Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Παιδιά εγω τωρα κάνω την στρατιωτική μου θητειά θα μπορω να κάνω τα χαρτια μου;
Να κανω μια ερωτηση; οσο αφορα τα αγγλικα και παντα με την προκυρηξη του 11 αλλα και γινοκοτερα εαν γνωριζει κανεις!!! τα πτυχια αγγλικων αυτα που αναγραφει οτι αναγνωριζει και καλα.. οταν με. το καλο βγει προκυρηξη φωτοτυπια την πιστοποιηση η το πτυχιο θελει επυκηρομενο και ειναι κομπλε;
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Θελουν επισημη μεταφραση, ειτε απο δικηγορο, ειτε απο τη μεταφραστικη υπηρεσια του Υπουργειο Εξωτερικων!
Ευχαριστω.. οποτε αυτο γινεται σε ολα τα πτυχια σωστα?
Θα μπορεις αφου βγει και αφου εχεις τελειωσει την θητεια σου.. αλλιως οχι φιλε μου δυστηχως..
Ναι jackal ετσι ακριβως βγαινουν αργοτερα αφου τελειωσουν την βασικη εκπαιδευση!!!
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 136
fsafa έγραψε: http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=9014&PN=17
Σελίδα 17. Πρώτο μήνυμα. Και εσείς πιστέψτε τον καθένα και θα πάτε μπροστά
αυτα που γραφουν, οτι καποιοι προφασιζονται οτι τραυματιστηκαν για να εξεταστουν αλλη μερα, τι εχετε να πειτε
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Να ρωτησω παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει πως πανε τα μορια στις ξενες γλωσσες γιατι απο οτο βλεπω δεν παιρνει κανεις πανω απο 400 μορια. Σας παραθέτω και τα μορια του 2011 http://www.astynomia.gr/images/stories/2011/prokirikseis2011/05102011seira_1_2500.pdf Π. Χ αυτος στη σειρα 271 που ναι εχει proficency στα γερμανικα και advanced δηλαδη πολυ καλη γνωση στα αγγλικα και αντι για 500 παιρνει 400 μορια. Μπορειτε να βοηθησετε γιατι δεν βγαζω ακρη. Ευχαριστω εκ των προτερον
Αυτοι που υπηρετησαν προεδρικη φρουρα περνουν μορια ή μονο ΔΕΑ και ΕΔ?
Παιρνει 400 μορια για τον λογο οτι: Απο την μια ξενη γλωσσα θα παρεις το 300αρι εαν εχεις το καταλληλο πτυχιο και μετα εαν δηλωσεις και δευτερη ξενη γλωσσα θα παρεις +100 οτι πτυχιο και εαν δωσεις! Δλδ εαν καποιος δηλωσει lower και μια αλλη γλωσσα θα παρει 100+100! Για αυτο εαν καποιος εχει πτυχια σε 2 ξενες γλωσσες να δηλωσει πρωτα την γλωσσα που εχει και το μεγαλυτερο πτυχιο!
Καλησπέρα παιδιά συγχραηφητια για την ομάδα την παρακολουθώ καιρό και ακούω όλων σας τις απόψεις. Το όνειρο μου από πολυ μικρή ηλικία ήταν να μπω στην αστυνομία και γενικότερα έβλεπα με θαυμάζω όλους όσους υπηρετούν τα σώματα ασφαλείας. Προσφατα έγραφα πανελλήνιες όπως αρκετοί φέτος...
Ούτε εγώ δε τα πήγα καλά (9 χιλιαδες μόρια). Ενώ είχα φτιάξει τα χαρτιά μου για την αστυνομία (Σε γιατρούς κλτπ). Από την απογοήτευση μου λοιπόν δε πήγα να δώσω τα αθλήματα και τις ψυχοτεχνικες δοκιμάσεις Και ουσιαστικα δε θα περάσω και όταν βγουν τα αποτελέσματα. Θελβ τόσο πολύ να ασχοληθώ με το επαγγελμα του αστυνομικού η έστω να έμπαινα πυροσβεστική που και αυτο μου αρέσει αλλά καμία σχέση όπως η αστυνομία.
Ξερω ότι εδώ μέσα είστε όλοι μεγαλύτεροι μου και περιμένετε από καιρό μια τέτοια προκήρυξη. Εγω με αφορμή της επαναφορά της Ομάδας Δέλτα και την ενσωμάτωση Περισσότερων αστυνομικών στην ομάδα Δίας γραφω σήμερα στο Forum σας. Παρακολουθω εδώ και καιρό ότι η ΝΔ θέλει 1500 αστυνομικούς χάρηκα για αυτό αλλά ξέρω όπως θα μου πείτε και εσείς ότι δε έχω ελπίδες γιατί προφανώς δε έχω πάει ακόμα στρατό. Στο λιμενικό όταν πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω για προκήρυξη εκτός πανελληνιων μου είπαν ότι παίρνουν πιο μεγάλες ηλικίες... Ίσως κάτι τέτοιο να ισχύει και εδώ.
Το θέλω όσο πολύ το θέλετε και εσείς και εφόσον το οικονομικό δε παίρνει εμένα και τους δικούς μου για να ξαναδωσω πανελλήνιες έχετε να μου πρότεινετε κάτι; Ξέρω ποια θα είναι η απάντηση και κυρίως λόγο του στρατού αλλά τουλάχιστον να έχω μια επιβεβαίωση να μην ελπίζω τζάμπα Ευχαριστώ για το χρόνο σας 
Ούτε εγώ δε τα πήγα καλά (9 χιλιαδες μόρια). Ενώ είχα φτιάξει τα χαρτιά μου για την αστυνομία (Σε γιατρούς κλτπ). Από την απογοήτευση μου λοιπόν δε πήγα να δώσω τα αθλήματα και τις ψυχοτεχνικες δοκιμάσεις Και ουσιαστικα δε θα περάσω και όταν βγουν τα αποτελέσματα. Θελβ τόσο πολύ να ασχοληθώ με το επαγγελμα του αστυνομικού η έστω να έμπαινα πυροσβεστική που και αυτο μου αρέσει αλλά καμία σχέση όπως η αστυνομία.
Ξερω ότι εδώ μέσα είστε όλοι μεγαλύτεροι μου και περιμένετε από καιρό μια τέτοια προκήρυξη. Εγω με αφορμή της επαναφορά της Ομάδας Δέλτα και την ενσωμάτωση Περισσότερων αστυνομικών στην ομάδα Δίας γραφω σήμερα στο Forum σας. Παρακολουθω εδώ και καιρό ότι η ΝΔ θέλει 1500 αστυνομικούς χάρηκα για αυτό αλλά ξέρω όπως θα μου πείτε και εσείς ότι δε έχω ελπίδες γιατί προφανώς δε έχω πάει ακόμα στρατό. Στο λιμενικό όταν πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω για προκήρυξη εκτός πανελληνιων μου είπαν ότι παίρνουν πιο μεγάλες ηλικίες... Ίσως κάτι τέτοιο να ισχύει και εδώ.
Το θέλω όσο πολύ το θέλετε και εσείς και εφόσον το οικονομικό δε παίρνει εμένα και τους δικούς μου για να ξαναδωσω πανελλήνιες έχετε να μου πρότεινετε κάτι; Ξέρω ποια θα είναι η απάντηση και κυρίως λόγο του στρατού αλλά τουλάχιστον να έχω μια επιβεβαίωση να μην ελπίζω τζάμπα Ευχαριστώ για το χρόνο σας 
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 95
Εγώ θα σε συμβούλευα αν έχεις την οικονομική άνεση να ξανά δίνεις πανελλήνιες μέχρι τα 26 μην ασχολησε καθόλου με ειδικούς φρουρούς κεφάλι μέσα και διάβασμα. Δεν μπορείς να πάρεις μέρος στην προκυρηξη αν δεν έχεις τελειώσει τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις.
Για την προεδρικη φρουρα δεν ειναι σιγουρο! Δεν εχουν παρει σε ολες τις προκηρυξεις μορια. Π. Χ στην προκηρυξη του 2009 και του 2010 δεν ειχανε παρει μορια! Αλλα ειχαν παρει το 2011!
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ που ισχυριζεται και αυτος οτι ειναι στη Γαδα, ειχε πει οτι ισως αλλαξουν τα μορια στου Δεα Ε. Δ, και ισως η Προεδρικη φρουρα να μην παιρνει μορια! Αν λαβουμε υποψιν οτι το 2009 και 2010 δεν επαιρναν μορια οι Ευζωνες, υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μην παρουν και τωρα!
Σωστος ο Ιμακ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες