Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Υπάρχει περίπτωση να μην εχουν συμ[ληρωθεί τα τετραγωνακια για ειδικες δυναμεις (εχω δωσει τυπου Α) και να χάσψ τα μόρια;
πες τα ρε φιλε είχα στο κεντρο ενα κολοβυσμα ηξερε οτι θα παει προεδρικη φρουρα πρινακομα βγουν οι μεταθεσεις τρελα μας πουλανε...ΔΝΕΑΣ έγραψε:ρε παιδια αυτοι τις προεδρικης φρουρας μας δουλευουν θελουν να παρουν κ 500 μορια με 9 μηνες ςτρατο κ με τι εκπεδευςη πως να κατηεςε ορθιος μας δοθλευουν ουτε εκατο μορια δεν επρεπε να παρουν αμα ειναι ας δωςουν ςε ολους τους φανταρους που καναν δυο ωρες ςκοπια απο 500 μορια...
αν ηταν γτ δεν δινουν μορια και στους φανταρους που εχουν κανει υπηρεσια σε φυλακιο στα συνορα, δεν υπαρχει λογικη ομως...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Συμφωνω απολυτα! στην επομενη προκυρηξη ακουστηκε οτι θα παρουν 10 μορια οι καψιμιτζηδεσ

. στα αληθεια θα ηθελα να ακουσω απο τον κυριο παπουτση τα κριτηρια που διαθετουν οι τσολιαδες! θα εχει πολυ γελιο μιλαμε

Παιδια τι μορια εχετε στην α κατηγορια να χουμε μια εικονα
Υπαρχει λιστα να δεις φιλε.
Περυσι ο 960 ειχε 2240 μορια, ειναι δυνατον φετος να εχει 2300 και πανω, δεν νομιζω να συμβει κατι τετοιο
Παιδες θα ηθελα μια απαντηση εαν εχω στην κατοχη μου Γ1 αδεια οδηγησης λογω ηλικιας και οχι Γ τα μορια για το επαγγελματικο τα παιρνω ηλικια 19 και κατι ευχαριστω.
Γιατι περιυ πιασαμε λιμιτ απ στις βασεις;
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 99
Δεν το γνωρίζω το συγκεκριμένο.ΑΚΡΙΤΑΣ έγραψε: Παιδες θα ηθελα μια απαντηση εαν εχω στην κατοχη μου Γ1 αδεια οδηγησης λογω ηλικιας και οχι Γ τα μορια για το επαγγελματικο τα παιρνω ηλικια 19 και κατι ευχαριστω.
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι... Είμαστε 3 παιδιά στην οικογένεια... Εγώ 21 η μια μου αδερφή 23 και άλλη μια 10. Η μεγάλη σπουδάζει. Τα μόρια της τριτεκνίας τα παίρνω έτσι;
Πτυχιο Lower ''University of Oxford'' μπορει να μετρησει στον διαγωνισμο; Δεν το αναφερει στην προκηρυξη απο οτι ειδα. Αν το μεταφρασει ο Δικηγορος. Θα υπαρξει προβλημα απο την αστυνομια; Και γενικα ρωταω. Εμπιστευονται αυτοι τους δικηγορους τυφλα... Χωρις να το ψαχνουν... ;
Και εγώ επίσης σπουδάζω. Το λέω γιατί διαβάζω ότι πρέπει λέει να μην έχει συμπληρώσει κανένα τέκνο τα 23; Δηλαδή η αδερφή μου που τα συμπλήρωσε πριν ένα μήνα με ακυρώνει; Λέει επίσης ή αν σπουδάζουν... Σπουδάζω και εγώ και η αδερφή μου όπως είπα... Αυτό μου τα δίνει; Ας μου πει κάποιος που ξέρει γιατί δεν βγάζω άκρη...
Απο την στιγμη φηλε που η προκυριξη δεν λεει τπτ οτι αυτοι π εχουν το Γ1 δεν δικεουντε τα μορια λογικα τα παιρνεις! Γτ τον ιδιο προβληματισμο τον ειχε και ενας φιλος μου ! Για να εισαι σιγουρος πηγενε ρωτα στο αστυνομικο τμημα και αν μαθεις κατι πες κ μας να μα λυθει η περιεργια
handballer έγραψε:Δεν το γνωρίζω το συγκεκριμένο.ΑΚΡΙΤΑΣ έγραψε: Παιδες θα ηθελα μια απαντηση εαν εχω στην κατοχη μου Γ1 αδεια οδηγησης λογω ηλικιας και οχι Γ τα μορια για το επαγγελματικο τα παιρνω ηλικια 19 και κατι ευχαριστω.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 42
alexantro έγραψε:handballer έγραψε:Ορθογραφία...νικος 25 έγραψε: Εσυ εισαι ενα φανταρακι που το παιζεις καποιοσ... Εγω ειχα να εκπεδευσω με ενα ακομα δοκιμο ενα λοχο!3 ομαδες δηλαδη.2) ημουν στην πλατη στην πιο εξεραιτικα δυσμενεις μεταθεση στην Ελλάδα οποιος γνωριζει.3) καναμε νυχτερινες κ ειχα την ευθηνη μαγκακο για 7 ατομα κ ετρωγα τα βρισιδια κ τα καψονια με -23 βαθμους που εκανε ιανουαριο 2005. Σε νυχτερινες κτλ. Αλλ φιλε να εκτελεις εντολες κ αλλο να εχεις ευθηνει με ανθρωπους σαν κ σενα. Αντε με τον καθε πικραμενο που γραφει εδω μεσα. Μπορω να αποδειξω πολλα οτι οι δοκιμοι αξιζουν κ δικαια τα περνουν τα 500. Αλλα τι να αποδειξω σε σειρες 300 κ πανω σε πεδακια 21,22 χρονων. Εγω ημουν285 σειρα κ τοτε οντως υπηρχαν πολλα καψονια φιλε. Αστο τωρα γινατε κολεγιο. Πεδακια
Δεν τον πιάνει η ορθογραφία! Είναι δόκιμος!
Χαχαχαχαχαχα... Τα'σπασε!

Μια βάρδια η ζωή μου...
Για τον ***** τελειως το αλανι απο πανω με τις μαλακειες που λεει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες