Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Kostas-kts
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Kostas-kts »

Καλημερα παιδια καλη επιτυχια σε ολους καταρχην! μια ερωτηση σχετικα με τς θεσεις προτιμησης γτ διαβζω διαφορα! ηβπροκηρυξη δεν ελεγε οτι πανω απο μια θεση προτιμησης ακυρωνεται η αιτηση η κανω μεγα λαθος; ευχαριστω.
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Είχες το δικαίωμα να επιλέξεις όλες τις θέσεις (άνδρες). **
HELLENICROWER

Δημοσίευση από HELLENICROWER »

Kostas-kts έγραψε:Καλημερα παιδια καλη επιτυχια σε ολους καταρχην! μια ερωτηση σχετικα με τς θεσεις προτιμησης γτ διαβζω διαφορα! ηβπροκηρυξη δεν ελεγε οτι πανω απο μια θεση προτιμησης ακυρωνεται η αιτηση η κανω μεγα λαθος; ευχαριστω.

Οχι φιλε μου λαθος κανεις... εαν δηλωνες θεση και ΔΕ ΚΑΙ ΤΕ τοτε ακυρωνοσουν δηλαδη δυο διαφορετικων κατηγοριων η ΔΕ ΚΑΙ ΠΕ η αν εκανες 2 αιτησεις ξεχωριστες

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

ΚΡΙΣ έγραψε:Γεια σε όλους, παιδιά έχω μια απορία λοιπόν ακούστε. Στην αίτηση που συμπλήρωσα έκανα λάθος και αντί να βαλω αρκετες θέσεις προτιμήσεις έβαλα μόνο μια, και τώρα αν έχω τα μόρια όχι για την θέση που δήλωσα... Πες οτι δεν μπόρεσα να μπω εκεί. Άλλα για κάποια άλλη και αντίθετα ο άλλος που έχει δηλώσει σε μια θέση προτιμήσεις Πχ κορυδαλλό άλλα τον περνάω στα μόρια ποιος θα μπει σε εκείνη την θέση;

Θα μπει αυτός που έχει δηλώσει την θέση, εσύ έκανες την επιλογή σου θα μπορούσες να βάλεις όσες επιλογές θέλεις.

Kwstas23
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Kwstas23 »

Οχι δεν το ελεγε
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Miron »

ΚΡΙΣ έγραψε:Γεια σε όλους, παιδιά έχω μια απορία λοιπόν ακούστε. Στην αίτηση που συμπλήρωσα έκανα λάθος και αντί να βαλω αρκετες θέσεις προτιμήσεις έβαλα μόνο μια, και τώρα αν έχω τα μόρια όχι για την θέση που δήλωσα... Πες οτι δεν μπόρεσα να μπω εκεί. Άλλα για κάποια άλλη και αντίθετα ο άλλος που έχει δηλώσει σε μια θέση προτιμήσεις Πχ κορυδαλλό άλλα τον περνάω στα μόρια ποιος θα μπει σε εκείνη την θέση;

Δυστυχώς πρεπει να είχες βάλει την προτιμηση. Μόνο εάν επέλεξες το κουτάκι κάτω κάτω ότι επιθυμεί ς να μπεις σε θεση κενή εάν μεινει. Αλλά με τόσες χιλιάδες προτιμήσεις δυσκολο να μην καλυφθούν. Γιατί δεν έβαζες προτιμήσεις ρε φιλε κρίμα εάν έχεις τα μορια παντως για κάπου αλλου, εκτός εάν δεν θες εσύ ο ίδιος σε αλλη θεση π. χ. άλλη πολη

alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από alex7 »

ΚΡΙΣ έγραψε: Γεια σε όλους, παιδιά έχω μια απορία λοιπόν ακούστε. Στην αίτηση που συμπλήρωσα έκανα λάθος και αντί να βαλω αρκετες θέσεις προτιμήσεις έβαλα μόνο μια, και τώρα αν έχω τα μόρια όχι για την θέση που δήλωσα... Πες οτι δεν μπόρεσα να μπω εκεί. Άλλα για κάποια άλλη και αντίθετα ο άλλος που έχει δηλώσει σε μια θέση προτιμήσεις Πχ κορυδαλλό άλλα τον περνάω στα μόρια ποιος θα μπει σε εκείνη την θέση;
Προφανως και οχι
alex
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 183

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Και εγώ είχα παραλήψει να δηλώσω κάποιες θέσεις και έκανα για αυτό τον λόγο ακύρωση της αίτησης και αποστολή νέας αίτησης...
Bill1993
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Bill1993 »

Δηλαδη εγω που δηλωσα Κασσάνδρα θα διαγωνιστω με οσους δηλωσαν για κασσανδρα ή με ολους; Το αναφερει καπου η προκηρυξη?
fsafas

Δημοσίευση από fsafas »

Bill1993 έγραψε:Δηλαδη εγω που δηλωσα Κασσάνδρα θα διαγωνιστω με οσους δηλωσαν για κασσανδρα ή με ολους; Το αναφερει καπου η προκηρυξη;

Με όσους έχουν βάλει Κασσάνδρα 1η προτίμηση, εσένα αυτό σε ενδιαφέρει και ναι το αναφέρει η προκήρυξη.

Απορώ πως δηλώνετε συμμετοχή σε διαγωνισμούς ορισμένοι.

Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Miron »

Bill1993 έγραψε:Δηλαδη εγω που δηλωσα Κασσάνδρα θα διαγωνιστω με οσους δηλωσαν για κασσανδρα ή με ολους; Το αναφερει καπου η προκηρυξη?

Με όσους δήλωσαν στις προτιμήσεις τους.

Tzivis21
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Tzivis21 »

Παιδιά με τα τέκνα τριτεκνης οικογενειας πόσοι είμαστε?
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από alex7 »

Bill1993 έγραψε:Δηλαδη εγω που δηλωσα Κασσάνδρα θα διαγωνιστω με οσους δηλωσαν για κασσανδρα ή με ολους; Το αναφερει καπου η προκηρυξη;

δεν ειναι αυτονοητο; Με ποιους να διαγωνιστεις δηλαδη; Με αυτους που δηλωσαν κορυδαλλο ή κρητη;:P

φιλικα παντα

alex
Panos

Δημοσίευση από Panos »

Άκουσα ότι η σχολή είναι 6 μήνες από ένα παιδί λέτε να ισχύει; Όπως κ αν οι προσλήψεις θα γίνουν τ καλοκαίρι του 19
Bill1993
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Bill1993 »

Οχι για μενα δεν ηταν αυτονόητο γιατι θεωρησα οτι δηλωνεις που θες να πας σαν πρωτες επιλογες, οχι οτι αποκλειεσαι αν δεν δηλωσεις καποια καταστήματα, δεν την διαβασα λεπτομερως την προκηρυξη αλλα μικρο το κακο για μενα γιατι τα δηλωσα ολα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες