Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Παιδιά καλησπέρα,
Βλέπω συνέχεια να μιλάνε για Α και Β κατηγορίες ειδικών φρουρών, μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου εξηγήσει τι είναι αυτές οι 2 κατηγορίες;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Βλέπω συνέχεια να μιλάνε για Α και Β κατηγορίες ειδικών φρουρών, μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου εξηγήσει τι είναι αυτές οι 2 κατηγορίες;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ανοιξε αυτο το excel www.filozwos.gr/Moria2010.xls Και υπολογισε τα μορια σου. Το πτυχειο του ΑΕΙ δεν παιρνει μορια. Θα βαλεις τον βαθμο απολυτηριου του ΛυκειουΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ έγραψε:Καλησπερα σε ολους ! Ξερω οτι ο καθενας εχει την αγωνια του αλλα μηπως μπορει καποιος να βοηθησει με τον υπολογισμο των μοριων μου; Πτυχιουχος αει, αγγλικα β1, γερμανικα γ2, υπολογιστες, διπλωμα οδ. Αυτοκ, και μηχανακι 50αρι. Ευχαριστω
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!Thanos έγραψε:Ανοιξε αυτο το excel www.filozwos.gr/Moria2010.xls Και υπολογισε τα μορια σου. Το πτυχειο του ΑΕΙ δεν παιρνει μορια. Θα βαλεις τον βαθμο απολυτηριου του ΛυκειουΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ έγραψε:Καλησπερα σε ολους ! Ξερω οτι ο καθενας εχει την αγωνια του αλλα μηπως μπορει καποιος να βοηθησει με τον υπολογισμο των μοριων μου; Πτυχιουχος αει, αγγλικα β1, γερμανικα γ2, υπολογιστες, διπλωμα οδ. Αυτοκ, και μηχανακι 50αρι. Ευχαριστω
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 8
- Ενδιαφέροντα: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
- Επάγγελμα: ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠ.
Μπραβο στο παλικαρι που σχεσιασε το φυλλο εργασιας για τον υπολογισμο των μοριων!

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
Καλο βραδυ σε ολους. Παει κ αυτη η εβδομαδα. Αυτο ειναι σιγουρο
Αφου σας λενε τωρα τον επομενο μηνα
ποια εβδομαδα λες;
ειμαι σιγουρος 1000 τα 100 οτι τον αυγουστο θα πουν για αρχες σεπτεμβρη...
ετσι το σεπτεμβρη θα πουν αλλα.
θα κουκουλωθει η προκυριξη και θα πουν οτι θα τη βγαλουν το αλλο ετος με περισσοτερα ατομα.
το βαζω και στοιχημα αυτο με οποιον θελει.
...
ποια εβδομαδα λες;
ειμαι σιγουρος 1000 τα 100 οτι τον αυγουστο θα πουν για αρχες σεπτεμβρη...
ετσι το σεπτεμβρη θα πουν αλλα.
θα κουκουλωθει η προκυριξη και θα πουν οτι θα τη βγαλουν το αλλο ετος με περισσοτερα ατομα.
το βαζω και στοιχημα αυτο με οποιον θελει.
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τετ Ιούλ 21, 2010 6:55 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nik αυτο που λες δεν γινεται. Απο τη στιγμη που δημοσιευτηκε το ΦΕΚ θα βγει. Αν πηγαινε για κουκουλωμα μπορουσαν να μην ασχοληθουν καθολου με το θεμα και δεν θα ελεγε κανεις τιποτα.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 41
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ έγραψε:Μπραβο στο παλικαρι που σχεσιασε το φυλλο εργασιας για τον υπολογισμο των μοριων!
Να σαι καλα φίλος καλη επιτυχία σου ευχομαι!(όταν βγεί)
Παδια μια ερωτηση αν μπορει να με βοηθησει καποιος. Εχω 12,5 απολυτηριο ενιαιου, αριστη γνωση της ξενης γλωσσας, διπλωμα γ κατηγοριας. Διπλωμα μηχανης. Ποσα μορια εχω; Ξερω παντως οτι δεν εχω ελπιδες. Μια αλλη φορα αν ξαναβγει βεβαια. Ας μου απαντησει καποιος. Ευχαριστω. Καλη επιτυχια σε ολους.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
1250 μόρια από το απολυτήριο
300 μόρια αν έχεις άριστη γνώση ξένης γλώσσας
200 μόρια από το δίπλμωμα γ κατηγορίας
300 μόρια από το δίπλωμα μηχανής
2050 συγκεντρώνεις
300 μόρια αν έχεις άριστη γνώση ξένης γλώσσας
200 μόρια από το δίπλμωμα γ κατηγορίας
300 μόρια από το δίπλωμα μηχανής
2050 συγκεντρώνεις
Ευχαριστω φιλαρακο. Ελπιζω να ξαναβγει Του χρονου αν κρινω απο τις ελλειψεις της αστυνομιας και την αυξηση της εγγληματικοτητας. Και οτι οι προσληψεις στα σωμματα ασφαλειας δεν θα παγωσουν
Φιλε νικ λες ***** ! Δεν γινεται να την κουκουλωσουν για τον πολυ απλο λογο που σου ειπε ο φιλος! Μην λες παπατζες!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες