Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 21
Δεν έχουν όλες οι περιοχές εντοπιότητα. Τα περισσότερα καταστήματα κράτησης δεν θέλουν εντοπιότητα. Επίσης, λίγοι έχουμε ΙΕΚ και μάλιστα και την πιστοποίηση. Εάν έχεις και εσύ, θεωρώ ότι είσαι μέσα. Το θέμα είναι ότι κατά την ταπεινή μου γνώμη, η προκήρυξη παίζει πλέον πολύ να μη βγει ούτε φέτος. Εγώ είμαι επιτυχών και στην ΟΠΠΙ οπότε μάλλον για εκεί με βλέπω.
Εννοείς ότι μπορεί να βγει αρχές το 2022;
-
- Αρχιλοχίας
Πλέον κανείς δε γνωρίζει. Υποτίθεται ότι αρχικά θα την έβγαζαν τον Απρίλιο. Μετά αρχές καλοκαιριού. Πλέον οδεύουμε προς τα τέλη Σεπτέμβρη και ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Επίσης, σκέφτομαι ότι το ΦΕΚ για την 6Κ/18 είχε βγει Φλεβάρη και η προκήρυξη δημοσιεύτηκε τον Ιούνιο. Ποιος τους εμποδίζει να κάνουν το ίδιο και τώρα; Τροφή για σκέψη απλά.
6k18 ποτέ λες να ολοκληρωθεί ;
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 70
Εγώ πιστεύω το 2023.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Πήρα τηλ στο εθνικό τυπογραφείο και ρώτησα για την 8κ και μου είπαν δεν έχουμε κάτι, όσο την αργούν αυτή άλλο τόσο αργεί και η δική μας, και πλέον με έχει φάει η αγωνία, να ρίξουμε την αίτηση κ ας βγουν τα αποτελέσματα μετά από 6-8 μήνες.
Αν γίνει καμια στραβή και αργήσει, από Ιανουάριο θα έχουμε και τους νέους πιστοποιημενους με ιεκ.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Αν πάει με το. Νεο έτος όπως το πες θα χουν βγει καινούργιοι πιστοποιημένοι και επίσης η γενιά του 89' τη χάνει.
Βεβαια εχουμε το πλεονεκτημα της προυπηρεσιας εναντι αυτον που θα παρουν τωρα τη πιστοποιηση!
-
- Αντισυνταγματάρχης
EcoMike έγραψε:Βεβαια εχουμε το πλεονεκτημα της προυπηρεσιας εναντι αυτον που θα παρουν τωρα τη πιστοποιηση!
Συμφωνώ αλλά εσύ έχεις στέλεχος, εγώ είμαι αρχαιοφυλακας θα μαι φάνε τα καινούργια στελέχη λάχανο χαχα τεσπά, να δούμε πως θα πάει και ο Οκτώβρης, ένα μήνα ακόμα υπομονής.
Καλα δε πιστευω να γινει τετοιο πραγμα, αφου πηρε αριθμο θα βγει, αλλιως μιλαμε για τραγικη κυβερνηση!
-
- Αρχιλοχίας
Οι 89ρηδες λογικά δεν θα την προλάβουν εάν λάβουμε υπόψη μας την βραδυπορία του κράτους και του ΑΣΕΠ ή την εμπειρία προηγούμενων ετών να τρέξουν τους διαγωνισμούς. Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά δεν το βλέπω να βγαίνει φέτος η προκήρυξη. Βγαίνουν παράλληλα πολλές ΣΟΧ.
Τι σχεση εχουν οι ΣΟΧ; Αμα βγει η 8κ μετα παει με τη σειρα, θα βγει και η 9κ! Βαρια μεχρι μεσα Νοεμβριου!
-
- Αρχιλοχίας
Δεν έγραψα πουθενά ότι έχουν σχέση οι ΣΟΧ. Γράφω απλά ότι βγάζει συνέχεια προκηρύξεις για ΣΟΧ, ενώ των μονίμων "κολλάνε" κάπου. Δεν είναι δυνατόν να "βγάζουν" την προκήρυξη από τον ... Απρίλιο και προκήρυξη να μην βλέπουμε μέχρι τώρα.
Παντως ολα τα site λενε για την 9κ οτι θα βγει τριτο δεκαημερο του οκτωβριου.
Πειτε οποιος γνωριζει πως ειναι η κατασταση στους εσωτερικους; Απο αποψη υπηρεσιων αλλα κ την φαση με τους καταδικους
Πειτε οποιος γνωριζει πως ειναι η κατασταση στους εσωτερικους; Απο αποψη υπηρεσιων αλλα κ την φαση με τους καταδικους
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες