Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Οπότε χιλιαρι 4 κ 20 λεπτά Καταστάρι 16 δευτερολεπτα μήκος 3,5μ ύψος 1,05μ σφαιρα4,5μ και με τα δύο χέρια. Αυτά βάζουν πάντα?
Ναι, αυτά είναι τα αθλήματα της αστυνομίας (το μήκος σε 3,60μ. Όχι 3.50μ.).
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
Εγώ πάντως έχω αρχίσει προπόνηση μπας και φτιάξω λίγο το χιλιαρι 😅😛
Αν έχεις μπατζανάκι τον Κούλη πολύ καλά κάνειςSokratis123 έγραψε:Εγώ πάντως έχω αρχίσει προπόνηση μπας και φτιάξω λίγο το χιλιαρι 😅😛
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 353
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Εγω που εχω ενα ξαδερφο που ειναι δημοτικος συμβουλος στο αχλαδοχωρι και μια φορα του ειχε δωσει το χερι ο αντιπεριφερειαρχης ανω πορδιτσας και ειπε κατι θα κανουμε για το παιδι, εχω ελπιδες;NLOK10 έγραψε:Αν έχεις μπατζανάκι τον Κούλη πολύ καλά κάνειςSokratis123 έγραψε:Εγώ πάντως έχω αρχίσει προπόνηση μπας και φτιάξω λίγο το χιλιαρι 😅😛
Εχω και μορια απο προυπηρεσια σαν πρωην παουερ ρειντζερ, ο κοκκινος!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 21
Να μπει ο ασεπ στην διαδικασία για να μην υπάρχουν βύσματα. Χωρίς ασεπ μπάζει από παντού η διαδικασία.
Glock 19
Όχι αναγκαστικά. Μπορεί να είναι εντάξει και χωρίς ΑΣΕΠ σκέψου τις καθυστερήσεις που υπάρχουν όταν μπλέκεται
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 100
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 353
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Δυστηχως δεν αυξηθηκε ο αριθμος. Πλησιαζει πολυ η ωρα της προκηρηξης.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
Την περιμένουμε αγωνιωδώς. Αντε.
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά από αυτά που γράφει το άρθρο ούτε η δυσλεξία θα κόβει ούτε η πλατυποδια. Συνήθους στην Ελ. Ας αυτά τα 2 κόβουν καλό αυτό το νέο με συμφέρει. Λέτε όντος να γίνει έτσι η' θα φάω κόψιμο στα ιατρικά για αυτά τα 2?
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Αμα εχεις βυσμα και κουτσος να εισαι θα μπεις!Με γραπτα και προφορικα δε ξερω πως θα περασεις με δυσλεξια!
Καλα πλατυποδια δεν ειναι κατι, εδω μπηκαν ΕΦ που ειναι μαχιμη υπηρεσια. Γι αυτο ειναι ρδελα ολες οι υπηρεσιες, κουτσοι στραβοι στον Αγιο Παντελεημονα!
Καλα πλατυποδια δεν ειναι κατι, εδω μπηκαν ΕΦ που ειναι μαχιμη υπηρεσια. Γι αυτο ειναι ρδελα ολες οι υπηρεσιες, κουτσοι στραβοι στον Αγιο Παντελεημονα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guardian1 την Πέμ Σεπ 01, 2022 5:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οπότε αν δε τους το πω δε θα το ξέρουν κι όλας από πριν. Περισοτερο το κομμάτι των γραπτών είναι σε εμένα λόγο δυσορθογραφιας και όχι το προφορικό που το περισσότερο θα είναι πολλαπλή επιλογή. Η πλατυποδια ναι δεν είναι τίποτα το σοβαρό κακός την έχουν στον πίνακα να κωβει.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Όχι μωρέ δεν έχεις θέμα, τόσοι γιώταδες έχουν μπει κλαιν!
Χωρίς ΑΣΕΠ λέει το workenter η προκήρυξη της δικαστικής αστυνομίας καταλαβαίνετε κύριοι τι έχει να γίνει. Όσοι εξ αρχής λέγατε για την πιο βυσματικη προκήρυξη είχατε δίκιο. Θυμίζει άλλες εποχές, σιγά σιγά από μήνα πρέπει να αρχίζουμε τα τηλέφωνα μας 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες