Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα και από εμένα. Επειδή πριν μερικές μέρες είχα έρθει σε επικοινωνία με άτομα από το υπουργείο και το ΣΕΦΕΑΑ, μου είχαν πει ότι κύρια επιδίωξη του υπουργού είναι να πάρει από τους ίδιους πίνακες, εξού και η δήλωση του ότι πίνακας θα επεκταθεί για άλλους 600. Ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέα προκήρυξη είναι καμιά παραλλαγή στην μοριοδότηση. Αν δεν γίνει καμία αλλαγή στην μοριοδότηση δύσκολα θα πάει σε νέα προκήρυξη ειδικά σε τόσο κοντινό χρονικό διάστημα. Επίσης όσοι είναι του 96 από την στιγμή που πληρούσαν τα ηλικιακά κριτήρια όταν έκαναν την αίτηση δεν θα αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα του χρόνου. Τέλος αυτό το πιστεύω εγώ, ότι ένας λόγος που αργούν πολύ τα οριστικά αποτελέσματα είναι διότι προσπαθούν να κάνουν τροποποίηση ώστε να βγει το ΦΕΚ για τους άλλους 600 και αρχές του νέου έτους να καλέσουν όλους μαζί τους υποψηφίους για τις ΠΚΕ.
Kwlotoumpas

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 24, 2024 9:54 pm Καλησπέρα και από εμένα. Επειδή πριν μερικές μέρες είχα έρθει σε επικοινωνία με άτομα από το υπουργείο και το ΣΕΦΕΑΑ, μου είχαν πει ότι κύρια επιδίωξη του υπουργού είναι να πάρει από τους ίδιους πίνακες, εξού και η δήλωση του ότι πίνακας θα επεκταθεί για άλλους 600. Ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέα προκήρυξη είναι καμιά παραλλαγή στην μοριοδότηση. Αν δεν γίνει καμία αλλαγή στην μοριοδότηση δύσκολα θα πάει σε νέα προκήρυξη ειδικά σε τόσο κοντινό χρονικό διάστημα. Επίσης όσοι είναι του 96 από την στιγμή που πληρούσαν τα ηλικιακά κριτήρια όταν έκαναν την αίτηση δεν θα αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα του χρόνου. Τέλος αυτό το πιστεύω εγώ, ότι ένας λόγος που αργούν πολύ τα οριστικά αποτελέσματα είναι διότι προσπαθούν να κάνουν τροποποίηση ώστε να βγει το ΦΕΚ για τους άλλους 600 και αρχές του νέου έτους να καλέσουν όλους μαζί τους υποψηφίους για τις ΠΚΕ.
Αυτό ακριβώς πιστεύω κι εγώ.
Επισκέπτης

Πώς θα πάει για το νέο έτος ενώ η προκήρυξη είναι του 2024
Επισκέπτης

Και αφού ήρθες σε επικοινωνία με αυτούς το βασικότερο στο είπαν ποτέ θα βγουν τα αποτελέσματα γιατί έμας μας νοιάζουν οι 300 θέσεις όχι οι 600
Επισκέπτης

Να περιμένετε έως και 1 χρόνο εάν γίνει και άλλη προκήρυξη για 600 άτομα. Εαν το πας βάση της λογικής στη δημοτική αστυνομία έχει περάσει ένας χρόνος και δεν έχουν βγει οι οριστικοι πίνακες δεν γίνεται όλους ταυτόχρονα και ειδικοί φρουροί και δημοτική αστυνομία να τους εκπαιδεύσεις
Επισκέπτης

Άλλο όταν είναι από ασεπ
Επισκέπτης

Και δεν νομίζω ότι περνανε την ίδια εκπαίδευση και για Δημοτική αστυνομία έχουν πει ότι μεσα Νοεμβρίου θα δώσουν πκε
Επισκέπτης

Μέσω ασεπ είναι και δημοτική αστυνομία πιάνεται η εκπαίδευση συνοριοφυλακες ειδικοί φρουροί είναι ίδια οπότε καταλαβαίνεις δεν γίνεται ταυτόχρονα όλα εάν βάλεις και τους σπουδαστές στις σχολές αστυφύλακων
Επισκέπτης

