Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Spaceman

Δημοσίευση από Spaceman »

Υπάρχει περίπτωση να μην εχουν συμ[ληρωθεί τα τετραγωνακια για ειδικες δυναμεις (εχω δωσει τυπου Α) και να χάσψ τα μόρια;
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από nikopaok4 »

ΔΝΕΑΣ έγραψε:ρε παιδια αυτοι τις προεδρικης φρουρας μας δουλευουν θελουν να παρουν κ 500 μορια με 9 μηνες ςτρατο κ με τι εκπεδευςη πως να κατηεςε ορθιος μας δοθλευουν ουτε εκατο μορια δεν επρεπε να παρουν αμα ειναι ας δωςουν ςε ολους τους φανταρους που καναν δυο ωρες ςκοπια απο 500 μορια...

πες τα ρε φιλε είχα στο κεντρο ενα κολοβυσμα ηξερε οτι θα παει προεδρικη φρουρα πρινακομα βγουν οι μεταθεσεις τρελα μας πουλανε...

αν ηταν γτ δεν δινουν μορια και στους φανταρους που εχουν κανει υπηρεσια σε φυλακιο στα συνορα, δεν υπαρχει λογικη ομως...

Στρατονομος2212
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Στρατονομος2212 »

Συμφωνω απολυτα! στην επομενη προκυρηξη ακουστηκε οτι θα παρουν 10 μορια οι καψιμιτζηδεσΕικόναΕικόναΕικόνα. στα αληθεια θα ηθελα να ακουσω απο τον κυριο παπουτση τα κριτηρια που διαθετουν οι τσολιαδες! θα εχει πολυ γελιο μιλαμεΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
aleretour

Δημοσίευση από aleretour »

Παιδια τι μορια εχετε στην α κατηγορια να χουμε μια εικονα
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Υπαρχει λιστα να δεις φιλε.
zisis

Δημοσίευση από zisis »

Περυσι ο 960 ειχε 2240 μορια, ειναι δυνατον φετος να εχει 2300 και πανω, δεν νομιζω να συμβει κατι τετοιο
ΑΚΡΙΤΑΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από ΑΚΡΙΤΑΣ »

Παιδες θα ηθελα μια απαντηση εαν εχω στην κατοχη μου Γ1 αδεια οδηγησης λογω ηλικιας και οχι Γ τα μορια για το επαγγελματικο τα παιρνω ηλικια 19 και κατι ευχαριστω.
GEORGIOS

Δημοσίευση από GEORGIOS »

Γιατι περιυ πιασαμε λιμιτ απ στις βασεις;
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από handballer »

ΑΚΡΙΤΑΣ έγραψε: Παιδες θα ηθελα μια απαντηση εαν εχω στην κατοχη μου Γ1 αδεια οδηγησης λογω ηλικιας και οχι Γ τα μορια για το επαγγελματικο τα παιρνω ηλικια 19 και κατι ευχαριστω.
Δεν το γνωρίζω το συγκεκριμένο.
Λακεδαίμων

Δημοσίευση από Λακεδαίμων »

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι... Είμαστε 3 παιδιά στην οικογένεια... Εγώ 21 η μια μου αδερφή 23 και άλλη μια 10. Η μεγάλη σπουδάζει. Τα μόρια της τριτεκνίας τα παίρνω έτσι;
Άβαταρ μέλους
Mixalisfr
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Mixalisfr »

Πτυχιο Lower ''University of Oxford'' μπορει να μετρησει στον διαγωνισμο; Δεν το αναφερει στην προκηρυξη απο οτι ειδα. Αν το μεταφρασει ο Δικηγορος. Θα υπαρξει προβλημα απο την αστυνομια; Και γενικα ρωταω. Εμπιστευονται αυτοι τους δικηγορους τυφλα... Χωρις να το ψαχνουν... ;

Λακεδαίμων

Δημοσίευση από Λακεδαίμων »

Και εγώ επίσης σπουδάζω. Το λέω γιατί διαβάζω ότι πρέπει λέει να μην έχει συμπληρώσει κανένα τέκνο τα 23; Δηλαδή η αδερφή μου που τα συμπλήρωσε πριν ένα μήνα με ακυρώνει; Λέει επίσης ή αν σπουδάζουν... Σπουδάζω και εγώ και η αδερφή μου όπως είπα... Αυτό μου τα δίνει; Ας μου πει κάποιος που ξέρει γιατί δεν βγάζω άκρη...
MAXIMOS12
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από MAXIMOS12 »

Απο την στιγμη φηλε που η προκυριξη δεν λεει τπτ οτι αυτοι π εχουν το Γ1 δεν δικεουντε τα μορια λογικα τα παιρνεις! Γτ τον ιδιο προβληματισμο τον ειχε και ενας φιλος μου ! Για να εισαι σιγουρος πηγενε ρωτα στο αστυνομικο τμημα και αν μαθεις κατι πες κ μας να μα λυθει η περιεργια
handballer έγραψε:
ΑΚΡΙΤΑΣ έγραψε: Παιδες θα ηθελα μια απαντηση εαν εχω στην κατοχη μου Γ1 αδεια οδηγησης λογω ηλικιας και οχι Γ τα μορια για το επαγγελματικο τα παιρνω ηλικια 19 και κατι ευχαριστω.
Δεν το γνωρίζω το συγκεκριμένο.
krhtikos123
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από krhtikos123 »

alexantro έγραψε:
handballer έγραψε:
νικος 25 έγραψε: Εσυ εισαι ενα φανταρακι που το παιζεις καποιοσ... Εγω ειχα να εκπεδευσω με ενα ακομα δοκιμο ενα λοχο!3 ομαδες δηλαδη.2) ημουν στην πλατη στην πιο εξεραιτικα δυσμενεις μεταθεση στην Ελλάδα οποιος γνωριζει.3) καναμε νυχτερινες κ ειχα την ευθηνη μαγκακο για 7 ατομα κ ετρωγα τα βρισιδια κ τα καψονια με -23 βαθμους που εκανε ιανουαριο 2005. Σε νυχτερινες κτλ. Αλλ φιλε να εκτελεις εντολες κ αλλο να εχεις ευθηνει με ανθρωπους σαν κ σενα. Αντε με τον καθε πικραμενο που γραφει εδω μεσα. Μπορω να αποδειξω πολλα οτι οι δοκιμοι αξιζουν κ δικαια τα περνουν τα 500. Αλλα τι να αποδειξω σε σειρες 300 κ πανω σε πεδακια 21,22 χρονων. Εγω ημουν285 σειρα κ τοτε οντως υπηρχαν πολλα καψονια φιλε. Αστο τωρα γινατε κολεγιο. Πεδακια
Ορθογραφία...

Δεν τον πιάνει η ορθογραφία! Είναι δόκιμος!

Χαχαχαχαχαχα... Τα'σπασε!Εικόνα
Μια βάρδια η ζωή μου...
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Για τον ***** τελειως το αλανι απο πανω με τις μαλακειες που λεει.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες