Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες
Που μπορεί να χρησιμεύσουν για παρα περα; καλύτερη θέση; ούτως ή άλλως με πτυχιο ΑΕΙ έχεις γρηγορότερη βαθμολογική εξέλιξη αφότου τελειώσεις την Αστυφυλάκων. Επί της ευκαιρίας με πτυχιο ΑΕΙ εφόσον τελειώσεις την Αστυφυλάκων σε τι βαθμό προάγεσαι ;
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 225
andrkyri έγραψε:Που μπορεί να χρησιμεύσουν για παρα περα; καλύτερη θέση; ούτως ή άλλως με πτυχιο ΑΕΙ έχεις γρηγορότερη βαθμολογική εξέλιξη αφότου τελειώσεις την Αστυφυλάκων. Επί της ευκαιρίας με πτυχιο ΑΕΙ εφόσον τελειώσεις την Αστυφυλάκων σε τι βαθμό προάγεσαι ;
Αστυφυλακας δεν προαγεσαι σε μεγαλυτερο βαθμο. ενα πτυχιο σου προσφερει την δυνατοτητα εφοσον δωσεις για την σχολη αρχιφυλακων και επιτυχεις να προαχθεις σε ανθυπαστυνομο πιο γρηγορα και συγκεκριμενα αν διαθετεις πτυχιο ΑΕΙ σε δυο ετη αν διαθετεις πτυχιο ΤΕΙ σε τρια ετη αν δεν διαθετεις καθολου πτυχιο σε πεντε ετη. αν δεν κανω λαθος τελευταια φορα που το ειχα ψαξει ετσι ηταν αν γνωριζει καποιος καλυτερα να μας πει τι γινεται
- Αντωνης2018
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 105
Marsupilami στη σχολή αρχιφύλακων ποσο καιρο διαρκει η εκπαιδευση
Πειθαρχεία ευπραξιας μήτηρ
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 78
Επίσης, έχω την εντύπωση γίνονται κατατακτήριες για την εισαγωγή (ενός μικρού αριθμού) Αστυνομικών κατόχων πτυχίου ΑΕΙ/ΤΕΙ στην Σχολή Αξιωματικών. Προφανώς και με κάποιες προϋποθέσεις.
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Καταδρομέας έγραψε:Επίσης, έχω την εντύπωση γίνονται κατατακτήριες για την εισαγωγή (ενός μικρού αριθμού) Αστυνομικών κατόχων πτυχίου ΑΕΙ/ΤΕΙ στην Σχολή Αξιωματικών. Προφανώς και με κάποιες προϋποθέσεις.
Ναι σωστα ισχυει αυτο! δεν ξερω ποσο δειερκει η σχολη αρχιφυλακων καποιους μηνες νομιζω
Marsupilami μετά από τις 25 πρώτες μέρες περνουμε άδεια και αν ναι πόσες μέρες για να ξέρω, αν θα πάρω και πολιτικά Ρούχα μαζί μου
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
konkara έγραψε:Marsupilami μετά από τις 25 πρώτες μέρες περνουμε άδεια και αν ναι πόσες μέρες για να ξέρω, αν θα πάρω και πολιτικά Ρούχα μαζί μου
Παρασκευη ορκοζεστε τριτη επιστρεφετε
marsupilami Αν παρουμε και σακίδιο πλάτης θα μας κάνουν παρατήρηση; Ολα τα πραπράγμ σε ένα σακο δεν χωράνε
Εγω θα παρω εναν σακο (περιπου 1.20μ μηκος) με ροδάκια και τα χώρεσα.
Πηγα σήμερα και επέλεξα σε ποια πολη θα παω. Ποτε ομως θα ενημερωθούμε σε ποια θα παμε τελικά ;
Παιδιά σε προηγούμενη σελίδα είχα διαβάσει ότι πρέπει να πάρουμε και ένα σάκο ακόμη όσοι πάμε τελικά Ρέθυμνο για τα ρούχα που θα μας δώσουν ισχύει ; Επίσης στο δωμάτιο θα έχουμε ντουλάπα δική μας ο καθένας ή τα ρούχα θα μείνουν στο σάκο ;
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
konkara έγραψε:Παιδιά σε προηγούμενη σελίδα είχα διαβάσει ότι πρέπει να πάρουμε και ένα σάκο ακόμη όσοι πάμε τελικά Ρέθυμνο για τα ρούχα που θα μας δώσουν ισχύει ; Επίσης στο δωμάτιο θα έχουμε ντουλάπα δική μας ο καθένας ή τα ρούχα θα μείνουν στο σάκο ;
Στο σακο. μια πολιτικη περιβολη θα επιτρεπεται. το σακιδιο πλατης επιτρεπεται
Σημερα μας φωναξαν να δηλωσουμε τις πολεις στις οποιες θελουμε να παμε. Στο χαρτι αυτο ειχε και ειδικες κατηγοριες, μια απο αυτες ελεγε "Μελος πολυτεκνων οικογενειων με τουλαχιστον 3 ζωντα τεκνα". Προσωπικα την δηλωσα εχοντας Εναν αδελφο και μια ετεροθαλη αδελφη απο τη μερια του πατερα μου. Μηπως εκανα λαθος; Ο αρμοδιος βεβαια με ειπε οτι δεν υπαρχει θεμα αλλα εξακολουθω να το φοβαμαι... Γνωριζεται τιποτα;
-
- Posts in topic: 155
Παιδια ερωτηση για τα αθληματα ποσο καιρο πιστευετε οτι πρεπει να κανει καποιος στιβο για να τα περασει;
- Αντωνης2018
- Posts in topic: 105
Vardtrooper καλησπέρα. Εγω προσωπικά κάνω και γυμναστήριο και κολύμβηση οποτε καλο θα ηταν οσο νωριτερα τοσο το καλύτερο να αρχίσεις και εσυ. Παρεμπιπτόντως πως πανε τα μαθήματα
Πειθαρχεία ευπραξιας μήτηρ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης