Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 16
33ΜΚ με πτυχίο επαλ νοσηλευτική proficiency και δίπλωμα αυτοκινήτου για το υγειονομικές βοηθ νοσηλ είμαι μέσα; Βοήθεια 🙂🙂
- Nikoseuamcs
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 63
Καλημέρα. Νομίζω αυτά δεν έχουν βγει τα αποτέλεσμα;EELEEENIIII έγραψε:33ΜΚ με πτυχίο επαλ νοσηλευτική proficiency και δίπλωμα αυτοκινήτου για το υγειονομικές βοηθ νοσηλ είμαι μέσα; Βοήθεια 🙂🙂
Αρχικα τι βαθμό έχεις στο απολυτήριο; Κατά δεύτερον έχεις προϋπηρεσία;EELEEENIIII έγραψε:33ΜΚ με πτυχίο επαλ νοσηλευτική proficiency και δίπλωμα αυτοκινήτου για το υγειονομικές βοηθ νοσηλ είμαι μέσα; Βοήθεια 🙂🙂
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
Έλα ρε 33ΜΚ παιχταρα πες στην κοπέλα εάν μπορεί να περάσει η όχι τα ξέρεις εσυ αυτά
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
19,6 βαθμόΚαι προϋπηρεσία δεν δήλωσα, όχι!
Στράτο ξηράς δεν βγήκαν τα αποτελέσματα
- Γιωργοςαρβανητακης
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 27
Καλημέρα με 520 μόρια ατ ειδικότητα τη πιστεύεται;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Επίσης στην ειδικότητα μου πάλι θα πρέπει ΝΑ περάσω από Όλα τα αθλήματα; Κάμψεις, μονόζυγο κλπ (βοηθ. Νοσηλ)
Γενικα είναι μια ειδικότητα που θα την επιλέξουν ΟΒΑ ΥΓ.Εσυ έχεις 20 βαθμο 240 μόριαEELEEENIIII έγραψε:19,6 βαθμόΚαι προϋπηρεσία δεν δήλωσα, όχι!
Προφισιενσι 150 μόρια
Δίπλωμα 50 μόρια Σύνολο 440.
Συνάδελφος μου έβαλε την ίδια ειδικότητα και έχει προϋπηρεσία 250 μόρια (άνω των 12 μηνών) θητεία ΕΛΔΥΚ, βαθμός πτυχίο 15, δίπλωμα αυτοκινήτου και οβα
Με λίγα λόγια οι ΟΒΑ γενικά έχουν +100 μόρια από τον καθένα και ειδικά κάποια κοπέλα χανει στην καλύτερη 80-90 μόρια επειδή δεν έχει κάνει θητεία
εννοειται πως πρέπει να τα περάσεις όλα τα αθλήματα θα χωριστούν στη μέση βέβαια θα γίνουν μισά μισά σε 2 μέρεςΑλλά αν κοπεις σε ένα δε συνεχίζεις τα πιο επίφοβα προφανως είναι έλξεις και μίλιEELEEENIIII έγραψε:Επίσης στην ειδικότητα μου πάλι θα πρέπει ΝΑ περάσω από Όλα τα αθλήματα; Κάμψεις, μονόζυγο κλπ (βοηθ. Νοσηλ)
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Προσωπικα δεν πιστευω οτι εχεις πιθανότητες αλλα η εκπιδα πεθαινει τελευταίαΓιωργοςαρβανητακης έγραψε:Καλημέρα με 520 μόρια ατ ειδικότητα τη πιστεύεται;
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 20
Βλεπετε προσωρινους πινακες την επομενη εβδομαδα η πιστευετε απο 8 Αυγουστου και μετα;
The only easy day was yesterday.
- Nikoseuamcs
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 63
33ΜΚ Δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει φέτος... Θα δούμε από 2 Αυγούστου τους προσωρινούς πίνακες και βλέπουμε μετά...
Όλοι έχουμε πιθανότητες αν ήταν έτσι θα μπαίνανε μόνο οβα μην μασάτε.
Εννοειται αυτό αλλωστε οι παλιοί ΟΒΑ και όσοι είχαν πολλά μόρια γενικά είναι ήδη μεσα φέτος έγιναν και λιγότερες αιτήσεις θα φανεί σε λίγο καιρόNikoseuamcs έγραψε:33ΜΚ Δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει φέτος... Θα δούμε από 2 Αυγούστου τους προσωρινούς πίνακες και βλέπουμε μετά...
Καλησπέρα, μια γνώμη θα ήθελα. Με 700 μόρια αναλυτής εργαστηρίου (χημικός) τί πιστεύετε είμαι μέσα η όχι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες