν αρκετους επιλαχοντες κ καθομαι ς αναμενα καρβουνα σε φαση
electrolisa έγραψε:Παιζει! Περσι πηγα απατος. Ειχα 100 μορια λιγοτερα. Εγω στα ιδια μορια με σενα ειμαι 2220 και θεωρω πως εχουμε πολυ καλες πιθανοτητες να εχουμε καλη θεση στους επιλαχοντες (πχ στους πρωτους 100).
αποψη μου παντα.
δε ξερω ρε μαγκα μακαρι. Αλλο τα 2210 κ αλλο τα 2220 στη συγκεκριμενη στιγμη γιατι εκει θεωρω θα παιξει η βαση. Ασε που μπορει να ναι κ 30 ατομα στα ιδια μορια ακριβως. Αλλα πιστευω θα παρουν αρκετους επιλαχοντες κ καθομαι ς αναμενα καρβουνα σε φαση
καλα ναι αυτο ειναι σιγουρο,
το εχω ξαναπει ρε φιλε και πολλοι απο εδω μεσα το λενε οτι τρεχουν και αλλες 2-3 προκηρυξεις π απασχολουν περιπου αλλους 900 πολιτες. Επισης περσι ητανε μονο 400 ατομα, φετος ειναι 960! Πιστευω πως οι βασεις φετος θα παιξουν εκει.2250-2300 ΜΑΧ. Γενικα θεωρω πως θα ειμαστε μεσα στους πρωτους 100 επιλαχοντες με αυτα τα μορια.
αυτη ειναι η αποψη μου. Μπορει να πεσω μεσα αλλα μπορει να πεσω και τελειως εξω. Οποιος θελει συμφωνει. Αυτα για να προλαβω τον ενα π θα μ πει. Ελεγες 2300 και η βαση πηγε τοσο! Αρα μ... Ες ελεγες!
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
2370 φιλε μου στην αλφα. Τριτεκνια-λοοερ-λοκ-φορτηγο-μηχανη. Απολυτιριο με ριχνει κατα πολυ. Ανωριμα μυαλα τοτε. Γενικο λυκειο ομως. Εαν δεν εμπαιναν οι πανελλαδικες θα ηταν μεγαλυτερο... Στις πανελλαδικες... Μονο εκθεση χτυπησα βαση τα αλλα...2--με 5... Και μ εριξε παρα πολυ. Και σε σενα καραισκακη... Ευχαριστω. Να ουμε.
Καλησπερα παιδια εχω και εγω Αγχος ειναι η τεταρτη φορα που θα κανω τα χαρτια μου εχω πλεον 2210 μορια και αν ειναι δυνατον πλεον με τοσα μορια να σκεφτομαι οτι οι πιθανοτιτες ειναι μικρες και το 2009 για εκατο μορια για ενα διπλωμα ρε αδελφε να μην μπορω να μπω τοτε ειχα 1810
Γεια σε ολους ακουσα για να σου αναγνωρισουν τα μορια φορτηγου πρεπει να εχεις παρει και την ειδικη αδεια π. Ε. Ι ειναι αληθεια αυτο; Οποιος γνωριζει ας απαντησει ευχαριστω!
σακης έγραψε:Γεια σε ολους ακουσα για να σου αναγνωρισουν τα μορια φορτηγου πρεπει να εχεις παρει και την ειδικη αδεια π. Ε. Ι ειναι αληθεια αυτο; Οποιος γνωριζει ας απαντησει ευχαριστω!
Θα το έγραφε στην προκήρυξη ρε παιδιά... Π. Ε. Ι και μακακίες...
dimitris mak έγραψε:Παιδια τα 2450 μορια για την επομενη προκηρυξη ειναι κομπλε;
Ολα εχουν να κανουν με το ποσα ατομα θα παρουν, σε ποια κατηγορια εισαι και δεν ξερουμε του χρονου μπορει να δωσουν μορια και στους πυροβολικαριους η στους σεμτσιδες χωρις να εχω κατι με τα παιδια αυτων των ειδικοτητων τωρα εαν αυτα τα μορια τα ειχες φετος και στην Α κατηγορια πιστευω οτι θα ησουν μεσα.
σακης έγραψε:Γεια σε ολους ακουσα για να σου αναγνωρισουν τα μορια φορτηγου πρεπει να εχεις παρει και την ειδικη αδεια π. Ε. Ι ειναι αληθεια αυτο; Οποιος γνωριζει ας απαντησει ευχαριστω!
Θα το έγραφε στην προκήρυξη ρε παιδιά... Π. Ε. Ι και μακακίες...