Μάλιστα πως το βλέπετε να πηγαίνουν τα αθλήματα?
Επισκέπτης

Ειμαι ο αρχιφυλακας και απαντω στα παιδια που με ρωτησαν. οταν βγουν τα αποτελεσματα θα σας καλεσουν συντομα για αθληματα και γιατρους. μεσα σε 1 εβδομαδα περιπου θα τα εχετε τελειωσει ολα. επισης στην συνεντευξη ρωτανε γιατι θελεις να μπεις στην αστυνομια, τι δουλεια κανεις εξω, αν σπουδασες κατι, αν ηθελες να μπεις απο μικρος στο σωμα, τετοια πραγματα. τελος επειδη γραφουν διαφορα για τους 600 ε. φ οποιος θελει να με πιστεψει εχει καλως, οποιος δεν θελει δεν πειραζει, για τελευταια φορα σας λεω οτι θα τους παρουν το 2025, με ηλικια 01/01/1997 και μετα. επισης υπαρχει ενας ενδοιασμος για τα προσοντα μηπως αφαιρεσουν τα μορια για αει και ΤΕΙ που πρωτη φορα εμφανιστηκαν στα προσοντα της προκηρυξης του 2024 γιατι υπηρχε μεγαλη γκρινια απο εκατονταδες υποψηφιους. σε καμια παλια δεν υπηρχε αυτο. θα το αποφασισουν το 2025 αυτο. υπηρετω στο αρχηγειο παιδια σε ποστο που μαθαινω διαφορα. δεν γραφω κουτουρου οτι μου κατεβει ετσι απλα για να γραφω. να ειστε καλα.
Επισκέπτης

Επισης επειδη αγχωνεστε για τα αποτελεσματα να σας πω οτι θα μπειτε δεκεμβριο στη σχολη οποτε μεσα στο νοεμβριο θα βγουνε, τα καθυστερουν επιτηδες γιατι γινονται εργασιες στην σχολη σας για να σας υποδεχτει, το αρχικο πλανο ηταν να μπειτε οκτωβριο με νοεμβριο. αν οι εργασιες τελειωσουν πιο γρηγορα μπορει να μπειτε και τελη νοεμβριου. η τωρινη ενημερωση που εχω ειναι για δεκεμβριο παντως.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 24, 2024 11:34 pm Ειμαι ο αρχιφυλακας και απαντω στα παιδια που με ρωτησαν. Οταν βγουν τα αποτελεσματα θα σας καλεσουν συντομα για αθληματα και γιατρους. Μεσα σε 1 εβδομαδα περιπου θα τα εχετε τελειωσει ολα. Επισης στην συνεντευξη ρωτανε γιατι θελεις να μπεις στην αστυνομια, τι δουλεια κανεις εξω, αν σπουδασες κατι, αν ηθελες να μπεις απο μικρος στο σωμα, τετοια πραγματα. Τελος επειδη γραφουν διαφορα για τους 600 ε. Φ οποιος θελει να με πιστεψει εχει καλως, οποιος δεν θελει δεν πειραζει, για τελευταια φορα σας λεω οτι θα τους παρουν το 2025, με ηλικια 01/01/1997 και μετα. Επισης υπαρχει ενας ενδοιασμος για τα προσοντα μηπως αφαιρεσουν τα μορια για αει και ΤΕΙ που πρωτη φορα εμφανιστηκαν στα προσοντα της προκηρυξης του 2024 γιατι υπηρχε μεγαλη γκρινια απο εκατονταδες υποψηφιους. Σε καμια παλια δεν υπηρχε αυτο. Θα το αποφασισουν το 2025 αυτο. Υπηρετω στο αρχηγειο παιδια σε ποστο που μαθαινω διαφορα. Δεν γραφω κουτουρου οτι μου κατεβει ετσι απλα για να γραφω. Να ειστε καλα.
Αν μάθεις κάτι ότι θα αφαιρέσουν σίγουρα τα μόρια από ΑΕΙ και ΤΕΙ να μας ενημερώσεις αν είναι εύκολο. Μακάρι να γυρίσουμε στην παλιά κλασσική μοριοδότηση
gagsgs

Δημοσίευση από gagsgs »

Ναι γιατι ο 9μηνος φαντάρος με δίπλωμα νταλίκας και όλα τα μήχανακια είναι καταξιωμένος. Ότι δεν φτάνει η αλεπού…

Το επίπεδο πρέπει να ανεβεί, λογά Αξιωματικών τώρα αυτά… που είναι ήδη στο σώμα.

Άντε καιρός ήταν
ghshsh

Δημοσίευση από ghshsh »

gagsgs έγραψε: Παρ Οκτ 25, 2024 12:38 am Ναι γιατι ο 9μηνος φαντάρος ΕΔ με δίπλωμα νταλίκας και όλα τα μήχανακια είναι καταξιωμένος. Ότι δεν φτάνει η αλεπού…

Το επίπεδο πρέπει να ανεβεί, λόγια Αξιωματικών τώρα αυτά… που είναι ήδη στο σώμα.

Άντε καιρός ήταν
Επισκέπτης

gagsgs έγραψε: Παρ Οκτ 25, 2024 12:38 am Ναι γιατι ο 9μηνος φαντάρος με δίπλωμα νταλίκας και όλα τα μήχανακια είναι καταξιωμένος. Ότι δεν φτάνει η αλεπού…

Το επίπεδο πρέπει να ανεβεί, λογά Αξιωματικών τώρα αυτά… που είναι ήδη στο σώμα.

Άντε καιρός ήταν
Άρα εσύ το βρίσκεις δίκαιο να μπαίνει αστυνομία ένας που έχει σπουδάσει παιδαγωγικά και να μένει έξω ένας που έχει σπουδάσει στέλεχος ασφαλείας προσώπων και υποδομών από ΙΕΚ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης