Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από hackertom »

KOURSAROS έγραψε:
electrolisa έγραψε:2210 koyrsaros
ευχαριστω να σαι καλα. Σε θυμαμαι κ απο περσυ εσενα. Στο κλαμπ ολοι. Απο επιλαχων λες να παιζει; Γιατι περσυ ημουν 1069 στη σειρα Εικόνα

Δυσκολάκι φίλος...
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από electrolisa »

Παιζει! Περσι πηγα απατος. Ειχα 100 μορια λιγοτερα. Εγω στα ιδια μορια με σενα ειμαι 2220 και θεωρω πως εχουμε πολυ καλες πιθανοτητες να εχουμε καλη θεση στους επιλαχοντες (πχ στους πρωτους 100).

αποψη μου παντα.

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
KOURSAROS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από KOURSAROS »

electrolisa έγραψε:Παιζει! Περσι πηγα απατος. Ειχα 100 μορια λιγοτερα. Εγω στα ιδια μορια με σενα ειμαι 2220 και θεωρω πως εχουμε πολυ καλες πιθανοτητες να εχουμε καλη θεση στους επιλαχοντες (πχ στους πρωτους 100).

αποψη μου παντα.

δε ξερω ρε μαγκα μακαρι. Αλλο τα 2210 κ αλλο τα 2220 στη συγκεκριμενη στιγμη γιατι εκει θεωρω θα παιξει η βαση. Ασε που μπορει να ναι κ 30 ατομα στα ιδια μορια ακριβως. Αλλα πιστευω θα παρουν αρκετους επιλαχοντες κ καθομαι ς αναμενα καρβουνα σε φαση Εικόνα
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από electrolisa »

KOURSAROS έγραψε:
electrolisa έγραψε:Παιζει! Περσι πηγα απατος. Ειχα 100 μορια λιγοτερα. Εγω στα ιδια μορια με σενα ειμαι 2220 και θεωρω πως εχουμε πολυ καλες πιθανοτητες να εχουμε καλη θεση στους επιλαχοντες (πχ στους πρωτους 100).

αποψη μου παντα.

δε ξερω ρε μαγκα μακαρι. Αλλο τα 2210 κ αλλο τα 2220 στη συγκεκριμενη στιγμη γιατι εκει θεωρω θα παιξει η βαση. Ασε που μπορει να ναι κ 30 ατομα στα ιδια μορια ακριβως. Αλλα πιστευω θα παρουν αρκετους επιλαχοντες κ καθομαι ς αναμενα καρβουνα σε φαση Εικόνα

καλα ναι αυτο ειναι σιγουρο,

το εχω ξαναπει ρε φιλε και πολλοι απο εδω μεσα το λενε οτι τρεχουν και αλλες 2-3 προκηρυξεις π απασχολουν περιπου αλλους 900 πολιτες. Επισης περσι ητανε μονο 400 ατομα, φετος ειναι 960! Πιστευω πως οι βασεις φετος θα παιξουν εκει.2250-2300 ΜΑΧ. Γενικα θεωρω πως θα ειμαστε μεσα στους πρωτους 100 επιλαχοντες με αυτα τα μορια.

αυτη ειναι η αποψη μου. Μπορει να πεσω μεσα αλλα μπορει να πεσω και τελειως εξω. Οποιος θελει συμφωνει. Αυτα για να προλαβω τον ενα π θα μ πει. Ελεγες 2300 και η βαση πηγε τοσο! Αρα μ... Ες ελεγες! Εικόνα

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Σαββας

Δημοσίευση από Σαββας »

2370 φιλε μου στην αλφα. Τριτεκνια-λοοερ-λοκ-φορτηγο-μηχανη. Απολυτιριο με ριχνει κατα πολυ. Ανωριμα μυαλα τοτε. Γενικο λυκειο ομως. Εαν δεν εμπαιναν οι πανελλαδικες θα ηταν μεγαλυτερο... Στις πανελλαδικες... Μονο εκθεση χτυπησα βαση τα αλλα...2--με 5... Και μ εριξε παρα πολυ. Και σε σενα καραισκακη... Ευχαριστω. Να ουμε.

skaska

Δημοσίευση από skaska »

Καλησπερα παιδια εχω και εγω Αγχος ειναι η τεταρτη φορα που θα κανω τα χαρτια μου εχω πλεον 2210 μορια και αν ειναι δυνατον πλεον με τοσα μορια να σκεφτομαι οτι οι πιθανοτιτες ειναι μικρες και το 2009 για εκατο μορια για ενα διπλωμα ρε αδελφε να μην μπορω να μπω τοτε ειχα 1810
σακης

Δημοσίευση από σακης »

Γεια σε ολους ακουσα για να σου αναγνωρισουν τα μορια φορτηγου πρεπει να εχεις παρει και την ειδικη αδεια π. Ε. Ι ειναι αληθεια αυτο; Οποιος γνωριζει ας απαντησει ευχαριστω!
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από hackertom »

σακης έγραψε:Γεια σε ολους ακουσα για να σου αναγνωρισουν τα μορια φορτηγου πρεπει να εχεις παρει και την ειδικη αδεια π. Ε. Ι ειναι αληθεια αυτο; Οποιος γνωριζει ας απαντησει ευχαριστω!

Θα το έγραφε στην προκήρυξη ρε παιδιά... Π. Ε. Ι και μακακίες...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από dimitris mak »

Παιδια τα 2450 μορια για την επομενη προκηρυξη ειναι κομπλε?
ΑΚΡΙΤΑΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από ΑΚΡΙΤΑΣ »

dimitris mak έγραψε:Παιδια τα 2450 μορια για την επομενη προκηρυξη ειναι κομπλε;

Ολα εχουν να κανουν με το ποσα ατομα θα παρουν, σε ποια κατηγορια εισαι και δεν ξερουμε του χρονου μπορει να δωσουν μορια και στους πυροβολικαριους η στους σεμτσιδες χωρις να εχω κατι με τα παιδια αυτων των ειδικοτητων τωρα εαν αυτα τα μορια τα ειχες φετος και στην Α κατηγορια πιστευω οτι θα ησουν μεσα.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από dimitris mak »

Α κατηγορια ειμαι!
Λακεδαίμων

Δημοσίευση από Λακεδαίμων »

Σάββα εσύ την τριτεκνία πως την παίρνεις; Είστε 3 αδέλφια κάτω των 23;
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από handballer »

Άντε με το καλόπ κομμάντα!
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από handballer »

hackertom έγραψε:
σακης έγραψε:Γεια σε ολους ακουσα για να σου αναγνωρισουν τα μορια φορτηγου πρεπει να εχεις παρει και την ειδικη αδεια π. Ε. Ι ειναι αληθεια αυτο; Οποιος γνωριζει ας απαντησει ευχαριστω!
Θα το έγραφε στην προκήρυξη ρε παιδιά... Π. Ε. Ι και μακακίες...
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Π. Ε. Ι.
lunadark
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από lunadark »

giannis έγραψε:
lunadark έγραψε:Δηλαδη μετα τα 3 χρονια δεν χρειαζεται να πληρωσεις; Ευχαριστω βρε παιδια για τις πληροφοριες.

3.000 Ευρώ πληρώνεις.

Γιαννη δηλαδη πληρωνεις 3000 ευρω μετα την τριετια; πριν την τριετια; ετσι για να ξερουμε τι γινεται στη χειροτερη
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες