Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Ενημερώθηκα απο το ΑΣΕΠ ότι τα άτομα που θα πάρει μπορεί να είναι λιγότερα απο τα 557. Όσους πάρει, θα τους πάρει ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε φυλακής. Αν π. χ δεν έχει ανάγκη η φυλακή της Λάρισας απο άτομα δεν θα τους πάρει, αυτά μέχρι να βγούν τα οριστικά.
Κλειω εχω κ εγω την ιδια απορια αν μαθεις κατι κ θελεις σε παρακαλω ενημερωσε με!! ευχομαι ολα να πανε καλα κ με τα αθληματα και να παμε παρεουλα!!

kpk η αληθεια ειναι ενα αγχος σχετικα με την δουλεια υπαρχει!!! μακαρι να γινοταν να καναμε μια γνωριμια με το χωρο νωριτερα αλλα λογο αποστασης δεν γινετε!!! σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!
Kpk ευχαριστούμε πάρα πολυ για την ενημέρωση ελπίζω να τα πούμε κ από κοντά σύντομα
Νουλα μ εννοείται κ αν μάθω κάτι θα σου πω.. Όταν βγει θα πάρω στον ΑΣΕΠ να ρωτήσω κ βλέπουμε!!!

Στέλλα και εγω για Θήβα έχω επιλεχθεί, και όπως όλοι μας αναμένουμε.. 

Στέλλα και εγώ έχω περασει στη Θήβα εσωτερική. εσυ εσωτερική είσαι;
Καλησπέρα εδώ και πολλές μέρες ακούμε για ιδοχ το ΑΣΕΠ δεν βγάζει τίποτα έχω περάσει με τα προσωρινά με ΒΠ δεν έχω ενημερώθηκα στο τη διαδικασία να κάνω περνω τηλ στον ΑΣΕΠ λει θα σας ενημερώσουμε δεν το χάνετε ξέρει κανένας με ποιον τρόπο θα ενημερώσουν εμάς τους προσωρινά επιτυχόντες
SS1 έγραψε:Καλησπέρα εδώ και πολλές μέρες ακούμε για ιδοχ το ΑΣΕΠ δεν βγάζει τίποτα έχω περάσει με τα προσωρινά με ΒΠ δεν έχω ενημερώθηκα στο τη διαδικασία να κάνω περνω τηλ στον ΑΣΕΠ λει θα σας ενημερώσουμε δεν το χάνετε ξέρει κανένας με ποιον τρόπο θα ενημερώσουν εμάς τους προσωρινά επιτυχόντες
Πες το μια και στα ελληνικά τωρα
Αντε βρε κορίτσια μου επιτέλους βρήκα και δικές μου. Κάνε λογαριασμό στο φόρουμ να μιλήσουμε λίγο προσωπικά.Κάτια έγραψε:Στέλλα και εγώ έχω περασει στη Θήβα εσωτερική. εσυ εσωτερική είσαι;
σJerry έγραψε:SS1 έγραψε:Καλησπέρα εδώ και πολλές μέρες ακούμε για ιδοχ το ΑΣΕΠ δεν βγάζει τίποτα έχω περάσει με τα προσωρινά με ΒΠ δεν έχω ενημερώθηκα στο τη διαδικασία να κάνω περνω τηλ στον ΑΣΕΠ λει θα σας ενημερώσουμε δεν το χάνετε ξέρει κανένας με ποιον τρόπο θα ενημερώσουν εμάς τους προσωρινά επιτυχόντες
Πες το μια και στα ελληνικά τωρα
Χαχχαχα καλά δεν παίζεσαι εε αχχα
Στεφανια έγραψε:Στέλλα και εγω για Θήβα έχω επιλεχθεί, και όπως όλοι μας αναμένουμε..![]()
Κοριτσαρα κάνε λογαριασμό στο φόρουμ να τα πούμε προσωπικά. Περιμένωωωωω
Stefania έγραψε:Στέλλα και εγω είμαι για Θήβα , απλώς κυρίως παρακολουθώ όλο αυτό το διάστημα ότι καταγράφετε μέσα στο forum.
Εσωτερική στεφανια. Κάνε λογαριασμό και στείλε μου εκεί να τα πούμε
Sendy έγραψε:Εγώ εγώ! :)
Για ποιον πάει το εγώ εγώ?;
Για την Θήβα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες