Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 35
Σύμφωνα με την συγκεκριμένη πράξη στο διαύγεια, που λογικά εμάς αφορά λόγω αριθμού (41 πιστοποιητικά γλωσσομαθειας) , εγκρίθηκε 18 του μήνα το κονδύλι για την κάλυψη του ποσού που αφορά τον έλεγχο πιστοποιητικων στο βρετανικό ινστιτούτο. Άρα δεν μπορεί να είναι μακριά ρε παιδιά οι τελικοί πίνακες... Πληρώθηκαν. Άρα θα δώσουν το οκ.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 23
Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την μισθοδοσία γνωρίζετε πόσο θα είναι και γενικά αν παίρνουμε εχτρα από πτυχία και τέτοια
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 108
Πτυχιο πανεμ. Περίπου 300 ευρώ τ μήνα... Γενικά όμω έχουν το καλύτερο μισθολόγιο αυτή τ στιγμή στην Ελλάδα... Με Δώρα. Κ πολλά άλλα επιδόματα... Προφανώς λεπτομέρειες δε θ μάθουμε πριν τα δούμε. Διότι δε μιλάνε πολύ γ αυτά τα θέματα...Petrospetrou έγραψε:Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την μισθοδοσία γνωρίζετε πόσο θα είναι και γενικά αν παίρνουμε εχτρα από πτυχία και τέτοια
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 39
Παιδιά καλημέρα. Εμαθα από ένα υψηλοβαθμο Στέλεχος της ΤτΕ ότι η σχολή δεν είναι στο προϋπολογισμό Του κράτους για το 2021 και ότι θα μας πάρουν από Ιανουάριο-Φεβρουάριο με τον καινούργιο προϋπολογισμό. Αποτελέσματα Και τέτοια δεν ξερω ποτέ θα βγούνε... Μακάρι να μην ισχυουν Αυτά και να μας πάρουν πιο σύντομα. Επισης είναι κάτι που έμαθα εγώ χωρίς να θέλω να πάρω κάποιο στο λαιμό Μου.
Αυτό με τους προυπολογισμους ποτέ δεν το κατάλαβα. Υποτίθεται Ότι για να βγει μια προκήρυξη έχει μπει στον προϋπολογισμό και έχει εγκριθεί το κατάλληλο Κονδύλη. Οπότε το δικό μας εάν πάει έτσι έχει έγκριση από το 2019 αν δεν κάνω λάθος.
Ο. Π. Κ. Ε
Παιδιά έμαθα πολύ έγκυρες πληροφορίες την τρίτη η τέταρτη μου είπαν θα βγουν τα αποτελέσματα και μετά θα υπάρξει ανακοίνωση από την τράπεζα για την πρόσληψη μας μέσα σε λίγες μέρες, ακολουθεί η εκπαίδευση μέσα σε αυτόν τον μηνα
Μακάρι φίλε ευχαριστουμε και τους 2 αν κ είναι αντίθετες.Αναμονή να δούμε τι θα γίνει
Ο. Π. Κ. Ε
Δεν θέλω να πάρω και εγώ κάποιον στον λαιμό μου είναι έγκυρα για τα αποτελέσματα και ότι η τράπεζα θα μας καλέσει μέσα σε λίγες μέρες για την εκπαίδευση δεν θέλω να το πω με 100 τις 100 βέβαιοτητα αλλά μου είπαν γι'αυτό τον μηνα
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 165
Παιδια και εγω βρηκα ενα φιλο μου επιτυχων και αυτος Που πηρε τηλ χτες και του ειπαν θα μπουμε πριν τα Χριστουγεννα
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 190
Την εκπαίδευση η τράπεζα δεν την πληρώνει; Αν ναι ενδεχομένως να χρειάζονται τέτοιου είδους έγκριση τα κονδύλια αυτά γιατί τα έξοδα της τράπεζας δεν απαιτουν την ίδια διαδικασία με το υπόλοιπο δημόσιο όπως ούτε και η μισθοδοσία μας θα είναι στον προϋπολογισμό του κράτους
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 23
Τραπεζίτη βασικός πόσο θα είναι και αν πληρώνετε το prof η πτυχίο ΟΑΕΔ αν είναι και αυτό κάτι εχτρα να ξέρουμε τι θα περιμένουμε πάνω κάτω
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 165
Βασικος καπου στα 950 μεικτα ειναι λογικα αλλα εχει πολλα επιδοματα που ανεβαζουν το μισθο τωρα ποσο ακριβως δεν ξερω, το προφ λογικα το πληρωνουν τα αλλο απο τον οαεδ που ειπες μαλλον οχι
Και εμένα μ μ ειπαν ακομα δεν έχουν σχολή και καθηγητές σε 3 μήνες μέχρι να εκπαιδευτούν
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
MakisD έγραψε:Και εμένα μ μ ειπαν ακομα δεν έχουν σχολή και καθηγητές σε 3 μήνες μέχρι να εκπαιδευτούν
Τι εννοείς δεν κατάλαβα
MakisD έγραψε:Και εμένα μ μ ειπαν ακομα δεν έχουν σχολή και καθηγητές σε 3 μήνες μέχρι να εκπαιδευτούν
ΑΧΑΧΑΧ Καλος το τρολλ ρε ... Π ου χαθηκες εσυ;
E.K.A.M-CTSFO
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες