Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
petros

Δημοσίευση από petros »

Τι ειναι παλι ετουτο; !
αsimike

Δημοσίευση από αsimike »

Ποσο μπορει να αργησει στο σταδιο π βρισκεται τωρα η προκυρηξη; Ας απαντησει καποιος π γνωριζει

alexis

Δημοσίευση από alexis »

Λοιπον μην ξανα ρωτησει κανεις για αν τα μορια του ειναι καλα θα τον παρει κ θα τον σηκοσει κ να διευκρινισω κατι κανεις δεν ξερει που θα κοιμανθουν τα μορια μπορει να παρει κ απο 20000 κ πανω κανεις δεν ξερει ακομα μην λεει ο καθενας αερολογιες εχω πληροφορια καλη παρα πολυ καλη γιαυτο που σας λεω κ να σας βαλω λιγο στο κλημα περισι πηρε 1500 ατομα ο τελευταιος που μπηκε ειχε 1860 πολυ χαμηλα σε σχεση με αλλες χρονιες σωστα; Σωστα! Φετος οι ειδικοδυναμητες κ οι μηχανοβιοι θα αυξηθουν τα μορια τους φετος θα μπει κ δικτης μαζας σωστα; Σωστα! Πως μερικοι υπολογιζουν κ λενε κ απο που το βγαζουν απο το που θα κυμανθουν τα μορια αυτα απο εμενα κ αν γνωριζει κανεις ας μου απαντηση για να μαθω κ εγω
petros

Δημοσίευση από petros »

Σιγα αλεχ! Χαλαρωσε λιγο... Ολοι λενε πιστευω γιατι πολυ απλα αυτο γινεται στα φορουμ! Ο καθενας λεει την γνωμη Του
alexis

Δημοσίευση από alexis »

Οκ πετρο χαλαρωνω

alexis

Δημοσίευση από alexis »

Θα μου λισει κανεις την απορια που εχω πως υπολογιζουν απο το που θα κιμανθουν οι βασεις αφου διαβασει παραπανω τη εχω γραψει και τωρα θα χαλαρωσω αφου μου το ζητησε ο πετροσ
petros

Δημοσίευση από petros »

Φιλε αλεχ ο καθενας λεει οτι πιστευει ετσι απλα βασιζομενος σε διαφορες θεωριες κ σκεψεις! οι περισσοτεροι ομως το κανουν για να φοβησουν κοσμο
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από TasosOPC »

petros έγραψε:Φιλε αλεχ ο καθενας λεει οτι πιστευει ετσι απλα βασιζομενος σε διαφορες θεωριες κ σκεψεις! Οι περισσοτεροι ομως το κανουν για να φοβησουν κοσμο

Λοιπόν, Χαλαρώστε και απολαύστε (όπως μπορεί ο καθένας σας) το καλοκαίρι. Η προκήρυξη από ότι βλέπετε πάει από Μάιο σε Ιούνιο, από Ιούνιο σε Ιούλιο, από Ιούλιο σε Αύγουστο κ. Ο. Κ. Αφήστε τα περί Δ. Μ. Σ. Και τα περί αιτήσεων που αναμένετε να ξεπεράσουν τις 20000 όπως λένε οι "διαβασμένοι". Χαλαρώστε και περιμένετε. Όταν θα βγεί θα είστε σε θέση να κρίνετε αν και τί θα αλλάξει, και πώς αυτό θα επηρεάσει ενδεχομένως την όλη φάση. ΥΠΟΜΟΝΗ

valantis315
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από valantis315 »

MICH έγραψε: www.filozwos.gr/moria2010.xls . Δεν μου ανοιγει εμενα αυτο ρε παιδια. Ξερει κανεις γιατι;

www.filozwos.gr/Moria2010.xls
Ειναι η σωστη διευθυνση
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος valantis315 την Δευ Ιούλ 19, 2010 9:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimitrios
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Dimitrios »

Παιδιά με 870 μόρια είμαι μέσα; Το βυσμα μου μου είπε θα με βάλει σίγουρα! Αλλα θέλω να εχω και καλή σειρά, μην είμαι και τελευταίος... Τι λέτε;
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

valantis315 έγραψε:
MICH έγραψε: www.filozwos.gr/moria2010.xls . Δεν μου ανοιγει εμενα αυτο ρε παιδια. Ξερει κανεις γιατι;

www.filozwos.gr/Moria2010.xls
Ειναι η σωστη διευθυνση
...

Έχεις εγκατεστημένο office;

Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Dimitrios έγραψε:Παιδιά με 870 μόρια είμαι μέσα; Το βυσμα μου μου είπε θα με βάλει σίγουρα! Αλλα θέλω να εχω και καλή σειρά, μην είμαι και τελευταίος... Τι λέτε;

Ακόμη και να μπείς με βύσμα, οποιοσδήποτε μπορεί να ψάξει τα μόριά σου και να σε "ξεσκεπάσει". Και μή νομίζεις πως είναι λίγοι αυτοί που θα την "ψάξουν" τη δουλειά. Ρώτα άτομα που είναι ήδη στο σώμα να σου πούν τί σε περιμένει σε περίπτωση που αποκαλυφθείς και αν σε συμφέρει να μπείς σε αυτή τη διαδικασία.

Dimitrios
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Dimitrios »

Καλά πλάκα κάνω, δεν έχω τόσα μόρια ουτε και βύσμα παίζει. Απλά μόνο αυτό δεν ρωτήθηκε εδω μέσα... Όλα τάλλα τα παν. Βύσμα δύσκολο... Είναι λίγες οι θέσεις και θα γνωρίζονται όλοι μεταξύ τους... Λίγο πολύ θα ξέρει ο ένας το τι έχει ο αλλος...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

Αμα ειναι να μπει καποιος παιδια με βυσμα δυστυχος θα μπει! Εμεις τη κανουμε ειναι το θεμα!
TEO

Δημοσίευση από TEO »

Ειδε κανεις την διαφημηση του εθνοσ΄΄΄;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες