Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από vardtrooper »

Φιλε μου ευχαριστω που με ρωτας. Καταρχην εχω πεσει 6-7 κιλα ηδη απο 4 βδομαδες με γυμναστικη στο σπιτι απλα τωρα θα ξεκινησω περσοναλ και κολυμβηση. Στα μαθηματα η αρχη εχει παει μια χαρα μεγαλη διαφορα απο την προηγουμενη φορα που εδινα (ειχα αλλα μυαλα φιλε μου για αυτο). Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον φιλε!
Kostas12345
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από Kostas12345 »

Πάμε έτσι παιδιά δυναμικά , για ποιο λόγο κάνεις και κολυμπι Αντώνη. , Άπλος σαν χόμπυ; Εγω αντιθέτως πήρα κιλά επειχη από το καλοκαίρι μόνο κάθομαι και διαβάζω και βλέπω κανα επεισόδιο από σειρές όταν έχω ελεύθερο χρόνο ,vard... ( ξέχασα το όνομα ) πήγαινε σε γήπεδο και δοκίμασε τα τρεξίματα και σφαίρα αν τα περνας τότε ξεκινά μετά τα Χριστούγεννα για να μάθεις τεχνική για τα άλματα εγώ προσωπικά αυτό θα κάνω γιατί το καλοκαίρι είχα πάει και είχα κάνει τα τρεξίματα και την σφαίρα μαζί με παιδιά που δίνανε τότε και τα πέρασα εύκολα οπότε λέω να κάτσω να διαβάσω πολύ τώρα γιατί τα Χριστούγεννα τελειώνω φυσική και χημεία οπότε μετα κομπλέ .
Άβαταρ μέλους
Αντωνης2018
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από Αντωνης2018 »

Κώστα καλησπερα φιλε μου. Λοιπον εγω άρχισα κολύμβηση για να ενδυναμωσω ολο μου το σωμα και επειδή θα δωσω για αστυνομία και δευτερο λιμενικο (πυροσβεστική με την καμια) Τα μαθηματα πανε καλα αλλα πολυ κούραση ειδικά βράδυ να διαβάζεις ιστορια ειναι οτι χειρότερο αλλα βγαίνουν πάντως.
Πειθαρχεία ευπραξιας μήτηρ
Kostas12345

Θα προτιμούσες πυροσβεστική ή αστυνομία ; Δηλαδή αν είχες τα μόρια για πυροσβεστική θα πήγαινες;
Άβαταρ μέλους
Αντωνης2018
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Πυροσβεστική οχι δεν νομίζω να πήγαινα μονο εαν υπήρχε μονο αυτη στο μηχανογραφικό. Εγω αγαπαω την αστυνομία απλα θα βαλω και το λιμενικο ως back-up plan
Babastroumf
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Babastroumf »

Αντωνης2018 έγραψε:Πυροσβεστική οχι δεν νομίζω να πήγαινα μονο εαν υπήρχε μονο αυτη στο μηχανογραφικό. Εγω αγαπαω την αστυνομία απλα θα βαλω και το λιμενικο ως back-up plan

Το λιμενικο θα έχει σίγουρα περισσότερα μόρια από την αστυνομία επομένως αν το βάλεις 2ο είναι σα να μην την έβαλες

Άβαταρ μέλους
Αντωνης2018
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Babastrkumf μην το εχεις τοσο σιγουρο κατσε να δουμε δεν νομίζω οτι πολλοι γουστάρουν την θάλασσα(ειδικα οι γυναικες)
Kostas12345

Το αντιθετο οι γυναίκες γνωρίζουν ότι εκεί πέρα θα έχουν ακόμα χαλαροτερη δουλειά και με λιγότερους κινδυνους και καλυτερες υποδομές παντός σε εμάς μόνο κορίτσια έδειξαν ενδιαφέρον , Αντώνη αδερφέ μαζί σου μόνο αστυνομία. Αλλά εγώ πιστεύω ότι η βάση θα είναι μεγαλύτερη από την αστυνομια και στα επίπεδα της πυροσβεστικής το 17
Άβαταρ μέλους
Αντωνης2018
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Εξαρτάται και απο τα ατομα που θα παρει. Γενναίες προσλήψεις θα γινουν φετος μάγκες προεκλογική περίοδος
Kostas12345

Λογικά μόνο στο λιμενικό, υπάρχει ακόμα το μνημόνιο που καθορίζει τον αριθμό των εισακτεων?
vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Παιδια δεν εχω την δυνατοτητα για σφαιρα μονο για τρεξιματα εχω τα οποια τα κανω γτ μενω σε χωριο στην Κρητη για αυτο λεω να παω καπου πιο καλα. Επισης νομιζω θα παει η σειρα ετσι: Αξιωματικων αστυνομιας-σημαιοφορων λιμενικου-αστυφυλακων-λιμενοφυλακων. Ουτε εγω δεν θελω πυροσβεστικη με την καμια.
vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Κωστα μην πεφτεις στην παγιδα και παιρνεις κιλα και χρειαστει να τρεχεις και να μην φτανεις στο τελος! Κανε μια διατροφη ρε φιλε και κρατα τα κιλα σου αν ειναι καταλληλα εγω χρειαζομαι ας πουμε να χασω πολλα κιλα.
Άβαταρ μέλους
Αντωνης2018
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Εγω παρόλο που ειμαι θεωρητική Κώστα και ριχνω 4ωρα καθε μερα (χωρις τα φροντιστήρια μεσα) πηγαίνω και κολύμβηση και γυμναστήριο το βράδυ. Εαν εισαι οργανωμένος δεν θα παρεις ουτε γραμμάριο εγω να δεις εχω χασει 2 κιλα και μην νομιζεις οτι ειμαι και κανένας αθλητικός τυπος 89 κιλα ειμαι και 1.82 υψος και εχω στοχο να φτάσω τα 75
vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Ρε φιλε εγω ειμαι 106 κιλα και 1.79 υψος και με λιγο ποσοστο λιπους απλα εχω καιρο να γυμναστω και θελω να φτασω τα 80 (115 ξεκινησα)
vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Και εγω διαβαζω 4 με 5 ωρες στην οικονομικη και βγαζω αυτα που θελω ρε φιλε. Αντωνη καλα ειναι;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες