Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από expedition »

ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Παμε ενα γυρο παλι-Αδικο δεν εχεις ως προς την εκτιμηση σου expedition, αν και η τελικη εκβαση μενει να φανει ακομα, προσωπικα ομως πιστευω πως εχεις αδικο για τους λογους για τους οποιους ειναι αυτη η εκτιμηση σου... Κραταμε τη γνωμη σας, φιλια ευχαριστουμε πολυ καληνυχτα
Αν δεχτώ ότι έχω άδικο για τους λόγους που δε βγαίνει μπορείς να μου εξηγήσεις ποιοι είναι οι διαφορετικοί λόγοι τους οποίους αγνοώ;
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

expedition έγραψε:
ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Παμε ενα γυρο παλι-Αδικο δεν εχεις ως προς την εκτιμηση σου expedition, αν και η τελικη εκβαση μενει να φανει ακομα, προσωπικα ομως πιστευω πως εχεις αδικο για τους λογους για τους οποιους ειναι αυτη η εκτιμηση σου... Κραταμε τη γνωμη σας, φιλια ευχαριστουμε πολυ καληνυχτα
Αν δεχτώ ότι έχω άδικο για τους λόγους που δε βγαίνει μπορείς να μου εξηγήσεις ποιοι είναι οι διαφορετικοί λόγοι τους οποίους αγνοώ;
Μπορω να σου εξηγησω, αν μου δωσεις ενα λογο να δωσω ψωμι στη συζητηση δεδομενο πως δε σε αφορα η προκηρυξη;Εικόνα Χωρις πλακα, θα σου πω γιατι εισαι κοσμιος συνομιλητης, η σειρα των λογων για τους οποιους εχει καθυστερησει η προκηρυξη ειναι εκτενης και εχει να κανει: Με τη γενικοτερη οικονομικη δυσπραγεια που εχει κατεβασει το ρυθμο στις προσληψεις δημοσιου (παρενθετικα να σου πω πως τα ΕΛΤΑ εδω και καποιους μηνες εχουν αποφασισει προσληψεις, και παρα το οτι ειναι οικονομικως ανεξαρτητα αφου δεν στηριζοννται στον κρατικο προυπολογισμο, δεν εχει κινηθει ακομα τιποτα λογω κοινων κωλυματων της γραφειοκρατιας του δημοσιου), τον τεως υπουργο Δενδια που λογω αντιληψεων κωλυσιεργησε σκοπιμως την εκδοση της προκηρυξης μεχρι να παραδωσει τη σκυταλη, το κλυδωνιζομενο πολιτικο κλιμα που βρισκεται στον ισκιο προωρων βουλευτικων εκλογων και κραταει προκηρυξεις με μεγαλη δεξαμενη ενδιαφερομενων (Ε. Φ, λιμενοφυλακες κλπ) σαν τα τελευταια βελη στη φαρετρα της σταθεροποιησης, τις ενστασεις και κινησεις των επιτυχοντων που καλο δε καναν κλπ κλπ κλπ. Δυσκολευομαι να πιστεψω το λιακοπουλικο σεναριο πως ολο αυτο ειναι μια πλεκτανη για να κραταει τους ενδιαφερομενους σε επαγρυπνηση με σκοπο τι; Να μη τη βγαλουν τελικα ποτε; Χωρις να το αποκλειω και εντελως ομως ετσι; Φιλικα
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:
expedition έγραψε:
ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Παμε ενα γυρο παλι-Αδικο δεν εχεις ως προς την εκτιμηση σου expedition, αν και η τελικη εκβαση μενει να φανει ακομα, προσωπικα ομως πιστευω πως εχεις αδικο Για τους λογους Για τους οποιους ειναι αυτη η εκτιμηση σου... Κραταμε τη γνωμη σας, φιλια ευχαριστουμε πολυ καληνυχτα
Μπορω να σου εξηγησω, αν μου δωσεις ενα λογο να δωσω ψωμι στη συζητηση δεδομενο πως δε σε αφορα η προκηρυξη;Εικόνα Χωρις πλακα, θα σου πω γιατι εισαι κοσμιος συνομιλητης, η σειρα των λογων για τους οποιους εχει καθυστερησει η προκηρυξη ειναι εκτενης και εχει να κανει: Με τη γενικοτερη οικονομικη δυσπραγεια που εχει κατεβασει το ρυθμο στις προσληψεις δημοσιου (παρενθετικα να σου πω πως τα ΕΛΤΑ εδω και καποιους μηνες εχουν αποφασισει προσληψεις, και παρα το οτι ειναι οικονομικως ανεξαρτητα αφου δεν στηριζοννται στον κρατικο προυπολογισμο, δεν εχει κινηθει ακομα τιποτα λογω κοινων κωλυματων της γραφειοκρατιας του δημοσιου), τον τεως υπουργο Δενδια που λογω αντιληψεων κωλυσιεργησε σκοπιμως την εκδοση της προκηρυξης μεχρι να παραδωσει τη σκυταλη, το κλυδωνιζομενο πολιτικο κλιμα που βρισκεται στον ισκιο προωρων βουλευτικων εκλογων και κραταει προκηρυξεις με μεγαλη δεξαμενη ενδιαφερομενων (Ε. Φ, λιμενοφυλακες κλπ) σαν τα τελευταια βελη στη φαρετρα της σταθεροποιησης, τις ενστασεις και κινησεις των επιτυχοντων που καλο δε καναν κλπ κλπ κλπ. Δυσκολευομαι να πιστεψω το λιακοπουλικο σεναριο πως ολο αυτο ειναι μια πλεκτανη για να κραταει τους ενδιαφερομενους σε επαγρυπνηση με σκοπο τι; Να μη τη βγαλουν τελικα ποτε; Χωρις να το αποκλειω και εντελως ομως ετσι; Φιλικα
Ο πρώτος λόγος έχει να κάνει άμεσα με τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η κυβέρνηση και σχετίζεται άμεσα και με το μεσοπρόθεσμο άρα λέμε το ίδιο με άλλα λόγια. Τώρα οι υπόλοιποι ίσως ισχύουν αλλά μου φαίνονται ανίσχυροι. Κανένας δε γνωρίζει το πότε και αν θα γίνουν εκλογές. Αν δε γίνουν δηλαδή δε θα βγει μέχρι το 2016; Δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει πολιτικός σχεδιασμός σε τέτοια βάση.
john323
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από john323 »

expediton:O σπάζομαι που θα βγει προκήρυξη ειδικών φρουρών και θα περιμένω μέχρι το 2015 να μπω δόκιμος.Υ. Γ σε παίρνει...

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Εχει να κανει, οπερ σημαινει σχετιζεται οχι ομως ταυτιζεται! Ελα ρε παιδια, εχουμε μπει στο κλαμπ των ενηλικων νομιζω.Over &out απο μενα
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

john323 έγραψε:expediton:O σπάζομαι που θα βγει προκήρυξη ειδικών φρουρών και θα περιμένω μέχρι το 2015 να μπω δόκιμος.Υ. Γ σε παίρνει...

Δόκιμος (Αξιωματικός σε σώμα ασφαλείας) ήμουν πριν κάποια χρόνια. Πλέον το έχω ξεπεράσει αυτό το στάδιο Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Greek_Army »

Στο παρακάτω άρθρο αναφέρει προσλήψεις 100 Ε. Φ. οι οποίοι μετέπειτα χρησιμοποιήθηκαν σε αλλες υπηρεσίες, το αν λέει ***** ή οχι εσύ θα το κρίνεις αλλά να λέμε και τα πράγματα όπως ειπώθηκαν, τα γραπτά μένουν.http://www.ypodomes.com/index.php/alles-upodomes/endiaferouses-eidiseis/item/26576-χρυσοχοϊδης-εκτελούνται-έργα-10-δις-ευρώ-σε-15-μήνες-σε-λειτουργία-οι-αυτοκινητόδρομοι
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από D.Y.K »

john323 έγραψε:expediton:O σπάζομαι που θα βγει προκήρυξη ειδικών φρουρών και θα περιμένω μέχρι το 2015 να μπω δόκιμος.Υ. Γ σε παίρνει...

Δεν θέλω να σε κολακεύσω αλλά φλερτάρεις με την 48ωρη απενεργοποίηση.

Ο έχων αντίθετη άποψη / γνώμη από κάποιον άλλον ξαναλέω έχει το δικαίωμα να αναρτά τις απόψεις του ανά πάσα ώρα και στιγμή είτε μας αρέσουν, είτε όχι αυτά που γράφει.

Μηνύματα σαν το παραπάνω πυροδοτούν το κλίμα και δεν προσφέρουν τίποτα το ουσιώδες σε αυτή την συζήτηση (άντε να το ξαναπώ). Σεβαστείτε κάποια πράγματα. Μεγάλα παιδιά είστε.

ΥΓ: Ο expedition δεν ανήκει στην κατηγορία των εν αναμονή για την Σχολή επιτυχόντων Αστυφυλάκων του 2013 (εντελώς πληροφοριακά) Εικόνα

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ακριβως φιλε Γκρικ, ειδες τι λεει: " Επί των ημερών μου, ως Υπουργός Δημόσιας Τάξης είχα προσλάβει 100 ειδικούς φρουρούς, που έκαναν αυτήν την ακριβώς τη δουλειά, το 2004". Δλδ καναν αυτη τη δουλεια το 2004, οχι οτι προσεληφθησαν το 2004 [;) ] Χμμ Υ. Γ: Πολυς χαμος ρε παιδια, ηρεμα
john323
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από john323 »

http://www.antenna.gr/news/Society/article/365286/ste--nai-stin-proslipsi-gynaikon-os-eidikon-froyron
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΔΕΑ κανένας χαμός εγώ κατάλαβα πως το 2004 είχε βγει προκήρυξη για τον συγκεκριμένο λόγο και για αυτό μου έκανε εντύπωση και είπα να το αναφέρω.
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Και πολυ καλα εκανες φιλε Γκρικ. Αυτο που ανεβασε ο 323 δειχνει μια αναμοχλευση, αλλα ειναι λιγο τραβηγμενο να ελπισουμε πως μας αφορα γενικα. Ελπιζω να μας αφορα βεβαια
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Τζον323 υπάρχει σχετικό θέμα στο φόρουμ με τίτλο "Ένστολες Διακρίσεις" εκεί υπάρχουν σχετικά μηνύματα. Υ. Γ Δυκ επειδή είμαι από κινητό κάνε επεξεργασία στο μήνυμα, μην είναι δύο συνεχόμενα.

VickyP
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από VickyP »

Αν μειωθεί το όριο ύψους γυναικων πραγματικά θα είναι ότι να ναι. Δηλαδή τι δεν είναι ισοτιμο στο ίδιο ύψος αντρων-γυναικων; ισα ισα που αυτό είναι το ισότιμο...
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από PANIC »

VickyP έγραψε:Αν μειωθεί το όριο ύψους γυναικων πραγματικά θα είναι ότι να ναι. Δηλαδή τι δεν είναι ισοτιμο στο ίδιο ύψος αντρων-γυναικων; ισα ισα που αυτό είναι το ισότιμο...
+1
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες